Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rock Rider 500 Aldım Gitti

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.135
Bisiklet
Salcano
Bütçem çerçevesinde Btwin Marka Rock Rider 500 aldım. İlk 4 km lik izlenimim olumlu. Bütün olumsuz izlenimlerim kendimle ilgili. Bitmişiz arkadaş. En kısa sürede kısa antrenmanlar ile form tutup işe gidip gelmeye başlayacağım. RR 500 kullanan arkadaşlar ve tavsiyeleri olan ve paylaşmak isteyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Hayırlı olsun Atilla abi.İstanbul'un heryerini didik didik gezmen dileğiyle :)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@ilbey666 İnşallah herkes için en iyisi dileklerimle. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Hayırlı olsun güzel duruyor. :)

güle güle kullan. ama sanki fren kolları biraz fazla havaya bakıyo. azcık indirsen güzel olur galiba

@chn krmzOlabilir. En son bisan ihlas sürmüş biri olarak ergonomi bilgimiz sıfır. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İyi dilekleriniz içinde.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Bu haziran ayında ben de aynısından aldım. Oldukça memnunum, keyifli sürüşler.

Güzel bisiklet, güle güle kullanın.

Herkese tekrar teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda kondisyon bakımından kendimi toparlayabilirim.

Atilla kardeşim güzel mi memnun musun en son konuştuktan sonra ne olduda kararin netleşti bende almayı düşünüyorum açıkçası. Arkadaşlar bi fikir verir misiniz kron xc500 v mi yoksa rr500 mü almalıyım sizce bu akşam alicam büyük ihtimalle

@Emre Ce.
Ben zevkime göre bir tercih yaptım. Açıkçası Kron xc 500'e şimdi baktım. Benim maşa kilitli değil.senin Frenlerin v tipi benimkiler mekanik. 945 TL xc 500, 800 tl rr500 . Yani farkları bunlar 150 tl yi maşa farkı için vereceksen verme. Bence rr500 fazlasıyla işini görür. Açıkçası Krondan pek hazzetmedim ve şikayetleri okudum.
Emre arkadaşım karar senin. RR 500 benim işimi fazlasıyla görüyor. Ben olsam xc 500 almazdım ki almadımda :)

Saygılarımla

Dostum koca formda bi sen almışsın bide ben almayı düşünüyorum anlaşılan bu bisikleti kimse yorum yapmamış

@Emre Ce.
Yorum yapılıp yapılmadığına bakarak bisiklet almayın benim size tavsiyem şu ; alacağınız diğer bisikletin parçaları ile(link)ün parçalarını bu forumda karşılaştırın. Yani vites attırıcılarından tutunda bütün parçalarına kadar. Şunu ayrıca belirtmek isterim. Eğer ben 1.000 TL vermek isteseydim Kron gibi bir bisiklet almazdım açıkçası. Kendimi zorlar biraz daha ekleyerek daha iyi bir makine alma yolunu seçerdim. Mesela(link) 'i ( 1.700 TL dir )araştırın. Eğer rockrider 8.1 üzerindeki parçalar başka marka bisikletlerde olsa fiyatı inanın 2.300 TL falan olurdu. Aynı seride (link) var mesela fiyatı 1.299 lira ama üzerindeki parçalara baktığınızda inanın o parayı etmiyor. Yani bu iş marka meselesi değil. Siz alacağınız bisikletin üzerindeki parçaları karşılaştırmaya tabi tutun.

Birde küçük ekleme yapmak istiyorum. Rock Rider kadrolarına ömür boyu garanti veriyor. Ben bu garantinin kapsamını sorduğumda yetkili arkadaşlar kadronun kaynak yerlerinden kırılması durumunda geçerli olduğunu söylediler. Bence bu bile çok ülkemiz standartlarında. Bunun dışında İlker P. isimli kullanıcı benimle aynı bisikleti kullanıyor. Kullanıcısının az ve çok olması sizi maniple etmemeli. Kararı siz karşılaştırma yaparak vermelisiniz.

Saygılarımla

Geri