Scudo Sports

Rezilliğin daniskası

Furkan Yavuz

Forum Demirbaşı
Tepki
267
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar çok acı bi olay yaşamıştım gülmekle ağlamak arasında gittim geldim...bisikletimi aldığım bayiye gittim bazı şikayetlerim vardı konu konuyu açtı kendisine sd 761 getirtmeyi düşündüğümü söyleyince adam " sedona iyi bi marka mı ki o bisiklet seninkinden( salcano astro ) iyi mi ki" dedi inanın resmen kahkaha attım..dükkanda internet vardı hemen baktırdım..bayinin yüzündeki o komik bakışların keşke fotoğrafı olsa sizinle paylaşsam..soruyor " sedona bayiliği alsam alan olur mu? " bu adam yıllardan bisiklet satıyor ama halini görüyorsunuz

Scudo
burda da vardı arkadasa demıs sedona dıye bır marka varmı demıs : ) yılların bısıkletcısı dıyen

@FURKAN YAVUZ
:) Bakalım Sedona bayilik veriyor mu?

Çok ilginç bir durum. Bunu Erzincan'da hemen hemen her gün yaşıyorum. 1500 TL'lik bir Sedona'ya bu kadar para verilir mi diyen bir şahıs, - Sen o parayı bana ver Bianchi'nin kralını getireyim diyor. :)

Aynen belirttiğin gibi sadece gülünür...

Sevgiler...

SN ile ara sıra beraber takılıyoruz ondaki kadro SD761 bizi görenler benim bisikleti beğeniyo sinanınkine kimisi bakmıyor bile :) bazen arkadaşlara soruyoruz hangisi die millet sedonayı aklınca beğenmiyo nedir bu cahillik yaw ( sina bu durumdan hayli şikayetçi adam rahatsız oluyor haklı olarak :) )

eski bisikletimde ben de çok bunalmıştım iğne siboplu iç lastiğe

@FURKAN YAVUZ

1. Vahim Durum: Milletimizde Bianchi en iyi bisiklet şeklinde bir yargı yerleşmiş. Bisikletin kralını getirseniz yine bianchi derler. Halbuki iyi olanı var, kötü olanı var.
2. Vahim Durum: Forumda da bianchi, salcano düşmanlığı var, adamlar ağzıyla kuş tutsa yine bisikletleri kötü.

Önyargılardan kurtulmak şart.
Arkadaşım bendeki Salcano NG 255 SD'ye bindi, eğer şu Salcano kadro olmasaydı, harika bir bisikletti diyor.

Ben ise şöyle düşünüyorum. Önyargılı olmaktan kaçınmak lazım. Bisikletin kadrosundan habersiz adamlar bilmeden yorum yapıyorlar.

Sedona iyi bir marka. Ama Corratec daha iyi, Corratec iyi bir marka ama Cannondale daha iyi bir marka. Bu demek değildirki, Aliviolu bir Cannondale LX setli bir Corratecden daha iyidir. Yani değerlendirme yaparken, Kadroya ve Bisikletin üzerinde dizili olan sisteme bakmak gerekiyor.

arkadaş ağzı olan konuşuyor ya bi bak bakalım bisiklette ne var ne yok adam adını duyduğu bisiklete iyi duymadığı bisiklete kötü gözüyle bakıyor...araştırmadan öğrenmeden nedir bu cahilce yapılan boş yorumlar

bu konu açılmamalıymış ağzım açık kaldı yorum yapamıyorum

ilk bisikletimi alma hikayem (kron xc 500)
ben- kadro boyu diye bişi varmış bu bana uygunmu ?
satıcı- geç bakiim yanına
selenin yanında durdurttu beni seleyi leğen kemiğime göre ayarladı
ben-ee ?
satıcı- otur bakiim seleye
(oturdum)
satıcı-rahatmı
ben-evet
satıcı-tamam o zaman.zaten bu bisiklet tam sana göre anlamıştım.
ben-kaç para.
satıcı-3 para ve aldım sonra bi baktım. zamanla öğreniyor insan... L beden boyum kaç 1 74 iyi iş.. İsim mekan vermek istemiyorum ama o adamlar bırakın bisikleti kasap dahi olamazlar. Kasap dahi sattığı eti adından iyi bilir, işinin ehlidir. Bisikleti bisikleti bilenden almak lazım. Özellikle yeni başlayanlar. Yada iyice okuyup araştırıp almalı...

Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
@tolgayalcin

Bu tarz satıcılar bilmeyen biri oldumu, ellerinde o kişiye uygun kadro yoksa böyle kandırıyorlar. Aslında isim ve mekan verin böyle kötü bisikletçiler iş yapamasın. İşlerini iyi bilenler, dürüst, müşteriyi aşağılamayan, dalga geçmeyen firmalar ayakta kalsın.

@Süleyman Uzunköprü

en guzleını suleyman abı sen demıssın :D ustundekı sısteme bakmak lazım markaya degıl kalıteye bakmak lazım ön yargı her zaman kaybeder

• Beğen
Tepkiler: emre yılmaz
Bisikletim çalınana kadar sedona markasından bihaberdim. Forumda ve nette biraz araştırdım ve bisikletçiye gidip gördüm. Kullanılan malzemeden tutun kadro yapısı ve çeşidine kadar çok kaliteli bir bisiklet.

Geri