Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Relive - Gittiğimiz yolun uzaydan görünümü

Relive android uygulamasının içinde de 'Record' bölümü var. Strava kaydı yapmadan Relive uygulamasının kaydıyla tur videosu hazırlayan oldu mu acaba? Kullanışlı mı merak ediyorum.

Scudo
@Adem Yeşilyurt

Az once denedim. Ya ben beceremedim ya da olmuyor. İlerde bu özellik gelirse stravanın tahtini sallar relive. Stravada bunu ön gormus oldugu icin yollarini ayirmiş olabilir.
@Anonim başligi Relive diye değiştirsek nasil olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Adem Yeşilyurt
Bana da mail geldi Relive ile Strava artık bir arada olmayacak diye fakat hala antrenmanlar sonunda link geliyor. Belki Garminden çekiyordur verileri. Aklıma bu ihtimal geliyor. Yada bu iki uygulama arasında olan işbirliği ileriki bir tarihten sonra bitecektir.

Bahsettiğim durumu düzelteyim. Relive’nin bende hala çalışmasının sebebi verileri Garminden çekmesi imiş.

• Beğen
Tepkiler: msevik
Relive programı, record a basınca antrenmanınızı kaydedip, bahsettiğiniz yol rotasını çizen bir video haline dönüştürüyor.

• Beğen
Tepkiler: Adem Yeşilyurt
Merhaba,
Kullandığım bisiklet Btwin Triban 520 siyah-beyaz.
86 km hız ibaresini şimdi gördüm. O hıza çıkmadım tabiki, deli miyim ben? :komik:

Düzenleme; Strava kaydını da ilgili konuda paylaşmıştım diye hatırlıyorum; Strava günlüğünüz...
IGSport ile ölçüm yapıyorum, Strava'ya aktarıyorum ve sonra Relive'a. Aktarırken bi sıkıntı olduysa böyle çıkmıştır diye düşünüyorum.
Zamanında, IGSport'tan Strava'ya aktarırken km tutarsızlığından bahsedip ilgili konuda sormuştum ama tam bi cevap gelmedi. 3-4km'lik farklar oluyordu, km saati ile strava arasında; IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı
Ama 86 iyiymiş haa :komik::komik:

Merhabalar konuyu uyandiriyorum sanırım.. relive kullanmaya basladim bugün videosu için.. direk relive de mi başlatayım yoksa strava yada diğer programlarda sürüşü başlatıp video için reliveye mi aktarayim?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
R
Merhabalar konuyu uyandiriyorum sanırım.. relive kullanmaya basladim bugün videosu için.. direk relive de mi başlatayım yoksa strava yada diğer programlarda sürüşü başlatıp video için reliveye mi aktarayim?

Relive ile strava profillerini eşlerseniz, strava’dan sürüşü kaydeder etmez relive bildirim gönderir zaten.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Direk relive kullanayim strava ile uğraşmayayım ozaman.. relive hatalı mi gösteriyor peki km bilgisini vs?

Direk relive kullanayim strava ile uğraşmayayım ozaman.. relive hatalı mi gösteriyor peki km bilgisini vs?
Hatasını görmedim (en azından ufak bir farkla) ama çok güç tüketiyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
(link)
Dün akşam ortalığı karıştırıyım dedim biraz ortam sakın hafta başı iş çıkışı yoğunluğu bitmiş el ayak çekilmiş Balat sahil den unkapanı köprüsü sahil şeridi Karaköy iskele dön Galata köprüsü Eminönü meydan oradan valilikten yukarı Sultanahmet meydan nuriosmanyiye aralar dereler
Check out Evening ride on Relive! (link)

Can sıkıntısından konuyu uyandırayım:) Bu uygulamayı yeni keşfettim, ben de yaptığım en uzun rotanın videosunu hazırlayayım dedim. İzlemek isterseniz linki: (link)

uygulamayı arka planda çalıştırmak gerekiyor mu? Nasıl çalışıyor?

• Beğen
Tepkiler: retrower
Stravadan rotanın gpx uzantılı dosyasını indirip relive uygulamasına atınca video haline getiriyor. Arka planda çalıştırmaya gerek yok.

Uygulama arka planda izin vermek gerekiyor. Şürüş başlarken açıyorum, telefonda ana ekrana dönüyorum, sonrasında telefon ekranını kitleyip sürüş bitene kadar bakmıyorum bile, sürüş bittiğinde açıp sürüşü sonlandırıp kaydediyorum. Kaydetme aşamasında editlemek sizin kişisel tercihinize kalmış. Fotoğraf eklemek yada kapak resmi gibi şeyleri düzenleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim.
@TalhaB. Arkadaşımın dediği yöntemi deneyin isterseniz, ben o şekilde denemedim. Telefon şarjı sizin için sorun oluyorsa, ben şuana kadar sürülerimde sarj problemi yaşamadım. Eve dönene kadar bana yetiyor. Çok uzun sürüşler de problem olabilir. Benim tecrübem max 50 km civarı sürüşler için geçerli onuda belirteyim.

@TalhaB. Arkadaşımın dediği yöntemi deneyin isterseniz, ben o şekilde denemedim. Telefon şarjı sizin için sorun oluyorsa, ben şuana kadar sürülerimde sarj problemi yaşamadım. Eve dönene kadar bana yetiyor. Çok uzun sürüşler de problem olabilir. Benim tecrübem max 50 km civarı sürüşler için geçerli onuda belirteyim.

evet aklıma ilk o geldi. Şarj sıkıntısı. Strava yı detaylı bilmiyorum ama bulabilirim.

• Beğen
@RmzBurak @ErzincanLee

Arka planda çalıştırmamama rağmen sürüş esnasında durup fotoğraf çektiysem relive'de onları da gösteriyor. Muhtemelen fotoğraf çekerken konum eklemesine izin vermişimdir telefonu ilk aldığım zamanlarda.

Strava yı detaylı bilmiyorum ama bulabilirim.
Eğer yol bilgisayarı kullanıyorsanız rotayı onun içinden de indirebilirsiniz. Ben igpsport bsc100s modelini kullanıyorum, onun uygulamasının içinden de gpx uzantılı dosya indirilebiliyor

• Muhteşem
Eğer yol bilgisayarı kullanıyorsanız rotayı onun içinden de indirebilirsiniz. Ben igpsport bsc100s modelini kullanıyorum, onun uygulamasının içinden de gpx uzantılı dosya indirilebiliyor
Aynı cihazı kullanıyoruz. Bende o şekilde bir deniyeyim, nasıl yapacağım konusunda bir video veya içerik var mı yada yada dosyayı nereden indirip relivede nereye yükleyeceğim. Açıkçası İngilizcem olmadığı için ben üstün körü kullanıyorum, detaylı bilgim yok.

Geri