Öndercim çok teşekkürler. Dediğin gibi vakit buldukça bazı yabancı forumları da takip etmeyi seviyorum. Şu anda Anthem'in üzerinde olan mavi teflon kaplı zincir "Wipperman 920" dayanıklılığı cidden muazzam. Normal şartlar altında Shimano zincirleri max 1000km kadar kullanabiliyorum ama bununla 3500-4000km kadar yaptım ve kaydadeğer bir uzama henüz oluşmadı. Yalnız bana nedense 8'li zinciri gibi görünüyor, biraz kalın bir yapısı var ama vites değiştirmede ciddi bir sorun yaşatmadı. Frenlere gelince şu ana kadar sürtünme problemi hiç yaşamadım. Bir önceki XT lerde çok sık olurdu. Kullandığım en sorunsuz fren seti diyebilirim yalnız henüz çok süre geçmemesine rağmen bleeding yapmam gerekiyor galiba, hava almış keratalar Fiyat/performans olarak kesinlikle öneririm..
@Önder Tarım
bende bazen "Defi" diyorum ama gerçek telafuzu seninde dediğin gibi "Difay" şeklinde
Gürol abi teşekkürler.. Senin gibi bir üstattan böyle bir yorum almak mutluluk verici. Anthem üzerindeki maşa senin eski maşan bu arada
@precipice
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
@Ozzgurr
Ozgur teşekkürler. Defy'i ufak tefek şeylerle 400gr kadar hafiflettik ama artık ekstra bir harcama kesinlikle düşünmüyorum. Şu an için işimizi fazlasıyla görüyor. Eğer yol sevdasına kendimi ciddi olarak kaptırırsam en mantıklısı yeni bir bisiklet almak olur galiba.
Teşekkürler arkadaşla daha iyileri sizlerin olsun.
@temu90
Şeytana hiç bir zaman uyma ama yol bisikleti almak için uyabilirsin Yol bisikleti ile daha iyi mukavemet antremanı yaptığımı hissediyorum. Her sürüşümde bisikletin üzerine yapışmış sinekleri temizliyorum Cidden çok hızlı ve süper keyifli... Tüm dağ bisikletçisi dostlarıma öneririm.
@ta650
Vallaki haklısınız cidden çok şanslı birisiyim Teşekkürler.
@Mert Bağcılar
Teşekkürler Mert.. Evin her köşesine de tıpkı bisikletler gibi özendik diyebilirim. Mesela ilk fotoğrafta sol karşıda görünen cam tuğla duvarı ben örmüştüm öncesinde orada duran duvarı aşağı indiren de benim Ufak bir atölyem var içerde. Dededen kalma 8kg luk bir balyoz bile var hatta
Token mandallari tekrardan bi giant'in uzerinde gordugume memnun oldum
Giant sele borusu da bi yerden tanidik geldi
Hepsi cok hos ve farklilar ancak favorim kesinlikle anthem
Mandallar fena durmadı cidden Sele borusu ise evet tahmin ettiğin boru.. Eğer kullanmasaydım bu bisiklete de Thomson takacaktık ama bununla gidiyoruz artık...
Güney abi test etme imkanım olmuştu Defy'yi ve gerçekten gayet rijit vekeyifli bir bisiklet, hayırlı olsun. Bu arada senin anthem de iyice coşmuş gitmiş
Güle güle kullanın.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Sevgili Doruk, senin de farkettiğin üzere kadro gerçekten rijit. Daha özel bişeyler düşünüyordum ama Defy bizi şu an için fazlasıyla mutlu etti. Anthem'i hiç sorma aldı başını gitti o
gerçektende çok güzeller ama insanoğlu biraz doyumsuz galiba ne kadar olsa o kadar istiyo . Benim önceleri çok amatör bir bisikletim vardı. Keşke daha iyisi olsa diyoodum , şimdi ise daha kaliteli daha güzel bir bisikletim var ama şimdide
bir tane daha istiyorum.
cok guzeller .oncelikle kazasiz belasiz kulan .mavi icin tekelimeyile:boese157: COKK FENA.
:boese157: ben de bisikleti degistirmek istiyorum ama birini satmam gerekiyor da yeniyi ala bilelim degilmi hadin cavv
Teşekkürler.. Son halini tartmadım ama 11 kg civarı "belki +100gr" olması lazim. İlk topladığımda 10.7kg geliyordu.. Yeni jant seti ile biraz daha hafifledi ama sonradan değiştirdiğim tubbless lastikler, elcekler ve pedaldan en az bir yarım kg kadar ağırlaştı
Evinizi bizlere açtığınız için teşekkür ederiz.Tabi aynı zamanda bisiklete olan düşkünlüğünüzü de paylaşmış oldunuz.Bisikletleriniz, bu spora yeni başlayan arkadaşlara ideal örnek teşkil edecek seviyede.İmkanı olan veya hedefi olan herkesin bu keyifli araçlara binmelerini tavsiye ve temenni ediyorum.
Bisikletleriniz, evinizin dekoruna renk ve görsellik kazandırmış, hoşuma gitti.İleride benim de evimin başköşesinde duracaklar böyle
Güle güle kullanın.