Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Projemi tamamlayalı çok oldu ama geç olsada paylaşmak istedim :)

Scudo
Ne eklediniz , ne yaptınız bunları yazıya dökerseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.

@Onur YCL
Neler yaptığım resimde açık olarak görünüyor diye düşünüyorum ama aklınıza takılan bir kısım varsa anlatabilirim

Benim için görünüyor ama konuyu beni tatmin etmek için açmadınız sanırım. Burası bir paylaşım ortamı ve merak eden insanlar olabilir. Yapılan şey yapıldığıyla kalmamalı ayrıca sunulmalı ki karşılıklı bir bilgi alışverişi olsun... Açıklama yapmanız için boğazınıza sarılacak halimiz yok tabi.

En önemlisi kaç Kilo idi kaça düştü yada yaptığım bu değişikliklere şunu şunu elde ettim yada amacım şu idi ve ulaştım. Şu parçayı şu sebeble sununla değiştirdim süper olur

@Onur YCL
Merak eden insanlar olursa bana sorar siz merak etmeyin.Burası paylaşım ortamı olduğu kadar özgürce konuşulup soru sorulabilen bir ortam

Sizin özgürlüğünüzü kısıtlayan olmadı, sizin özgürce açtığınız konuya ben de özgürce bir öneride bulundum. Gerisi size kalan bir şey. Sıkıntı çıkarmanıza gerek yok.

@Yavuz SOYLU
İlk önce işe orjinalde shimano revoshift olan vites kollarını shimano altus modeliyle değiştirmekle başladım sonra pedalları alüminyum vellgo marka pedallarla değiştirdim,orjinal seleyi selle royal machle,orjinalde zoom marka olan maşayı RST gila 100 mm'lik maşayla,orjinal zinciri sram marka zincirle,vites sistemi eski shimano tourneydi onları yeni nesil tourneyle değiştirdim daha sonra disk uyumlu jantlar ve shimano deore kaliper aldım ve lastikleri michelin country traille iç lastikleri presta tip hutchinson lastiklerle değiştirdim tabi gidon ve gidon boğazı sele borusuda değişti sonra spd shimano pedal ve shimano altus aynakol ve shimano rulmanlı göbek filan aldım ...

hocam herkes merak ediyor hala cevap vermeyip laf yetiştiriyorsunuz. ben şahsen hangi bisikletin yenilenmiş olan olduğunu çok sonra anladım. belirtirseniz iyi olucak

@İbrahim Yazıcıoğlu

Resimde görünenden fazla şey değişmiş iyi günlerde kullanın ama ayna kol u en azından deore seviyesine çıkarmaya çalışsaydınız çok daha iyi olurdu iyi günlerde kullanın

@Alatay Alparslan
Arkadaşım ben kimseye laf yetiştirmiyorum cevaplara baktıysan neler yaptığımı yazdım ve yukarda kaç tane bisiklet gördünüz buda çok komiğime gitti orda bir tane bianchi speed var rockrider 5.2yle bir benzerliği yok

@Yavuz SOYLU
Çoook teşekkürler kardeşim zamanla kadroyu aynakolu ve vites sistemini daha üst seviye olanlarıyla değiştirecem yada daha üst bir bisiklet alacağım :)

Hersey tamamnda, anlamadigim taraf, mavi bayaz kadroyu siyahami boyadin?
Birde Gilladan menunum diyordun diger konunda, neden ozaman RST yazilarini söktün ve Rockshox yapiskani yapistirdin? Rst'yi Rockshox yapiskani ile Rockshox yapamasinki, keske orjinal yapiskanlari biraksaydin. Daha güzel ve orjinal durudu.

@Onur YCL
Kardeşim ben sıkıntı filan çıkarmıyorum bak arkadaşım ne güzel sordu neler yaptığımı bende güzelce açıkladım.Sorun çıkaran biri varsa oda sizsiniz

@Murat Cömez
Evet kadromda fazla çizik olduğu için kadroyu tamamen zımparalayarak kaliteli Alman malı Henkel boyayla siyaha boyadım daha sonrasında ıslak zımpara yaptım ve parlak vernik attım ondan sonrada reklamcıda bianchi yazıları ve logosu çıkarttırdım maşa konusundada yapıştırmalarında çok fazla aşınma vardı bende söküp temizledim orijinal rst gila logosu bulamadığım için rockshox stickeri yaptım

@İbrahim Yazıcıoğlu

Birincisi senin kardeşin değilim üslubuna dikkat et. Böyle ayrıksı tavırlarla forum ortamında huzursuzluk çıkaran sen ve senin gibi birkaç kişi. Ne yapıldığı illa ki merak edilecek bunun için açıklama yapman gerektiğine dair bir öneride bulundum bunun neresi zoruna gitti anlamadım. Gördüğün üzere insanlar harcadığın emeği görerek sana soru soruyor. Tersliği marifet sanmayın.

@Onur YCL
Bak gördünmü sorun çıkaran sensin bana neler yaptığımı sorsaysın bende cevaplayacaktım sana iyi forumlar.

@İbrahim Yazıcıoğlu
Dövseydi bari de tam olsaydi.:krktm:

Akşama kadar müvekkildi davaydı otopsiydi ugraş bir de gel böyle yeni yetmelerle uğraş. Forumun şirazesi kayıyor bazen bu tipler yüzünden.

@Onur YCL
Senin gibi kendini beğenmişler yüzünden bisikletforum dan soğumuştum zaten hala soğumaya devam ediyorum

@Murat Cömez
Ne alaka abi anlamadım ?

Bence cevap yazmayın bu foruma yakışmıyor bu başlık. Bisikletçi Dediğin biraz mütevazi olur..

Geri