Scudo Sports

Profesyonel şekilde kendiniz bisikletinizi boyayın.

Astar attıktan sonra mat siyah atıp onun üstüne mat kırmızı asam olurmu yazılar siyah olucak ve kat fazla olsun sağlam olsun istiyorum

Scudo
Sırf yazılar siyah olsun diye bence bütün bisikleti siyaha boyamayın. Kırmızıya boyanıp üstüne siyah sticker yapıştırılabilir. Gerekirse stickerların üstüne (komple) mat vernik çekilebilir. Siyah ile kontrast oluşturmasından ziyade koyu gri renk daha düzgün görünebilir bu arada. Şahsen bisiklette tercih etmeyeceğim renkler.

@Kaganoglu Boya gereksiz kalın ve uğraştırıcı olur. Yazının denk geleceği kısımları ve etrafını 2-3 kat siyaha boyayın. Kuruduktan üzerine maskeleme mantığıyla çıkarttığınız yazıyı/kalıbı yapıştırıp geri kalanı mat kırmızıya boyayın. 2-3 kat attıktan sonra kalıpları söküp birkaç kat mat vernik atarsınız.

Birde metalik sprey alacağım ama bıyadıktan sonra vernik atmak istiyorum.metalik vernik yok ne tür vernik atmalıyım

Birde metalik sprey alacağım ama bıyadıktan sonra vernik atmak istiyorum.metalik vernik yok ne tür vernik atmalıyım
Boya ve vernigin takim olmasi gerekir. Yani ayni marka metalik boya ve ona ait parlak metalik vernik. Bu metalik boya isi zor is. Bulasma hiç derim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Vay be. Başlığın girişine bak sonuca bak. Ne güzel yararlanılabilecek ve tartışma ortamına açık bir konuyken berbat edilmiş. 6 yıl önce de aynıymış şimdi de aynı. Tebrikler.

Geri