İlk bir buçuk dakika 3 saat sürse dinlerdim. Tabi hepsini dinledim. Elinize ve ağzınıza sağlık. Sayenizde ilk defa rock yada metalica tarzı bir eserin tamamını dinledim dersem abartı kaçmaz.Ben de başlığa kendi grubumun reklamını yaparak dalış yapayım madem
Kendimizce 15 senedir bir şeyler yaptığımız, şu sıralar yeniden albüm kaydı için çalışmalar yaptığımız grubun kayıtlarına youtube üzerinden D'arch diye aratarak ulaşabilirsiniz, bir tanesini aşağıya bırakıyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi merakla bekliyorum
Epica'yı bende severim özellikle de Simone Simons'u. Kocasının grubu Kamelot onu da severim.Ben. Nightwish ve Epica hastasi olan ben
Metal müziğin altın dönemini geride bıraktık diye düşünüyorum ama takip etsek bugün de belki dinleyecek bir şeyler buluruz.
Ara ara uygun modda olduğumda açar dinlerim. Black metal için Rotting Christ, heavy metal’de Manowar favori gruplarım.
Rock müzik gündelik hayata daha uygun oluyor, yanındaki kişi rahatsız olmuyor arabada vs. açınca. Ona da oluşturduğum Spotify listesini bırakayım, üyeliği olanlara alternatif çalma listesi olsun.
(link)
Gençliğimde babam sağolsun gitarımı amfimi almıştı, bir türlü fırsat olup öğrenemedik ama fotoğrafını çekiyorum ben de böyle
Bir ara Rocksmith ile öğrenebilir miyim diye bir deneyeceğim.
Cok yogun metal dinleme bro kaninda metal zehirlenmesi olur. Ayna , Haluk Levent , 88 falan dinle ahahaRotting Christ, behemoth falan bayılırım. Ben neredeyse müzik dinlediğim her dakika içinde metal ve alt-üst türlerini dinliyorum. Biraz daha ruh halime bağlı olarak değişiyor. Bu sıra bol bol Katatonia, Draconian, Lake of Tears, Trees of Eternity falan dinliyorum. Rocksmith ile bence öğrenilebilir. Bende de sizin hesap bir ara gitar aldım o ara sık sık pratik yapıyor youtube üzerinden Selim Işık'ın derslerine falan bakıyordum. Sonra yoğun iş temposu ile kenarda kaldı. Arada çıkarır bir tozunu alır temizlerim falan kendime de kızarım niye yarım bıraktın diye Rocksmith'te eğer bağlantı kablonuz yoksa çok verim alamıyorsunuz. Oyun isterse korsan olsun ama o kablo olacak. Kablo en son 500 lira civarındaydı. Harici kablo bir kaç aparat ile bağladığımda dip gürültüsü oluyor, ve bolca nota kaçıyor. Tam ekrana geldiğinizde siz tele vuruyorsunuz ama o atıyorum 1 sn sonra algıladığı için gecikmeye bağlı hatalı oluyor.
Büyük indirim yapmışlar 439 lira olmuş, alt tarafı kablo yahu
(link)
Bir şey olmaz. 84 Ayna Haluk Levent dinledim mi içim bir garip oluyor. Sanki sevdiğim varmışta ayrılmışım hissine kapılıyorum. Türkçe rock müziğin neredeyse bir kısmı arabesk müziğin rock versiyonu gibi hep aşk sevgi üzerine. Dinledim Slayer etkisi yaratacak "hehee şimdi yandınız yakarım ulan" etkisi yaratan şarkı yok yada ben bilmiyorum.Cok yogun metal dinleme bro kaninda metal zehirlenmesi olur. Ayna , Haluk Levent , 88 falan dinle ahaha
Sepultura dinlemek lazım o patlama icin ama beni bozar. Repciyim lan benBir şey olmaz. 84 Ayna Haluk Levent dinledim mi içim bir garip oluyor. Sanki sevdiğim varmışta ayrılmışım hissine kapılıyorum. Türkçe rock müziğin neredeyse bir kısmı arabesk müziğin rock versiyonu gibi hep aşk sevgi üzerine. Dinledim Slayer etkisi yaratacak "hehee şimdi yandınız yakarım ulan" etkisi yaratan şarkı yok yada ben bilmiyorum.
Bana direk şöyle ortam lazım yada büyük metal konserlerine gitmem lazım. Mosh pir, circle pir, pogo, wall of death falan yapmadıkça bu öfke, enerji bitecek gibi değil.
Rap değil ama en yakın limp bizkit verebiliriz sana, gerçi sonradan uydurma rap metal diye tür çıkarmışlardı. Youtube'da Jared Dines dalga geçiyordu oradan aklımda.Sepultura dinlemek lazım o patlama icin ama beni bozar. Repciyim lan ben
Rotting Christ, behemoth falan bayılırım. Ben neredeyse müzik dinlediğim her dakika içinde metal ve alt-üst türlerini dinliyorum. Biraz daha ruh halime bağlı olarak değişiyor. Bu sıra bol bol Katatonia, Draconian, Lake of Tears, Trees of Eternity falan dinliyorum. Rocksmith ile bence öğrenilebilir. Bende de sizin hesap bir ara gitar aldım o ara sık sık pratik yapıyor youtube üzerinden Selim Işık'ın derslerine falan bakıyordum. Sonra yoğun iş temposu ile kenarda kaldı. Arada çıkarır bir tozunu alır temizlerim falan kendime de kızarım niye yarım bıraktın diye Rocksmith'te eğer bağlantı kablonuz yoksa çok verim alamıyorsunuz. Oyun isterse korsan olsun ama o kablo olacak. Kablo en son 500 lira civarındaydı. Harici kablo bir kaç aparat ile bağladığımda dip gürültüsü oluyor, ve bolca nota kaçıyor. Tam ekrana geldiğinizde siz tele vuruyorsunuz ama o atıyorum 1 sn sonra algıladığı için gecikmeye bağlı hatalı oluyor.
Büyük indirim yapmışlar 439 lira olmuş, alt tarafı kablo yahu
(link)
Her bayramda olduğu gibi yine işte ben varım sabah 7'ye kadar bol bol dinlerim.