Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pro olarak yeni bir secim ..

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.993
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar Salcano ng 650 kullanıyordum artık bana dayanmamaya başladı :rolleyes: arka göbek ve orta göbek sorun çıkardı ve yeni bir seriye geçmek istiyorum ..

600 650 tl bükçem var Salcano dışında alabilecegim Güzel sisteme sahip bir Dağ bisikleti önerebilirmisiniz. :in:
ben çok baktım ama kararsız kaldım darbelere dayanıklı ve yokuşları yormadan gidebilecegim sert taşlardan , çok bozuk yollardan gidebilecegim ve asvald yolda gidebilecegim bir bisiklet lütfen.
öncelik olarak
Amoeba Hussar
dediler ama.. :in:
Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum

Scudo
@Semican Baydur

Bana ne önerebilirsin? kadrosu güzel ama bilemiyorum çok kararsız kaldım.

Gidon ? Ayna kol ve fren ' maşa . ilk sorunlu olanlar

bencede bisikleti geliştir ama illa başka alacam dersen amoeba hussar

bende yeni bir başlık acmim benmde max limitim 700 tl
araştırıyorum aklımda 3 model var hangilerini oneririsiniz.
salgano IGMAN
662 TL(sitesinden) özellikleri bakımından cok guzel ancak su "salcano" yazısı beni deli ediyor nedense :S birde vites degisimi sanırım elliklerindeymis

bianchi Rain modeli görseli tam istediğim gibi ancak fren sistemi mekanik
700 tl

Whistle MİWOK 1053 D
695 tl mekanik fren ancak gorseli süperr.

benm aklımdakiler suan icin bunlar yardımlarınızı bekliyoruz tşk. farklı modellerde olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
hocam o fiyata alıncak 4-5 çeşit bisiklet var (sedona borla-kronxc500-salcano igman-bianchi toledo) yada kendi bisikletini toplamak.bana kalırsa yeni bisiklet al.çünkü salcano ng650 nin kadrosu çok dandik duruyor.

Bence geotech atlas al hem ucuz hem güzel her kalan parayı aksesuarları için artan paralarıda diğer paralarınla biriktirip bisikletinin tamiri için ve yeni bisikletin için ;)

Kanka... Salcano'nun NG 303 SRD serisi var. Sram x5 set, hidrolik disk fren ve cabası... O bisikleti 200-250 ye sat. 600 + 250 = 850. Bence alabilirsin. Bir düşün derim. Bol şans kardeşim.

ömür boyu kadro garantisi olan markalara bakın derim.
yani:trek ,kron ,drag ,cannondale v.b = trekler tam size göre fiyatları biraz pahalı fakat iyi bir araştırma yapıp güzelde bir pazarlıkla bütçenize uygun bişeyler bulursunuz.ayrıca kron xc 500 gerçekten çok iyi.eğer alabiliyorsanız kron xc 1000 tam olarak işinizi görür.

Arkadaşlar NG 303 SRD Acil Yorumlarınızı bekliyorum + ve - leri neler kullanan arkadaşlar var mı fiyat aralıgı nelerdir. almayı planlıyorum
Saygılarımla.

Geri