Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Riva bisiklet yolu 2017

Cumartesi günü sabah 7. 30 da Üsküdar iskelesi önünden hareketle Riva ys gidip döneceğiz katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

Scudo
@Furkan TK

Videodan ben kendi adıma gerekli meşaşı aldım. Şu kadar söyleyeyim bir süre bisikletçi arkadaşların riva yolunda pedallamaması kendi menfaatlerine olacaktır. Yoksa sele borusunun cerrahi müdahale ile çıkarılma durumu sözkonusu olabilir ki allah korusun. Dayılar çok kızgın.

Bence çok tehlikeli olmuş kesinlikle beton bariyer veyahut dubalarla yol ayrılmalı yoksa çok kötü kazalar yaşanabilir maalesef.Keşke iller arası bu şekilde bağlı bisiklet otobanları olsa sadece bisikletlilerin kullanabildiği.

işini düzgün yapamayan, hangi kalifikasyonla o koltuklarda oturduğu belli olmayan bir grup İBB müdürünün beceriksizliği yüzünden bisiklet yolları, bisikletliler aleyhinde ön yargı oluşuyor toplumda.

Konuyu insanların cehaletine falan bağlamayacağım, ama keşke şu belediye bürokratlarının yargılanması valiliğin iznine bağlı olmasa da görsek "icraatları". Bugün bu yorumların yapılmasına neden olan adamlar seneye oy istemek için bilmem kaç km bisiklet yol yaptık diye binlerce pankart hazırlatıp sağa sola astıracaklar. Hem de bunların hepsini bizim vergilerimizle yapacaklar. Bakın; her konuda bir fikri ve sözü var, ama Riva bisiklet yolu üzerine tek bir yorumu yok: (link)

Şu işin sorumlusu çıkıp özür dilemiyor, istifa etmiyor, doğrusu nedir diye kimseye sormuyor. Maalesef biz de bu vasıfsızları koltuklarından edemiyoruz, ancak burada kendi kendimize dert yanıyoruz. Neyse, bir sonraki seçimlerde oy verirken bu saçmalıkları hatırlayan bir kaç kişi çıkar belki, biz buraya notumuzu düşelim. Belki kendileri de açarlar okurlar buraları hasbelkader, hatırlatalım: BECERİKSİZSİNİZ, VASIFSIZSINIZ, o koltuklarda oturmayı hak etmiyorsunuz!

İstanbul'u bilmem ama şehir merkezi dışına bisiklet yolu yapılmış gibi görüyorum resimlerden. Gönlümüzü almak istiyorlar herhalde. :) .

@enes_vl
Esasen güzel bir antrenman rotasıdır Riva yolu. Şehir içi ulaşıma değil şehirden kaçmaya yardım eder. Keşke kitabına uygun yapılsaydı.

Tartışmalı bisiklet yolu kaldırılmış, bilmeyenleri de bilgilendirelim.
(link)

Siteye gömülü 1 dakikalık bir video var onu izleyin lütfen. Vatandaş buraya bisiklet yolu yapılmaz diyor. Savı da şu: "Buradan ayda yılda bir bisikletli geçiyor, onun için de bu yolu ona tahsis etmeye gerek yok" diyor örümcek ağı kafalı amcacım benim :kötü: İbretlik olması açısından ifşa ediyorum

Belediye umarım fantezik değil de normal bir bisiklet yolu yapar, yolun sağından. Yurt dışında çoğu yol bu şekilde zaten. Alim olmaya gerek yok :snzdglsn:

img_2343-22.jpg

Gerçekten öyle bir bisiklet yolu yapmışlar ki araç kullanırken tedirgin oluyor insan. Karşı şeride mi geçtim diye düşünüyor. Bunun yerine ayrımın daha net olacağı bir yol yapsalar çok güzel olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri