Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

rapıd arama

mecaoz

Forum Demirbaşı
Tepki
171
rapıd sharede istediğimiz bir seyi nası arayabiliriz rapıdde bildiğim kadarıyla arama yeri yoktu

bilen varsa acil lazım pls...:p

Scudo
Rapidde arama biraz efsane gibi arada sırada arma yapıldığı iddia edilir, rapid firması ise kullanıcıların özel dosyalarını korumak amacıyla böyle bir fonksiyon sunmadığını belirtiyor.
Ancak rapid linklerini yayınlayan siteler var, DL yapılmasını isteyen UL çılar buraya linklerini yazdırıyorlar...

bende bir yazılım var önceden arama yapmakiçin kullanıyordum ama çok tutarlı değil

Benim kullandıklarım kapanmış sanırım, ama aradığınız bir programın ismini mesela programismi download rapidshare vs şeklinde aratırsanız varsa forumlardan linklerini buluyorsunuz, forumlara hemen üye olarak (çoğunlukla aktivasyon istemiyor) linkleri görebiliyorsunuz.

benim bahsettiğim yazılım ücretli değil ama yasal olup olmadığınıda bilmiyorum, burada paylaşmanın uygun olup olmadığını söylerseniz link verebilirim

Eskiden kayıt olmanın gerekmediği zamanlarda her istediğimi rahatlıkla bulabildiğim ama artık sadece kayıtlı kullanıcılara açık olan (link) şiddetle tavsiye ederim. Ama artık dediğim gibi maalesef üye olmak gerekiyor arama yapabilmek için ve üye olabilmek içinde halihazırda üye olan birinin size davetiye yollaması gerekiyor. Eğer üyelik olayını halledebilirseniz süper olur:D

Geri