Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rock müzik dinleyen bisikletçiler

Scudo
Profil fotom yeterli galiba konu için :) haastasıyız Freddie ‘ nin.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Tool'u arkadaşlarım çok tavsiye ediyor, ben henüz girişemedim. Şimdilerde en çok Necrophagist, Beyond Creation, My Dying Bride, Dream Theater ve Opeth dinliyorum. Hatta Opeth'e daha yeni sardım diyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
metal muzik artık taverna ,piyanist şantör moduna döndü , hem ulkemizde hem dunyada .70 LER 80 LER 90 Lardan best of grup ve parçaları karışık yapıp dinlemek daha mantıklı , şu an Cengiz Kurtoğlu "Dün gece resmini öptümde yattım "çalıyor ( minibüsteyim :D :D Seçme imkanım olsa red hot chili papers yada ofspink yada green day iyi giderdi sanki :)

@Tayfun Sezer bendensin kardeşim :D bende hem ud çalarım hemde hiphop altyapı tasarımı yaparım :D

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
1988 yılında Metallica-And Justice Forall albümüyle başlayan metal serüvenimiz, yıl 2015 hala devam ediyor! al sana istikrar :D

@Kuzey Ege o yıllardan aklımda kalan etrafta babasının parasıyla 2000 dolarlık gitar alıp prova studyosunda akortsuz seslerle black metal yapıp , bohem görünmeye çalışıp aslında elit yaşayan ve " metalica berbat hacı yeaa " stili konuşmaları olan gençler vardı :D onlar biraz büyüyünce "load" ve "reload albumlerini beğenmediklerini artık metalika nın bittiğini zırvalarlardı :D

aslında canım şu an " bruce springsteen - Street of pheledelpia " parçasını çekti .Dur dinliyim bari

buyrun ortaya açayım sofrayı

I was bruised and battered and I couldn't tell
What I felt
I was unrecognizable to myself
I saw my reflection in a window I didn't know
My own face
Oh brother are you gonna leave me
Wastin?away
On the streets of philadelphia

I walked the avenue till my legs felt like stone
I heard the voices of friends vanished and gone
At night I could hear the blood in my veins
Black and whispering as the rain

Ain't no angel gonna greet me
It's just you and I my friend
My clothes don't fit me no more
I walked a thousand miles
Just to slip the skin

The night has fallen, I'm lyin'awake
I can feel myself fading away
So receive me brother with your faithless kiss
Or will we leave each other alone like this

(Ben çürük ve hırpalanmış ve ben anlayamadı oldu
Ne hissettim
Kendi kendime tanınmaz oldu
Ben bilmiyordum bir pencere benim yansıması gördüm
Kendi yüz
Ah kardeşim beni terk edeceksin
Harcanıyormuşuz? Uzak
Philadelphia sokaklarında

Bacaklarım taş gibi hissettim kadar ben cadde yürüdü
Ben arkadaş sesleri yok duydum ve gitti
Geceleri benim damarlarında kan duyabiliyordu
Siyah ve yağmur gibi fısıldayan
Philadelphia sokaklarında

Melek beni selamlamak mi değil mi
Sadece sen ve ben benim arkadaşım
Elbiselerimi bana daha fazla uymaz
Ben bin km yürüdü
Sadece cilt kayma

Gece düştü, ben lyin'awake değilim
Kendimi kaybolmaktadır hissediyorum
Bu yüzden inançsız öpücükle beni kardeşi almak
Ya da böyle yalnız birbirlerine bırakacaktır
Philadelphia sokaklarında) gogul bu kadar çeviriyor :D

@mariokaldato
valla ben o 2000 dolarlık gitarı olanlardan değilim. lakin 2000 dolarım hiç olmadığı gibi üstüne üstlük gitarım da olmadı. ama load ve reload albümlerinin berbat olduğu ve metallica'nın black (1991) albümünden sonra bittiği konusunda o gençlerle hemfikirim :)
ne de olsa aynı kuşağın gençleriyiz. bizim zamanımızda testament, over kill, destruction ve daha nice thrash gurpları vardı. onlarla büyüdük. allah razı olsun onlardan, arızalı fakat olgun karakterimizi bu arkadaşlara borçluyuz :D

@Kuzey Ege hayır güzel kardeşim sözlerimin ve betimlediğim gençlerin seninle br paralelliği olduğunu düşünmüyorum. O dönem ortalıkta gezinen metalci karakterler çok acemi ,bunun aksine kendini aşırı uzman sanan çocuklardı . Demek istediğim şaka br yana muzik zevki tamemen dokunulmaz ve özel bi seçimden ibarettir , brisi dinleyici olarak bir kaydı beğenedebilir beğenmeyedebilir ama 4 tane salak bi araya gelip acemilikleri yüzlerinden okunan kalitede bir grup kurarak dunya starlarını eleştiremezler.Anlatabiliyor muyum farkı? Dunya starlarının bu yere gelmeleri asla br tesaduf deildir hepsi konularında çok çok ileri düzeyde derinliğe sahip sanatçılardır.. . Bizim mahallede de bi düğün piyanisti arkadaş vardı mesela oda ümit beseni eleştirirdi meslekdaşı olarak :D SEVGİLER SAYGILAR

Yaş itibari ile daha çok 80 lerin rock şarkıları ile Rock'n Roll dinliyorum.
Beach Boys "wipeout" şarkısı favori parçam
Yokuş aşağı inerken dinlemeyin:)

Yaş itibariyle Pink Floyd ile başladık. İlk aldığım kaset Metallica - Garage Days Re-Revisted(link)(1987). 1997 Scorpions Moskova konserine gittim. Rock müziğinden başka New Age dinlerim (Andreas Vollenweider, Sky). Son zamanlarda Dominia, Biopsyhoz, Konkhra, Ophaned Land(Mercy), Sepultura, Paradise Lost...
Yokuş aşağı dinlemenizi tavsiye ederim:

Bu da bir kenarda dursun. 80lerden güzel eser (1983). Özellikle tırmanışlarda kadans arttırmak için birebir ;)

Ozzy Osborne - Bark at the Moon

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri