rock ve metal eşliğinde pedallamak kadar keyiflisi yok.. özellikle symphonic metal, haggard - epica - therion vb .. Resmen ruhumu dinlendiriyor 😇
herr mannelig eşliğinde tırmanış... garmarna'dan dinlemeyi ayrı seviyorum
symphonic metal. +1
Senfonik metal seven arkadaşlardan üyelerinden birisi olduğum D'arch grubunu dinlemelerini ve eleştirilerini paylaşmalarını rica edebilir miyim? Youtube üzerinde konser ve albüm kayıtlarımız mevcut, 5-6 yıllık bir duraklama dönemimiz devam ediyor üyelerin yoğunlukları nedeniyle, bakalım yeni bestelerin de olacağı bir albüm kayıt sürecine girmeyi planlıyoruz tekrardan.rock ve metal eşliğinde pedallamak kadar keyiflisi yok.. özellikle symphonic metal, haggard - epica - therion vb .. Resmen ruhumu dinlendiriyor 😇
sen bide rap i görecenrock ve metal eşliğinde pedallamak kadar keyiflisi yok.. özellikle symphonic metal, haggard - epica - therion vb .. Resmen ruhumu dinlendiriyor 😇
Senfonik metal seven arkadaşlardan üyelerinden birisi olduğum D'arch grubunu dinlemelerini ve eleştirilerini paylaşmalarını rica edebilir miyim? Youtube üzerinde konser ve albüm kayıtlarımız mevcut, 5-6 yıllık bir duraklama dönemimiz devam ediyor üyelerin yoğunlukları nedeniyle, bakalım yeni bestelerin de olacağı bir albüm kayıt sürecine girmeyi planlıyoruz tekrardan.
Sevgiler
müziklerinizi dinledim, bence çok güzeller.. muhabbeti geçtiği zaman hep almora ve catafalque var derdim arkadaşlarıma mutlaka dinleyin diye, şimdi siz de varsınız 🤜🤛Senfonik metal seven arkadaşlardan üyelerinden birisi olduğum D'arch grubunu dinlemelerini ve eleştirilerini paylaşmalarını rica edebilir miyim? Youtube üzerinde konser ve albüm kayıtlarımız mevcut, 5-6 yıllık bir duraklama dönemimiz devam ediyor üyelerin yoğunlukları nedeniyle, bakalım yeni bestelerin de olacağı bir albüm kayıt sürecine girmeyi planlıyoruz tekrardan.
Sevgiler
Şarkıların kayıtlarını yetersiz ekipman ve deneyimle yaptık, bir kısmı konser bir kısmı stüdyo bir kısmı da vokal ve gitarlar haricinde tamamen dijital olarak mididen sese dönüştürülen programlar kullanılarak yapıldı, haklısınız epey eksiklikler mevcut amatör ruhla ve deneyimle yapılan çalışmalar olduğu için bu şekilde. Zaten sorun da tam bu noktada başlıyor; "ee şimdiye kadar amatör şekilde yapıldı bundan sonra profesyonel olsun" dedik ve ucu çok açık bir durum olduğu için sürekli ertelendi, "aa şu kişi ile çalışalım", "aa şu besteye biraz daha aranje yapalım" derken geçti gitti yıllar. Neyse ki şu sıralar biraz daha rayına girmeye başladı durumlar ve tekrar kayıtlar için buluşma noktasına yaklaştık. Umuyorum bu süreç tamamlandıktan sonra spotify ve benzeri mecralara koyacak kadar kaliteli kayıtlarımız olur. Yorumlarınız ve değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ediyorum tüm arkadaşlarım adına.Şimdiye kadar dinlememiş olmama üzüldüm.
Bu vesile ile "Tanrının Varisi" ve "Kıyamet" isimli parçaları ve ayrıca Kıyametin canlı konser versiyonunu dinledim.
İlk dinlemede beni içine aldı Keşke Spotify da olsanız listeye eklesek.
Konser görüntüleri efsane...
Muzikalite olarak yorum yapmaya yetecek teknik donanım sahibi değilim.
Dinlerken dikkatimi çeken nokta şu oldu.
Mix mastering sanki sorunlu gibi.
Mesela tanrının Varisi parcasinda 50 sn intro sonradan eklenmiş gibi duruyor. İlk 50 saniye backround sound var sonra 1 sn tüm o ses kesiliyor parça başlıyor tekrar backround sound var
Bazı yerlerde (mesela 3:22) asıl ön plana çıkması gereken enstrüman geride kalıyor Gitar soloyu daha net duyabiliriz mesela. 2. Dakikada keman sesi artirilabilir.
Kıyamet parcasinda kadın vokalin sesi yukseltilebilir.
Bir de bunlar stüdyo kaydı mi konser kaydı mi bilmiyorum ama ses Clear değil.
Ya da sanki distortion fazla gibi Ama tabi bu tamamen benim subjektif gorusum ve müzisyen değilim
Özetle parçalar notalar harika. Mix mastering'e el atılırsa muhteşem olur.
Birde Spotify da olursa müthiş
Umarım en kısa sürede tekrar bir araya gelip albüm yaparsınız
Başarılar diliyorum
Çok sevindim beğenmenize, umuyorum albüm kayıtlarını bitirdikten sonra daha profesyonel kayıtlarla daha çok beğeneceğiniz bir çalışma çıkartabiliriz ortayamüziklerinizi dinledim, bence çok güzeller.. muhabbeti geçtiği zaman hep almora ve catafalque var derdim arkadaşlarıma mutlaka dinleyin diye, şimdi siz de varsınız 🤜🤛