Adem Yeşilyurt
Üye
- Tepki
- 148
- İsim
- Adem Yeşilyurt
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhabalar konuyu uyandiriyorum sanırım.. relive kullanmaya basladim bugün videosu için.. direk relive de mi başlatayım yoksa strava yada diğer programlarda sürüşü başlatıp video için reliveye mi aktarayim?
Hatasını görmedim (en azından ufak bir farkla) ama çok güç tüketiyor.Direk relive kullanayim strava ile uğraşmayayım ozaman.. relive hatalı mi gösteriyor peki km bilgisini vs?
Stravadan rotanın gpx uzantılı dosyasını indirip relive uygulamasına atınca video haline getiriyor. Arka planda çalıştırmaya gerek yok.uygulamayı arka planda çalıştırmak gerekiyor mu? Nasıl çalışıyor?
Uygulama arka planda izin vermek gerekiyor. Şürüş başlarken açıyorum, telefonda ana ekrana dönüyorum, sonrasında telefon ekranını kitleyip sürüş bitene kadar bakmıyorum bile, sürüş bittiğinde açıp sürüşü sonlandırıp kaydediyorum. Kaydetme aşamasında editlemek sizin kişisel tercihinize kalmış. Fotoğraf eklemek yada kapak resmi gibi şeyleri düzenleyebilirsiniz.uygulamayı arka planda çalıştırmak gerekiyor mu? Nasıl çalışıyor?
@TalhaB. Arkadaşımın dediği yöntemi deneyin isterseniz, ben o şekilde denemedim. Telefon şarjı sizin için sorun oluyorsa, ben şuana kadar sürülerimde sarj problemi yaşamadım. Eve dönene kadar bana yetiyor. Çok uzun sürüşler de problem olabilir. Benim tecrübem max 50 km civarı sürüşler için geçerli onuda belirteyim.Cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim.
@TalhaB. Arkadaşımın dediği yöntemi deneyin isterseniz, ben o şekilde denemedim. Telefon şarjı sizin için sorun oluyorsa, ben şuana kadar sürülerimde sarj problemi yaşamadım. Eve dönene kadar bana yetiyor. Çok uzun sürüşler de problem olabilir. Benim tecrübem max 50 km civarı sürüşler için geçerli onuda belirteyim.
@RmzBurak @ErzincanLee@TalhaB. Arkadaşımın dediği yöntemi deneyin isterseniz, ben o şekilde denemedim. Telefon şarjı sizin için sorun oluyorsa, ben şuana kadar sürülerimde sarj problemi yaşamadım. Eve dönene kadar bana yetiyor. Çok uzun sürüşler de problem olabilir. Benim tecrübem max 50 km civarı sürüşler için geçerli onuda belirteyim.
Eğer yol bilgisayarı kullanıyorsanız rotayı onun içinden de indirebilirsiniz. Ben igpsport bsc100s modelini kullanıyorum, onun uygulamasının içinden de gpx uzantılı dosya indirilebiliyorStrava yı detaylı bilmiyorum ama bulabilirim.
Aynı cihazı kullanıyoruz. Bende o şekilde bir deniyeyim, nasıl yapacağım konusunda bir video veya içerik var mı yada yada dosyayı nereden indirip relivede nereye yükleyeceğim. Açıkçası İngilizcem olmadığı için ben üstün körü kullanıyorum, detaylı bilgim yok.Eğer yol bilgisayarı kullanıyorsanız rotayı onun içinden de indirebilirsiniz. Ben igpsport bsc100s modelini kullanıyorum, onun uygulamasının içinden de gpx uzantılı dosya indirilebiliyor