Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Ridley Noah SL Lotto Soudal Team Ed.

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu tamam süpersiniz:harika: ilginize teşekkür ederim yolunuz açık olsun sayenizde öğrendik ki bizi fena kandırmışlar .Forumdaki arkadaşları da rahatsız ettik hakkınızı helal edin konuyu daha daha daha da kirletmemek adına özelden yazışabilir.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Sadece merak ettiğimden soruyorum,
İtalya'da üretilen colombus marka çelik boruları burada birleştirip boyamasını yapan soulrider bisikletler Türkiye üretimi mi oluyor yoksa İtalya üretimi mi oluyor? @Serkan Mıstınoğlu
Yani mesela benim eski kadrom Focus Culebro'da made in Germany yazıyordu. Fakat muhtemelen montajı (kadro borularından bahsediyorum) dahil Asya'da (ülkeden emin değilim) yapılıp, kadro boyaması ve ekipman birleşimi Almanya'da tamamlanınca made in Germany diye basıp geçiyorlar.
Sınır nerede çizilmeli ben de kararsız kaldım fakat yasalar bu şekilde olmasına izin veriyor galiba? :/

@mithgor Soulrider üzerinden konuşursak,yerli ve milli tabirlerini de katarak
Bisikleti oluşturan Columbus Çelik Boruları İtalya'da üretilse bile Türkiye'de montajlanıp bir bütün olarak bisiklet hali Türkiye'de üretildiği için ''yerli'' oluyor.
Bisikletin fikri ve sinai hakları bizim ülkemizde olduğu için amiyane işin kaymağını,katma değerini ülkemizin firması Soulrider yediği için ''milli'' oluyor.Bisiklet tamamen İtalya'da üretilse bile Soulrider yine de ''milli'' olacaktı.Ama yerli olmayacaktı.

@mithgor Konuyu okumadım.Ridley'in üretildiği yeri de araştırmadım.Muhtemelen Ridley,uzakdoğuda üretiliyordur.Ama bir Belçikalı için ''milli'' fakat yerli değildir.Ridley'in Taiwan'da üretildiğini farzederek söylersek;Ridley, Taiwan için ''yerlidir'' ancak milli değildir.
Ridley ,Belçika'da üretiliyor olsaydı;Belçika için hem milli hem de yerli olacaktı.

Ridley özel bir bisiklettir.Sadece kalitesi,tasarımı ile değil.Aynı zamanda Flamanlar için çok büyük anlamlar ifade eder.Biraz bisikletin milliyetçi damarına da az buçuk selam çakar.Flaman-Walon rekabeti.

Ayrılıkçı Flaman bayrağını da açalım Ridley sever olarak:D
depositphotos_2859170-stock-photo-flag-of-flanders.jpg

@mithgor Columbus'un ürettiği şey boru, soulrider'ın ürettiği şey bisiklet. Yani biri ara ürün, biri son kullanıcı ürünü üretiyor. Bu açıdan soulrider yerli olur tabiki. O da başka firmadan kadro alıp sadece üzerine set takıp satsa üretici saymazdık :harika: (Üretim değil montaj olurdu o zaman)

elinize sağlık video için emek verilmiş zaman ayrılmış.
:harika:

Merhabalar,
İncelemelerinizi yakından takip ediyorum.
Yeni video'larınızı bekleriz.
Emeginize sağlık,
Saygılarımla,

@hydrocon sizlere , vermis oldugunuz emek ve zaman acisindan cok tesekkur ederim.
sizler gibi dostlar olmasa bizler de , bu ve buna benzer konulardaki arastirmalarda eksik kalacagiz. Ancak , izninizle , sohbet esnasinda , bisikletin aksam ve turevleri ile ilgili de goruntulerin daha fazla olmasini ben de destekliyorum ki, bir sonrakinde , sizin de cok daha iyilerini yapacaginiza eminim.
bundan sonraki yeni incelemelerinizi de , dort gozle bekliyoruz :)

Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. İstediğimiz kalitede içerik üretmek çok zor bir iş ki yeri geliyor kendi zamanımızdan feragat ediyoruz. Bisiklet ile alakalı detay görüntüleri elimizden geldiğince tekrara düşmeden göstermeye çalışacağım.

Kilitli Pedal

@mithgor İyi dileklerin için teşekkür ederim, hepimiz için kazasız belasız sürüşler.

Yukarıda açıklamak istediğim konu buydu; markalar hiçbir zaman üretimimizin şu kısmını veya malzemeyi-materyali şuradan-buradan tedarik ediyoruz diye bir açıklama yapmak istemezler. Genel, bir üretim merkezi gösteriyorlar-kendi kaynaklarında da bilgiler bu yönde... Nedeni; pazarlama stratejisi... Örneğin; Tadım yerli bir firma, çoğu işlenmemiş yemişi yurtdışından getirtiyor. Ama piyasa ve reklam alıgısında yerli üretim diye geçiyor. Marka ve pazarlama bu aşamada algı yönetimi yapabiliyor. Videoda da genel olarak üretim merkezini vurguladım. Kadronun karbon borularının bir kısmı belirttiğin gibi işlemden geçebiliyor. Çok emin yorum yapan arkadaşlar olsada tenik-yapı aşaması markaya göre farklılık gösterebiliyor. Bu arada @hamlet2006 konuyu çok güzel açıklamış... Ridley, Mustang araba markası gibi ülkenin milliyetçi duygularını barındırıyor. Bisikletin hikayesinden ve renklerinden dolayı dragon seven birisi olarak bir sticker tasarladım, en kısa zamanda bisikletime yapıştıracağım, paylaşıyor olurum. :D

Geri