Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Relive - Gittiğimiz yolun uzaydan görünümü

@BerkEvren çok teşekkür ederim strava ücretli üyelik ne işe yarıyor peki bilginiz varmı bu konuda

Scudo
@Ervin Daha Strava ücretli üyelikte detaylı antrenman analizi, sanal koç ve antrenman programı, takipçilere canlı takip fırsatı gibi özellikler geliyor
(link)

@BerkEvren sayenizde birşeyler öğrendik çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim :)

@BerkEvren merhaba dediklerinizi yaptım az önce 200 metrelik bir sürüş yaptım test amaçlı ama video gelmedi mail adresime daha uzun bir sürüşmü yapmam gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Ervin
Yarım saat sonra geliyor. Relive yapılması için mesafe limiti de olabilir.

1km alt ve 10 saatlik üst sürüş limiti var. Yoğunluğa göre yarım saat ile 24 saat arasında link gönderiyorlar.

Bu uygulama tamamen ücretsiz dime belli bi tur sayısı kadar video yapma sınırı yok

Check out “Kumluca - Korsankoyu” on Relive! (link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
merhabalar.

relieve, runtastic için uyumlu değil. uzun zamandır runtastic kullandığım için, oradaki birikimi silip strava'ya da geçemiyorum : )

runtastic ile uyumlu bu tarz bir uygulama var mıdır acaba?

@zamliyerme
Şanslıyım ki strava'ya geçmekte erken davrandım. 200 km var sadece runtastic'te. Ama tavsiyem daha fazla geç kalmaman olur, Strava Runtastic'e göre çok ayrı bi dünya. (Runtastic'te Relive benzeri bi app ben de aradım ama bulamadım)

ankara'da 2 seferde 200 km'den fazla yol yaptim. yeni guzergah arayanlar icin guzel rotalar. Birincisi (link), ikincisi de (link) guzergahi. Tavsiye edilir

strava olmasa da endomondo ile kaydettiğim bir yolculuk.
Çanakkale Şehitler Abidesinden Eceabat iskelesine kadar olan kısım sadece.
(link)

@erhan erhan
teşekkürler hocam. tüm aktiviteleri toplu şekilde aktarmanın bir yolu var mıdır acaba? toplam 112 aktivite olunca... : )

Geri