Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ramazan Bayramı

Bütün Forum halkının bayramını kutlarım.İyi bayramlar.

Scudo
Ben de bayramın 2. günü internete girmem sebebiyle bugün kutluyorum ;);)

Bu bayramda kendimi bayram havasında bulamadım, eskisi gibi değil gibi...
Yada artık harçlık vermiyorlar ondan da olabilir:)

• Beğen
Tepkiler: Hayaksisheytan
Bütün inananların Ramazan Bayramını kutlarım.Sağlık ve sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim...

https://i.hizliresim.com/aERbZ7.jpg

Herkesin bayramı mübarek olsun ALLAH kazasız, belasız, salık ve sıhat içerisinde diğer bayramları da görmemizi nasip etsin:)

• Beğen
Tepkiler: olympos
Nice nice bayramlaar yaşamanız dileğiyle.

ramazan-bayrami-mesajlari.jpg

Tüm cümle ümmet-i Müslüman'in mübarek Ramazan bayramını tebrik ederim kazasız belasız sağlık içerisinde bayram geçirmeniz dileğimle

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Cumleten selamun aleykum. Cumletn bayraminiz mubarek olsun. Yalniz forumda bri paskalya bayramini kutlamsti o konu daha rağbet gormustu. Buda bi ironi olarak hafizamda canlandi malesef

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@mariokaldato
Ve Aleykümselam hocam aynen öyle diğer mübarek günler dahil dikkat ettim ben o başlık kadar rağbet görmedi [emoji35] hoş gayriMüslim olanlar da kutlamadı bayramımizı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ozur dlerim anlatmak istedgmi anlatamadim uzuntuden

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@mariokaldato
herkese iyi bayramlar. evet o konuyu ben açmıştım ve konuya mesaj yazan çok oldu. gerçekten rağbet gördü. rağbet görmesinin asıl kaynağı da gelen tebriklerden ziyade "forumda hıristiyan bayramı mı tebrik edilecek? edilmesin içten içe rahatsız oluyoruz!" kaynaklı sataşmalardı. bir dini bayramın tebrik edildiği o başlık yöneticilerin insanları ölçülü davranma konusundaki uyarılarına, saldırgan mesajları silmelerine sahne oldu.
hafızanız tazelensin:
Paskalya Bayramınız Kutlu Olsun...

@mariokaldato
yukarıdaki naif ve esprili eleştirinizi şöyle yanıtlayayım.
(link)
(link)
hıristiyan birliği olmakla itham edilen avrupa birliği'nde durum buyken hoşgörünün beşiği birleşik arap emirlikleri'nde durum nedir bilgisi olan aydınlatsın.

bu bayram günü kırgınlık olsun istemem, bu konu altında bunları yazmak zorunda kaldığım için de herkesten özür dilerim.

Allah tekrarını göstersin

Geri