Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Relive - Gittiğimiz yolun uzaydan görünümü

@Two_Wheels
Ben Asus Zenfone 5 kullanıyorum. Pilinin dayanıksızlığıyla meşhur bir telefon kendisi. Strava'nın pil harcadığını fark edemiyorum bile. Kaydı widget'tan başlatıyorum ve veri servisini kapatıyorum yola çıkarken.

Bu A.B.S ile yapmış olduğumuz salı günü turunun Relive videosu:
(link)

Scudo
(link)

bu da benim dünkü sürüş videom :)

bir de bisiklet yarışlarının başında parkur tanıtımı gibi çeşidi olsa güzel olurdu. rakımı falan gösteren şekilde.

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
üstte ufak bir şerit varmış eğimi gösteren ama pek dikkatimi çekmedi ilk etapta

@furkantrojka
Buradaki verdiğiniz link açmıyor. Video sayfasını açıp o sayfanın direnk linkini yapıştırınız.

Bu kadar kısa mıymış (link)

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Dun yaptigim tur daha gelmedi kimine 3 gunde gelirken kimine neden ertesi gun geliyor acaba. Sirf denemek icin cikmistim :|

@furkantrojka

İphoneda iken stravayı açmaya korkuyordum. Birde şebeke kapalıyken çalışmıyordu diye hatırlıyorum. Şuan s7 edge var. Mobil veeiyi kapattım sürdüm kaydetti. %94 ten 89 a düşürdü 30 km lik yolda. Tabi bu süreçte kulaklıkla müzik dinliyordum biryandan da.
4.5g kapalı iken şarj tüketmiyor pek strava.

@legolas99353 bu uygulamayı kullanmak için baya uğraştım ama Mail'e gelmedi bir türlü. Acaba premium değil ondan mı ?

@legolas99353 tam bunu derken Mail'e gelmiş tura arı saldırısı sonucu bitirmek Zorunda kalmıştık

(link)

videoyu kaydedebiliyor muyuz ?

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
@deadlistcach
Birlikte faha uzun süre gelmemişti, iletişime relieveyle iletişime gemice hemen gelmişti, eğer hala gelmediyse bakabilirsin, geçtiğimiz sayfalardan birinde yorumu vardı

Geri