Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Raleigh Stowaway 7

Tepki
1.382
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Katlanır
Bakırköy Metin bisiklet den 9 taksit *111 TL ile 1.000 TL ye aldım.
650 ye eski Dahon Biceco indirimde oldugun halde renk ve dizayn hoşuma gitmedi mecbur bu markayı aldım.

İnternet de 15 kilo olarak geçiyor ama net bir bilgi bulamadım en yakin zamanda agirligini yazarım inşallah.

Bir yere gitmek istediğim zaman benimle arkadaş olsun diye ve toplu taşıma amaçlı kullanmak için aldım. Evim Sultanbeyli de ve çok uzak kalıyor diğer ilçelere.

Bisiklet çok seri ve rahat bagajı max
18 kg yük alıyor. Katlama mekanizması daha iyi olabilirmiş ve mi mıknatıs olsaymis keşke dedim alırken..

Dosyalar

• IMG_20150427_125941.jpg
    IMG_20150427_125941.jpg
    158 KB · Okunma: 203
  • Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
10 000 çok diyecektim ben de...:)

650 lira dahon biceco da iyi fiyatmis yalnız. Bildiğim kadarıyla dahon un bi alt segment bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
@angrist Onlar indirime girmiş fakat görünümü ve renk seçeneği iyi değiller.Daha fazla fotoğraf yüklerim beklemede kalın ..

IMG_20150426_150950.jpg

Hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın son fotoğraf güzel olmuş :)

son fotoyu ben de beğendim :) biraz ağır sanki ama katlanılan bisikletler böyle maalesef. hafif olanlarda dünyanın parası. yinede, hoş bir bisiklet. güle güle kullanın. kazasız, keyifli pedallar...

• Beğen
@Adem Kaya model bilgisini öğrenmek lazım, benim gördüğüm bir biceco'nun görüntüsü gayet hoşuma gitmişti. kendime vybe alacağım, eşim için onu düşünebilirim. benim kadar çok kullanacağını düşünmüyorum, arada bana eşlik etmesi içindüşük bütçeli uygun bir seçenek olabilir.

• Beğen
biceco da bulmak zor gerçekten, internette pek satan yok... bisikletçilerde de görmedim....

• Beğen
@Adem Kaya hayırlı uğurlu olsun, bunu kullanan yok sanırım forumda o sebeple size çok iş düşüyor:) güzel bir inceleme bekliyoruz kullandıktan sonra

• Beğen
7 vites Shimano Tourney
Fren sistemi Raleigh çok süper
Lastik 1.75 patlamaya dayanıklı

Biraz agir gerçekten Dahonlar gibi mıknatıs sistemi olabilirdi .. Çanta almam lazim ucuza ne onerirsiniz ?

biraz ağırmış ama çok güzel, iyi günlerde kullanın.
şöyle bir video buldum:
biceco'yu unutmuştum evet dahon sayılır bir nevi ama bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum fiyatının.

• Beğen
Arkadaşlar buna mıknatıs takmak mümkün mu ? Bir de katlama yeri çok iyi değil hic güven vermiyor yolda acilacakmis hissi veriyor ..

@Adem Kaya forumda giant expressway 2 kullanan bir arkadaş var, o bisikletine uygulamıştı sanırım mıknatıs. konuları araştırırsan belki yardımcı olur.

• Beğen
Hayırlı olsun..Çok ağır bence de, benim aldığım mosso marine 13 kg bişey ona rağmen taşımak canımı sıkıyor.

• Beğen
Güle güle kullanın. Geçen pazar gunu oradaydık. Alt katta vardı katlanırlar bisikletler. Ancak bahsettiğiniz ve aldığınız modelleri hiç göstermediler nedense.

• Beğen
@sportacus ben de 26 nisan pazar günü oradaydım üst katta vardı Raleigh aldım.diğer dükkânda da Tern var idi siyah kırmızı hayırlı olsun size de

• Beğen
Tepkiler: sportacus
Bisiklet 275£ (pound )431 dolar 1134 TL yapıyor.
(link)

Lastikler kaliteli elçikler super sele de harika fakat; 15 kilo ve orta kilit kendi kendine açılıyor tek sorun şuan bu..

@Kazuya cumartesi hızlı tren ile ankara geleceğim eymir golünü gezmek için sonra kızılcahamam a otobüs ile gidebilir miyim ?

@Adem Kaya eymirden golbası merkeze bisikletle geçebilirsiniz, oradan heryere dolmuş otobüs var ama kızılcahamam konusunda fikrim yok malesef. Ama eymir ankara konya yoluna cok yakın, konya yolundan gecen kızılcahamam otobusu varsa binebilirsiniz sanırım

• Beğen
Geri