Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rock müzik dinleyen bisikletçiler

@Erhan Ertan <Bu elemnın youtube kanalına 2 yıldır aboneyim :D

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Scudo
@Kudret Kurtcebe abimiz Türkiye'de akustik gitarla en iyi rock müzik yapan isimlerden birisi. Hatta akustik gitarı konuşturuyor diyebilirim. Bisiklet sürerken kendisini tanıyıp şarkılarını geç keşfettim. Gerçi yıllar önce Kent Ozanları albümünde dinlemiştim ama aradan yıllar geçtiği için unutmuştum. Türkçe rock müzik sevenlere tavsiye ederim. Genç arkadaşlar yine Türkçe olarak Bulutsuzluk Özlemi, Yaşar Kurt, Yavuz Çetin, Objektif, Kramp, Pentagram gibi grupları dinlesinler...
Dünya çapında ise açık konuşmak gerekirse 2000'lerden sonra çıkan rock müzik grupları eskiyle kıyaslanamaz.
Bisiklet sürerken dinlemiyorum ama benim sevdiğim gruplar bunlar:
Deep Purple
Iron Maiden
Pink Floyd
Oasis
REM
Metallica
Scorpions
Led Zeppelin
Bob Dylan
Bryan Adams
Bon Jovi
Aerosmith
AC/DC
Dream Theatre
Garbage
Dire Straits
Breaking Benjamin
3 Days Grace
(Bu iki grup yeni..)
Joe Cocker
Cat Stevens
Guns'n Roses
...

Bir de blues ve rock'n roll babaları var ki liste uzar gider...

Listen saglammis dostum

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@saglam.serdar
Bilmiyorumda yeniler sarmiyor hem hiphopta hem rock turevlerinde. Ne varsa eskilerde var hesabi

@mariokaldato
Kesinlikle. Artık tamamen pazar odaklı müzik üretimi yapılıyor ve kalıplaşma çok fazla, özgünlük neredeyse sıfır. Çoğu çöp!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben genelde Oasis,Keane,Blur,Coldplay(2012 öncesi),Massive Attack,Portishead,The Crannberries vs. gibi alternative-Britpop sanatçılar dinliyorum.Metal dinlediğimde ipin ucu bazen kaçıyor ve ritmimi kaybediyorum :D

@mariokaldato

Nostalji iyi bir durum değil gerçi,eskiye bağlı kalmak,beatles sonrası acaip bir açılım oldu,rock gruplar teker teker sahnede yerini aldı
Abd deyince oradan siyah bir elmas çıktı ,jimi hendrix hala bu adam konuşuluyor ise jiminin hakkını verelim o vakit,elektro gitara bu kadar hakim olmak,sağla çalar solla çalar ,arkada çalar dişleri ile çalar ,jimi sahnede yok olur,hissetmez karşısındaki onbinleri,acaip bir kişilik idi,bir nevi şaman büyücüsü,
Ingiltereden king crimson gibi bir lord çıktı,ve pink floyd,led zeppelin.rolling stones,yuvarlanan taş olarak mick jagger adam son zamanlara kadar sesini korudu,robert plant bitti.artık eski çığlıklarını atamıyor,gençken başka,
70 'lerin rock grupları arasında sound farkı vardı,nitekim pink floyd 'un soundu başka led zeppelin farklı idi.abd 'den çıkan chicago ise jazz rock yapıyor idi ,hendrix ise ritm blues rock,deep purple hard rock tarzda,jethro tull progresiv rock,king crimson saykodelik rock,pink floyd,psikodelik rock,senfonik rock türüne ise genesis,yes,emerson lake and palmer 'ı dahil edebiliriz,
Raşit dostum gördüğün gibi tarzlar değişik idi,bu tarzlara günümüz rock dünyasında pek raslanılmıyor.

Adam 70 'lerde doktürmüş

@ersinnsahin

Basta nezihi kaybettik gitarda doğan sakin bateri idris tüpçil ve ahmet karaferya asla unutmadım ahmeti ve kramp grubunu 1984 'de konser vermiştik

@mariokaldato

benim de en sevdiğim şarkı kaldıratodan kaldatoyu kaldıramadımda kaldo ben sana yandım kaldo hele hele yandım kaldıratodur.

@mehmetsunu
Hmmm ok kib

Bu başlık tam benlik olmuş, eski rockçılardan kim kaldı?

Mp3 playerim 5 sene kullandıktan sonra bozuldu, ben de inat ettim almıyorum, ama baktım ki müzik yoksa ben spor yapmıyorum gerçekten. Rock olmazsa benim enerjim yok . Mecburen de aldık artık mp3 çaları :)

Favorilerim:
Deep purple
Judas Priest
Kiss
Slade

Favorilerim

Küçükemralika
İron mahsun
megabülenth
İbowar

Bakıyorum biiisikletçi milleti farklı olabilmek adına stevie rayleri filan sıralamış. Al bende arttırıyorum. Bachman turner overdrive ın bachman turner overdrive delta 3 gamma 4 albümünün hastasıyım.
No: boşuna aramayın böyle bir albüm yok.

Geri