15-16 yaşıma kadar özellikle bir albüm alıp dinlemişliğim yoktu, lisenin sonlarına doğru Metallica ve Guns N Roses ile tanıştım ve hard rock, heavy metal dünyasına adım attım.
Lise sonda her gün Black Album ve And Justice For All dinliyordum, sıkılınca Metallica'nın diğer albümlerine geçiyordum
bağımlılık olmuştu adeta,
Üniversiteye başlayınca Green Day Dookie albümüyle patladı, kaseti sürekli araçta çalıyorduk, gaza geliyorduk. The Offspring'i bu aralar keşfetmeye başlamıştım.
Yıllar geçtikçe çok farklı gruplar ve albümler yerine aynı ama sağlam gruplarımı dinlemeye devam ettim. Araya Bon Jovi, Aerosmith karıştırıyordum. Sonra, Megadeth'e dadanmaya başladım, başta Rust In Peace olmak üzere Youthanasia, Cryptic Writings albümlerini yıllarca dinledim, hala dinliyorum. Metallica fanı olmama ve Türkiye'ye 3 kere gelmelerine rağmen gitmedim/gidemedim, ama Megadeth'i 2005'te izleme, Holy Wars ve Tornado Of Souls'ta headbang yapma şansına nail oldum.
Bir ara Deep Purple dinliyordum, The Mule'un bateri solosuna hayret ediyordum.
2016 yılına kadar 2-3 şarkısını dinleyip "abi tüm şarkıları birbirine benziyo yeaa" dediğim Iron Maiden'in tüm albümlerini yaklaşık 1 yıldır, her gün arabada dinlemekteyim, Steve abimin ellerinden öperim, abi affet.
Bu arada, fanı olduğum grup ne albüm çıkardı, Spit Out The Bone favorim!
Zamanında dinlediğim, şu anda adını anamadığım gruplardan özür diliyorum.