Scudo Sports

QR-15mmQR

sercanczo

Forum Bağımlısı
Tepki
116
Meraba,
Shimano XT WHM 775 model jant setim var.Standard 9mm QR.Bazı göbekler adaptörle bu iki sistem arasında dönüşümlü kullanılabilyor. Bu jant setini 15mm QR bağlantılı amortisörle kullanabilmemin bir yolu var mı?Acil cevaba ihtiyacım var.

Scudo
bunun için adaptörler var
şahsen benim maşamda bir tane var
eğer yaptırabilirim diyorsan mail adresine resimlerini göndereyim...

• Beğen
Tepkiler: sercanczo
@Sungur Çağırgan
Selamlar konu cok eski ama adaptor hala duruyorsa fotoğraflarını alabilir miyim? Yeni maşa siparisi verdim 15mm bağlantılı ama jantim 9mm qr.

İnternette arat shimanonun adaptörlerini bulursun yapmak yaptırmak işine girmeyin derim küçük bir hata büyük kazalara yol açar

Yaptımak değil amacım neye benzediğini görürsem doğru parçayı alabilirim. Ayrıca her göbek 15mm'ye dönüşebiliyor mu? hepsine aynı parça uyuyor mu? vs. sorularım da var... Erdoğanlar bisiklette parça var ama crank brother bilmemne modeli için diyor. gerçi istediğim parça tam olarak o mu onu da anlamadım.

@Koray Yılmaz
Hayir her göbekte olmuyor malesef. Üst seviye dt swiss, cb, mavic, Chris King, gibi göbekler cevrile bilir.

Novatec D711SB olması lazım benim ön göbeğin. 722 arka göbeğe uygulanabiliyor olduğunu biliyorum ancak ön için bir fikrim yok. olabiliyorsa da shimano marka almam uygun mu acep?... bir de parçayı aldığım zaman içindeki mil'i de gönderiyorlar mı?

yahu acaba maşayı hiç değiştirmesem mi diye düşünmeye başladım :/

Novatec ile yazıştım 711 uyumlu değilmiş, aradtiran olursa bilgisi olsun...

Geri