Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Ridley Fenix SL

@Murat B. İçim cız etti valla. Geçmiş olsun. Güvenlikli bir sitenin otoparkına benziyor. İyice gemi azıya aldılar.

• Beğen
Tepkiler: makifir ve kerem E
Scudo
Incelemenizi nasil daha once atladim bilmiyorum ama tesaduf edince keyifle okudum. Yaziyi begendim ama sonra bir baktim calinmis. Cok uzuldum. Begen butonuna tekrar bastim saskinlikla sonra tekrar duzelttim. Ne yapacagimi bilemedim. Basiniza gelene en az sizin kadar uzuldum. Inceleme icin gec de olsa tesekkurler. Calinmasindan dolayi da hislerinizi paylasiyorum.
Selamlar.

Çok can sıkıcı bir durum, umarım kısa sürede bulunur,

Ama,

Böyle bir bisikletin çalınabilecek bir ortamda bırakılması da ayrıca şaşkınlık verici...

Gecmis olsun.Bi aralar ev sigortasiyla calinan bisikletinin parasini alan arkadaslar olmustu forumda.Bi arastirin derim

Hangi sehirde calinci acaba ? En azindan gordugumuz gibi direk haber verelim birimize denk gelirse , umarim bulunur gecmis olsun

Bisiklet harika ...am a sonuç .Çok üzücü...
Çok geçmiş olsun

@furkanbr

İstanbul, Kadıköy'den çalındı.

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
@kobalamin Evin içinden çalınma durumunda geçerli olması lazım o sigortanın. Ayrıca sigorta şirketine önceden beyanda bulunup fiyat expertizi yaptırmak lazım diye biliyorum bu durumda prim miktarınız artıyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Afyon35
Çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa sürede bulunur..

Geçmiş olsun..Umarım bulursunuz..
İstanbul'daki arkadaşlar dikkat etsinler..Sonuçta sıradan bir bisiklet değil..

@kobalamin

Evinizi hırsızlığa karşı sigortalatmanız, bisikletinizi evin içerisinde muhafaza etmeniz, bisikletin fatura tutarını sigorta firmasına bildirerek, poliçenize bisikletin marka ve modelini ekletmeniz gerekiyor.

@Murat B.

Murat hocam tekrardan çok geçmiş olsun. Buraya eklediğiniz fotolarda hırsızın yüzü görünmüyor, sanırım fotoğraflarda sorun olmuş. Umarım kısa sürede kavuşursunuz.

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulunur.

Çok geçmiş olsun. Bu konudan haberdar olan arkadaşlar, şu 1 hafta 10 gün içinde sahibinden, letgo gibi siteleri fırsat buldukça tarayıp bisiklete rastlarsak Murat beyi haberdar edelim.

@Murat B.
Öyle bir bisikletin kamu icine çıkarılması ihtimali yok. Türünün Türkiyedeki tek örnegi bu bisikleti o hırsız olacak alçak fizana götürse forum üyeleri yine tanir bulur ihbar eder.

hocam öncelkle geçmiş olsun, olası bi durumda sana hızlı ulaşım içinde irtibat numarası yazabilirsin

Geri