Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Prowell kaskların ön güneşlik ibiği çıkıyor mu? (f-44,f 59r..)

Osman Tuğrul

Forum Bağımlısı
Tepki
1.084
Bisiklet
Bianchi
Prowell Kaskların Ön Güneşlik İbiği Çıkıyor mu? F-44,F 59R... gibi modellerin önünde ki güneşlik ibiği nasıl? sabit mi? yoksa kendimiz çıkarıp takabiliyor muyuz?

Scudo
F-44 kullanıcısıyım.Güneşliği çıkarıp takabilirsin.Yalnız güneşliksiz kötü görünüyor. :D

@serdarkoc Teşekkürler, Prowell'in bir modeli vardı bulamadım güneşliksiz biraz top şeklinde onuda satan site bulamadım. f-59r alacağım sanırım. Kırmızı-siyah alacağım ve kırmızı ibiği çok belirgin :) mecburen çıkartırım. Ama dediğiniz biraz korkuttu beni kötü görünüyor diye rica etsem güneşliksiz bir fotoğrafını çekip atabilir misiniz?

Ben güneşlik olmadan kullanıyorum. F59-R

http://i.imgur.com/6K0Spun.jpg

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Kırmızı Siyah var bende de F59-R Vipor sanırım güneşliksiz daha kötü duruyor eminöolö:)

• Beğen
Daha ayrıntılı fotoğraf bulamadım.Görünümde önemli ama asıl önemli olan kafanı iyi korumasıdır. Prowell kafanda kötü görünebilir ama kafanı iyi koruyacağı kesin ;)11166077_10153265893349395_158799181_n.jpg

• Beğen
@Hakan Boz şahsen fena görünmüyor :D Almak için önerebileceğiniz bir site var mı? Sağlam güvenilir.

@serdarkoc

Lamba direkleri ile kask güzel bir bütünlük oluşturmuş. :)

http://mehmetyeniacun.com/FileUpload/op219464/File/aafv6ircao1tc3qca504mmccalv0s5ica7dhf12cazbnar4cao0ab64canj3ot3caz8pliyca7p713lca3o0vbicawnzixzcatfvvvgcajoy4tycan0cg2zcadr6x7scar8jmi6ca2afr8ica73sh1nca3div1u.jpg

selamlar,

yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyım dedim. Prowell F-44 R model kaskın bir rengini beğendim oda sadece bisikletdukkani.com diye bi sitede fakat sitenin ana sayfasında hala 2014 model bisikletler stoklarımızda yazıyor ayrıca sitede adamların ne iletişim bilgileri var adresleri. Bu site güvenli midir bilgisi olan var mı? yoksa risk almaya değmez mi, yoksa F-59 R mi almalıyım başka bir siteden, ama bu renk baya hosuma gitti gem fiyatda tam ayırdığım bütçe aralıgında.

teşekkürler.

@kronik Site biraz şaibeli geldi bana. Hiç kullanmadım. Kask alacağım zaman genelde f59r modelini hep önermişler bundan al diyen çok olmuştu.

Geri