Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Restorasyon Boya yardım

Ali.can

Üye
Tepki
59
İsim
Ali BURUŞOĞLU
Bisiklet
Mosso
Eski bisiklet geçti elime ona restore yapmak istiyorum fakat renkte kararsızım kaliteli bir boya yaptırıcağım tecrübeli arkadaşlar konuyla ilgilenirse çok sevinirim desteğinizi bekliyorum arkadaşlar :D

Bisikletimin Markası Puch Touring

20150408_030619.jpg 20150408_030806.jpg

Scudo
Sahsi fikrim, boyasini ayni üzerindeki boyadan ve masayi nikelaj. Mat renkler bu tür kadrolara uymaz.

• Beğen
Tepkiler: serkan akta
peki normal beyaz renk uyarmı

Koyu mor kesinlikle.Schafter purple.Gta'da meşhurdur bayağı :D bi tane Trek'de görmüştüm.Bence müthiş olur.Bu arada ben daha vites ayarı yapamıyorum :( sen bu yaşta bisiklet restore ediyorsun.Tebrik ederim :D

@Murat Cömez
Bence de.

Nikelaj-Kırmızı uyumu kırmızı-beyaz uyumundan daha iyi durur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Youtubeda plasti dip boya ile bayayan var boyasını sök -bıya - koruyucu sık bu kadar

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
Orijinal boyası güzel, önce pasta ile iyice bir temizlik ondan sonra spray akrilik vernik ve nikelajlarını yaptırırsanız orijinalliğini de korumuş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Bende orjinallikten yanayım kırmızısı ve tonu gerçekten harika. Sadece nikelaj kızımı elden geçirilerek gayet hoş bir bisiklet olur.

Bu mavi mükemmel bir renk maşayı da siyah yap kalan yerler nikelaj
http://pacificbeachbikes.com/wp-content/uploads/2013/12/6061-Black-Label-Laguna-Blue-State-Bicycle-Co-Fixed-Gear-Track-Bike-Fixie-31.png

yada bu yeşil mükemmel ve farklı olur

http://www.dirtybike.com/en/sites/default/files/imagecache/product_full_1000x1000/Capital_Teal_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: engin özdemir
İnci beyazı20150504_203000.jpg da güzel olur

@hasanwhite26
Bu kadroyu kim boyadi???

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@hasanwhite26
Keske bukadar emek vermisken biraz daha zaman ayirarak üzerindeki parcalari söküpde boyasaydiniz. Bence daha iyi ve temiz olurdu, birde üst borunun ön tarafdaki egriligi macunla düzeltseydiniz.
Yanlis anlamayin sadece benim düsüncem böyle, belki dogrusu böyledir, sizler daha iyi bilirsinz. Isinize karismis gibi olmasin.

Hayırlı olsun . Tabiki insan resme bakınca o eksik bu eksik dio 4x4 lük degil belki ama kendimde kac zamandır böyle bişe yapmak isyiodum eski bisiklete hep erteliyorum cesaret zaman ayırma zor gelmesi falanlar bahaneler vs . Yani kısacası bu işe kalkısmıs olman ve babanında sana destek ve yardım etmesi işin güzelligini dahada ortaya koyuyor bence ilktir olur bi heves var emek var güle güle bin insallah ilerde renkten sıkılırsan daha iyilerini yaparsın diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun . Tabiki insan resme bakınca o eksik bu eksik dio 4x4 lük degil belki ama kendimde kac zamandır böyle bişe yapmak isyiodum eski bisiklete hep erteliyorum cesaret zaman ayırma zor gelmesi falanlar bahaneler vs . Yani kısacası bu işe kalkısmıs olman ve babanında sana destek ve yardım etmesi işin güzelligini dahada ortaya koyuyor bence ilktir olur bi heves var emek var güle güle bin insallah ilerde renkten sıkılırsan daha iyilerini yaparsın diye düşünüyorum.

@Murat Cömez
Elimde onları sökücek anahtar olmadığı için sökemedim biraz aceleye geldi bu kadarla yetinicez artık

@Uğur Recep AKGÜL
Teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için

Plasti-Dip candır. Sıkılınca söker tekrar boyarsin :)

Bu renk hoş olur diye düşünüyorum, su yeşili diye geçiyor sanırım.
945838_566203006804933_12550129_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: hasanwhite26
Geri