Scudo Sports

rock shox mı xcm mi?

kaan

Forum Demirbaşı
Tepki
44
slm amörtisör alıcamda judy we xcm arasında kaldım. arazide kullanıcam tabi hafiflikde önemli hangisi sağlam we hafif ayrıca fiatları nedir? şimdiden teşekkür ettim yardımcı olanlara

Scudo
xcm in bir 80mm var bide 100mm travel i var hangisi onu belirtirsen daha iyi olur ama rock shox gerçekten güzel maşalar yapıyor xcm in kaçlığı olursa olsun rock shox judy senin için daha iyi olcaktır

Arkadaşlar merhaba

Rock Shox her zaman kalite ve güvenilirlik açısından ön sırada. Yedek parça olsun , bakım onarım olsun , güvenilebilir bir amortisör. XCM veya XCR daha çok ekonominin ön planda olduğu kullanıcılara hitap eden bir amortisör.

yani judy diyorsunuz peki ağırlıkları nedir bunların

İkiside 2 kg ın üstünde olmasına rağmen senin şu anda düşüneceğin ağırlık deeğil sağlamlık ve kalite olmalı...Bunuda Judy de bulacakasın...Judy ile XCM yi karşılaştırmıyorum bile...MTBR sitesindeki yorumlardan çok memnun kalındığını okudum....Kısacası seni üzmeyecek bir maşa...Bakımlarını yaptığın sürece tabiiki;)

Ben xcm 100mm,kullanıyorum.Çok da memnunum.Eğer ilerde pahalı bi maşa almak niyetindeysen şimdilik suntour al derim.uzun süre idare eder seni,ama durum böyle değilse,tabi ki judy al.
Ağırlıkları Judy:2.1kg
XCM:2.5

ben xcm in 80mm liğini kullanıyorum hiç memnun değilim en kısa zamanda rock shox duke ile değiştiricem

• Beğen
Tepkiler: kaan
Rock shox al (sirf suntour'un sitesinde sıfıra yakin dokumantasyon oldugundan böle dedim)

• Beğen
Tepkiler: kaan
dostum ben 2 gün önce suntour xcr aldım sana şunu söyliycem maşa bütçeyle ilgili bişey paran varsa iyi bişey al ben şahsen bir maşaya 400 500 ytl vermeyi düşünmüyorum ne olursa olsun hangi marka olursa olsun bakıyorum da herkes 100 200 gr ın hesabını yapıp büyük paralar ödemeye razı gibi ben bisiklete zevk ve spor olsun diye biniyorum eğer ekmeğimi bu spordan kazansaydım tabiki en kaliteli malzemeleri kullanırdım kısaca sokaklarda (genelde) hoplayıp zıplıycan bir şeye okadar çok para verme bu benim kişisel görüşüm para çoooook zor kazanılıyor be kardeşş

Bende xcm kullanıyorum vede memnunum ama hangisi dersen elbette rock shox :)

Geri