Scudo Sports

psylo nun kıtlemesi bozulu bea:bilmiom:

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
:bilmiom: slm yaa arkadaslar benım pylo nun bakımını yaparken sanırım bırseyı yanlısyaptım (işin açıkçası kıtlemesı bozuldu:D bozdum:bilmiom: ) bunu nasıl yapabılırım sızce bide ust kapaklarını kırdım bunlardan da teemın edebılırmıyım acaba

Scudo
Üst kapak dediklerin nelerdir?
Ve Psylo'nun kilitlemesi yağlıdır. Uygun dozda yağ koymamışsan da çalışmayabilir.

@manyachh

Bu nasıl bir türkçe anlamadım.Dilimize biraz daha dikkat edelim.Üstelik böyle bozuk türkçeli ve özensiz bir yazının, okuyanlara karşı da bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
Amortisör konusunda ise kolay gelsin, benim bu konuda bir bilgim yok.

150kb lık güzel bir dilbilgisi kılavuzu
(link)

Sorunun tam olarak ne olduğunu anlayabilmek için amortisöre bir bakmamız gerek. Amortisörü getirme veya gönderme şansın olursa yardımcı olabilirim.

Benden başka kimse rahatsız olmadı sanırım bu durumdan.Gereksiz bir eleştriydi sonuçta."relax" olmak lazım tabi.

Zaten o kadar alıştık ki bu yeni dile Velespit Bike Shop & Service ismi bile hiç yabancı gelmiyor.Aslında Velespit Bisiklet Mağazası ve Hizmetleri olsaydı satışlarının da şu anki kadar olamayacağı ayrı bir gerçek.Okunuşu bile çok bayağı oldu değil mi?

Eleştirim doğrudan şahıslara veya Manyachh takma isimli arkadaşa değil.Bu durumlara gelmemize katkı sağlayan herkese.

Forumdaki birçok arkadaşımın bu konularda hassas olduğunun farkındayım.Zaten bu yüzden eleştirimin yanlış anlaşılmalar doğurmayacağını umuyorum.Ben bilgim yettiği kadar dilimizi doğru kullanmaya çalışıyorum.Herkesi de bu çabayı göstermeye davet ediyorum.

Elise dilimizi kullanma konusunda oldukça haklısın. Ancak bir başka gerçek de senin kullandığın "nick" değil mi ;).
İnan ben de eskiden dil adına bir çok konuda insanları uyarıyordum. Ancak şimdi farkettim ki, zaten içinde vatan millet aşkı olan buna dikkat ediyor. Gerisi ise... Ne yazık ki ağaç yaş iken eğiliyor... :(

@Orkun Oskay

slm ben tuncer tam olarak sorunum u-turn ve lock out kapaklarını kırdım ve masaya bakım yaparken galiba bazı seylerı ters yaptım masanın kıtlemesı calısmıyor ve yag eksılttıyor:eek:

Halil, öncelikle ilgine teşekkür ederim.Elise 111 s çok sevdiğim bir araba, tam adı Lotus Elise 111 s ve cümle içinde falan da kullanılmayan, yarı İngilizce yarı Türkçe ne olduğu belirsiz bir şey de değil.

Yani bir araba markası sadece.Kulağa hoş geliyor diye de seçmedim.
Ayrıca İngiliz üretimi bir arabadan hoşlanmanın ve bunu belirtmenin de bizlere bir zararı olmadığını düşünüyorum.

Yani Türkiye 700kg ve 143bg :) araba ürettide biz mi onu takma isim olarak kullanmadık?

Tabi yine de eleştirinde bir haklılık payı var.Bunu da dikkate alacağım.

Selam Tuncer orkunun da dediği gibi eğer amortisörü getirirsen bi çözüm yolu buluruz. Çünkü amortisör çeşitli nedenlerden arıza yapmış olabilir. Kapaklara gelince kilitleme ve u-turn plastik kapaklarından bahsediyorsun sanırım.Onlarda halen elindeyse onlarıda getirirsen o konudada yardımcı oluruz:)

Mrb tuncer!Ben gecen ay aynı sıkıntıyı yasamıstım ama sagolsun orkun arkadasım bana yardımcı oldu ve masam eskısınden daha ıyı calısıyor.Reklam yapmak gıbı olmasın ama kesınlıkle velespıt bıke&shop dıyorum ve guvenerek emanet edebılırsın orada calısan dıger arkadaslarda emınım aynı ılgıyı gosterırler.Konu acılmısken tekrar tesekkurler orkun...............!

Onur takma kafana boyle bos seylerı,mesela bı aksam bana ugra beraber bowlıng oynayalım.Havalarda sogudu bılıyorsun hem kafa dagıtırsın.Yazdıklarına bakılırsa baya bı streslısın sen;)

Bülent abi teşekkürler, bi ara uğrarım yanına, her ne kadar bowlingden anlamasam da oynarız.Biraz sıkıntı var dersler falan ama onunla alakalı değil bu sitemim.Türkçemiz önemli.

@freerider

slm arkadasım ben tuncer senın bu masana tam olarak ne kadar gıttı acaba fıyat ogrenebıılırmıyım

u-turn'den kısıp kitlemeyi dene yani 80mm'deyken. çünkü 125mm'de maşayı kitleyemezsin...

@RuSKi
Bu bilginin kaynağı nedir acaba? Bu pek doğru bir bilgiye benzemiyor. Çünkü amortisörün mesafesi ile kilitlemesinin arasında bir bağlantı yoktur. Özellikle Psylo gibi lock out sistemi yağlı çalışan amortisörlerde.

ya eksik yada bozuk bir conta olabilir dış bacağa yağı sızdırabiliroda ek yerinden dışarı atabilir u-tur mesafesi ne olursa olsun 120-85 lock out çalışır psylo nun bu konuda sorunu olmaz en az bakım isteyen ve genelde en az sorun yaratn bir amortisör

Geri