Scudo Sports

Recumbent resimleri...

Scudo
Hızlanması ve sürat yapması için her detay düşünülmüş. Paylaşım için teşekkürler.

ben bunları kullanamam kı düşerim acaba bunlarda den nasıl kurulur

Sanırım bunların en güzel yanı selenin şekli:) pedli tayt giymeye gerek yok:)

@tafo 61
cok guzel de hep ilk hareketi merak ediyorum, arkanda agirlik (yolcu), ayaklarin yerde, ivme alabilmek icn ne yaparsin, arkandaki saga sola oynasa ne olur? ivmeyi verip ayaklari pedallara cikarmak, durunca indirmek, bana bayagi zor olurmus gibi geliyor. yani oyle fotoda durdugu gibi degilmis. binen tecrubesini aktarabilir mi acaba.

3 tekerlekligi anlamak kolay.

konunun başından sonuna doğru ilerledikce bisikletin evrim sürecini izlemek çok güzeldi doğrusu

• Beğen
Tepkiler: Burak Özen
Üçüncü resimdeki benim favorim
Recumbent Trike X diye geçiyor ve oldukca konforlu
Merdiven inmek hatta arazide gezmek bile mümkün
İstanbulda olsa mutlaka denemek isterdim

(link)

• Beğen
Tepkiler: diavolo
@wolverine

Evet benim de favorim önde çift, arkada tek tekerlekli olan modeller. Özellikle uzun yol gitmeyi çok isterim. En konforlu pozisyondasınız ve manzara tam anlamıyla önünüzde. Mutlaka bir gün deneyeceğim bisikeletlerden biri.

• Beğen
Tepkiler: wolverinewashere
cok farklı bır havası var. bu tarz bir bisikletle samsunda gezsem gulerler herhalde.

budur işte. Yahu bisiklet tepesinde onca saat yorulmuyor musun diyenler için şahane bir alet. Keşke deneme imkanım olsa. sahilde akşama kadar binerim ben buna. Hatta hem biner hem 10 dk 5 tl kiraya verir bi ayda makinanın parasını çıkarırım. Hmmm çok tüccar gördüm ben kendimi.:D

vay be ınsanlar neler dusunmus demeden edemıyor ınsan
rahatlık 10 numara
aslında almak lazım ve uzun yol yapmak lazım bunlarla
yalnız dıkkat etmek lazım
uykusuz kullanırsan ınsan uykuya dalabılır:eek:
hem dınlen hem gıt
hıc ınmeden bol bol uzun yol
kuslar nasıl tuneyerek uyuyorsa ınsan bunun uzerınde bı yere yaslıyarak uyuyabılır:D

Geri