Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Resmileşti, dikkat!

Liberi Spiritu

Hüseyin EROL
Tepki
753
İsim
Hüseyin
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
b'Twin
T.C. Başbakanlık Manda Fonu Genel Müdürlüğünün 09.01.2017 tarih ve 0-900-910-1090 sayılı Bisikletlilere yol vermeyen öküzleri tespit ve kısırlaştırma birliği genelgesi resmi gazetede yayınlanmıştır. Ayrıca MIT, FBI, CIA, Mossad'ın bile aklına gelmeyen yasaları çıkarma komisyonunun da değerli katkıları ile yarından itibaren tüm pedallar tersine dönecekmiş. Paylaşmayın, duvarınızda yayınlayın! :mad:

Boşuna bisiklete binin demiyoruz. Pedal çevirince artan kan dolaşımı sayesinde beyne ve tüm vücuda ihtiyacı olan kan pompalanıyor. Bu sayede böyle şeyler paylaşmıyoruz. Ne yapmıyoruz, paylaşmıyoruz. Paylaşanları da rencide etmeden doğru yolu gösteriyoruz.

Sosyal medya dahil olmak üzere tüm sanal alemde yazdığınız bir yazı ile işinizden olabilir, fişlenebilir hatta hapse girebilirsiniz. Ama yazdığınız hiç bir yazı sizi kurtarmaz. En azından ben daha ''ya ben paylaşmıştım? - he tamam serbestsin'' durumu görmedim.

Havalar soğuk, bisiklet ile çıkacaksanız iyi giyinin, dışarıda üşütmeyin. Kalın sağlıcakla. :harika:

Scudo
Bir süredir facebook kullanmıyorum ama bu tarz paylaşımların çokça yapıldığını biliyorum.
Amaç insanlara korku salmak. Daha kötüsü de birilerinin bu korkuyu içselleştirmede gönüllü olması.

Yani gerçek olmuyor ama hadi gerçek diyelim; ne isteniyor?
Korkmamız, sinmemiz, ses çıkarmamamız mı?

Ama insan neydi?
Konuşandı, itiraz dilini yükseltendi, korkmayandı...

Kesin bilgi, yayalım!

Ökuz zaten hadim edilmis hayvana denir ))

Hocam bigün hakketten böyle bişey olcak da biz ters köşe olcaz diye korkmuyo değilim :D:D

Arkadaşlar uyarı yerinde dikkate alınız. Bu iş artık kabak tadı vermeye başladı. Hele ki bazı meslektaşlarım dahi bu oyuna geliyor. Ceza hukukunda ceza sorumluluğunun şahsiliği ve kusursuz ceza olmaz ilkeleri gereği hiç kimse hakkında, faili olmadığı fiilden dolayı bir cezaya hükmedilemez. Başkalarının maymunu olup da kendinizle alay ettirmeyin. Bir avukat olarak bu uyarıya destek olmak istedim. Paylaşan yakınlarınız varsa uyarın.
Not: O yazıları kopyalayıp kendi duvarında paylaşana Allah akıl fikir, muhakeme yeteneği versin.

Yapmayın böyle şeyler sonra herkes duvarında yok ben paylaşmadım suçsuzum sorumlusu başkasıdır gibi paylaşımlar yayıyor..

Biz de bakıp gülüyoruz :)

@Retro Enthusiast Tamda demin arkadaşım buna benzer paylaşım yaptı ona gülüyordum bir güruh varki hemen bir şeyleri araştırmadan,soruşturmadan inanıyor yuhh diyorum artık:acpsnr::acpsnr:

Resmileşti dolar 3,73 :)

0lpra8.jpg

• Beğen
Tepkiler: tameryc
Hee şu "arkadaşlar durum çok ciddi" muhabbeti. :koptum::komik::koptum::komik::acpsnr:

Bu olay gercektir arkadaslar. Hatta gecen gün Mark Zükenbergin kendi de tutuklanmistir. Devletimiz bu konuda cok ciddidir. Canlı bombalari, mekan basan teroristleri, patlayici dolu arabalari, roketatarlarla gezenleri, el bombalarini, silahlanmayi önemsemiyoruz ve önleyemiyoruz, bari bizi elestirenlere gözdagi verelim. Allah devletimize zeval vermesin! 102094 dosyayı görüntüle

Geri