Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Puanımın yetmediği bir liseye gidebilir miyim?

Tepki
14
İsim
Celal Genç
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Ben şu anda 9. sınıf okuyorum lakin 10. sınıfta proje lisesine nakil vermek istiyorum, şimdi nakil veremiyorum çünkü okulda 9,10,11,12. sınıfların "hiçbirisinde" kontenjan kalmamış.
Gideceğim okul imam hatip lisesi ve internetten baktığımda iki bölüm vardı okulda bunlar; FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI ve İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN. "İmam Hatip programı" uygulayan alanda kontenjan kalmamış ama "Fen ve Sosyal Bilimler programı" uygulayan alanda kontenjan var ve 10. sınıf için puanım yetiyor, bu ikisi arasındaki fark nedir?
Puanım 9. sınıf için yetmiyor ama 10. sınıf için yetiyor,sizce okulda kontenjan açılırmı?

Scudo
Sen şuanda 9. sınıf okuyorsun seneye 10. sınıf olacağından gitmek istediğin okulun şuanki 9. sınıfının puanı 10. sınıfın puanı olacak. Yeni gelecekler içinde okul bir puan belirleyecek, 9. sınıfların puanı o olacak. Eğer okulda boş kontenjan varsa puanın yetmediği bir okula kontenjandan girebilirsin. Benim arkadaşım öyle girmişti, ama giremeyebilirsinde :) En iyisi nakil aldırmak istediğin okulun müdür ve müdür yardımcılarıyla görüşmen onlar sana gerekli bilgiyi verecektir.

• Beğen
Tepkiler: celalgenc3347
@Hakan38 Gitmek istediğim okul proje okulu.Benim puanımın yettiği başka bir proje okulu var,ona gidip puanımı yükseltip sonra gitmek istediğim proje okuluna gidebilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
@Hakan38 Gitmek istediğim okul proje okulu.Benim puanımın yettiği başka bir proje okulu var,ona gidip puanımı yükseltip sonra gitmek istediğim proje okuluna gidebilirmiyim?
Dostum benim girdiğim zamanda ortalama teog üzerine ekleniyordu şimdiki sistem nasıl tam olarak bilmiyorum.

Geri