Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rock ve metal müzik dinleyen bisikletçiler

Metalica iyi bir tercih ama trafik yoğunsa uzak durmak lazım.

Scudo
Ben de başlığa kendi grubumun reklamını yaparak dalış yapayım madem :)
Kendimizce 15 senedir bir şeyler yaptığımız, şu sıralar yeniden albüm kaydı için çalışmalar yaptığımız grubun kayıtlarına youtube üzerinden D'arch diye aratarak ulaşabilirsiniz, bir tanesini aşağıya bırakıyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi merakla bekliyorum :)

İlk bir buçuk dakika 3 saat sürse dinlerdim. Tabi hepsini dinledim. Elinize ve ağzınıza sağlık. Sayenizde ilk defa rock yada metalica tarzı bir eserin tamamını dinledim dersem abartı kaçmaz. :harika:

Benim gibi ortaokulda okul formasının altına megadeth t shirt giyip gidenlere selam olsun .🤟

Ben. Nightwish ve Epica hastasi olan ben
Epica'yı bende severim özellikle de Simone Simons'u. Kocasının grubu Kamelot onu da severim.

Ofiste o kadar bilgisayar olunca ve gece tamamen sakin geçince insanın ister istemez uykusu geliyor, o fazla bilgisayarlardan birine vpn kurduk. Geceleri canlı performansları izliyorum. Dün Slipknot - Live Rock In Rio 2015 ve Limp Bizkit Woodstock 99 konseriyle geçirdim.

@ekren gökhan lisede bende giyerdim. Yer meslek lisesi olunca adım ufaktan sataniste çıkmıştı, okulun içinde bir kaç kez kovalayan da olmuştu. Baktım boyun bölgesinde ağarma var daha fazla eskimesin diye hala saklarım.

Arkadaşlar india metal dinler misiniz? Çok yok ama bir bakın derim

• Beğen
Tepkiler: iodokumaci
herkes eski konser hikayelerini anlatmış...
ben de araya bir "epic fail" hikaye sıkıştırayım...

sene 2005, itü'nün bir grubu olan collateral damage dorock'ta sahne alacak. kulübün de bir etkinliği var o gece. arkadaşlarla bir kaç şarkı dinledik, ama ben o kadar sert müzik sevmediğim için yemek bahanesiyle dışarı çıktım, bir arkadaş da benimle geldi.
sonra onu da kandırıp geri dönmedik ve metroyla eve dönüşe geçtik. metrodan çıktığımızda telefona mesajlar yağmaya başladı. 10'larca kez ikimizi de aramış arkadaşlar ama telefon çekmediği için ulaşamamışlar mesajlar da yağdırmışlar...

meğer tam biz metroya bindiğimizde overkill sahneye çıkmış. adamların istanbulda konseri vardı o hafta. öncesinde taksimee çıkalım biraz kafa dağıtalım derken oraya gelmişler ve sahneye çıkıp 2 şarkı çalmışlar. sonrasında da orada kalıp bizim arkadaşları dinlemişler... (şıpıdık terliklerle geldikleri söyleniyor)

ben kendilerini pek sevmem ama yemek bahanesiyle kandırıp geri döndüğümüz arkadaş hastasıydı. sayemde 2 metreedn onları dinleme fırsatını kaçırmıştı :)

ekşisözlükte o geceye ait başlık bile var.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Pureal ve MakRo
Metal müziğin altın dönemini geride bıraktık diye düşünüyorum ama takip etsek bugün de belki dinleyecek bir şeyler buluruz.

Ara ara uygun modda olduğumda açar dinlerim. Black metal için Rotting Christ, heavy metal’de Manowar favori gruplarım.

Rock müzik gündelik hayata daha uygun oluyor, yanındaki kişi rahatsız olmuyor arabada vs. açınca. Ona da oluşturduğum Spotify listesini bırakayım, üyeliği olanlara alternatif çalma listesi olsun.

(link)

Gençliğimde babam sağolsun gitarımı amfimi almıştı, bir türlü fırsat olup öğrenemedik ama fotoğrafını çekiyorum ben de böyle :)

ibanez_rx_series_by_rbnsncrs_d6omrog-fullview.jpg

marshall_valvestate_vs15r_by_rbnsncrs_d909vv8-fullview.jpg

Bir ara Rocksmith ile öğrenebilir miyim diye bir deneyeceğim.

Metal müziğin altın dönemini geride bıraktık diye düşünüyorum ama takip etsek bugün de belki dinleyecek bir şeyler buluruz.

Ara ara uygun modda olduğumda açar dinlerim. Black metal için Rotting Christ, heavy metal’de Manowar favori gruplarım.

Rock müzik gündelik hayata daha uygun oluyor, yanındaki kişi rahatsız olmuyor arabada vs. açınca. Ona da oluşturduğum Spotify listesini bırakayım, üyeliği olanlara alternatif çalma listesi olsun.

(link)

Gençliğimde babam sağolsun gitarımı amfimi almıştı, bir türlü fırsat olup öğrenemedik ama fotoğrafını çekiyorum ben de böyle :)

ibanez_rx_series_by_rbnsncrs_d6omrog-fullview.jpg

marshall_valvestate_vs15r_by_rbnsncrs_d909vv8-fullview.jpg

Bir ara Rocksmith ile öğrenebilir miyim diye bir deneyeceğim.

Rotting Christ, behemoth falan bayılırım. Ben neredeyse müzik dinlediğim her dakika içinde metal ve alt-üst türlerini dinliyorum. Biraz daha ruh halime bağlı olarak değişiyor. Bu sıra bol bol Katatonia, Draconian, Lake of Tears, Trees of Eternity falan dinliyorum. Rocksmith ile bence öğrenilebilir. Bende de sizin hesap bir ara gitar aldım o ara sık sık pratik yapıyor youtube üzerinden Selim Işık'ın derslerine falan bakıyordum. Sonra yoğun iş temposu ile kenarda kaldı. Arada çıkarır bir tozunu alır temizlerim falan kendime de kızarım niye yarım bıraktın diye :) Rocksmith'te eğer bağlantı kablonuz yoksa çok verim alamıyorsunuz. Oyun isterse korsan olsun ama o kablo olacak. Kablo en son 500 lira civarındaydı. Harici kablo bir kaç aparat ile bağladığımda dip gürültüsü oluyor, ve bolca nota kaçıyor. Tam ekrana geldiğinizde siz tele vuruyorsunuz ama o atıyorum 1 sn sonra algıladığı için gecikmeye bağlı hatalı oluyor.

Büyük indirim yapmışlar 439 lira olmuş, alt tarafı kablo yahu
(link)

Her bayramda olduğu gibi yine işte ben varım sabah 7'ye kadar bol bol dinlerim.

Dosyalar

• Screenshot_2020-07-31-20-39-12-182_com.spotify.music.jpg
    Screenshot_2020-07-31-20-39-12-182_com.spotify.music.jpg
    153,6 KB · Okunma: 4
Rotting Christ, behemoth falan bayılırım. Ben neredeyse müzik dinlediğim her dakika içinde metal ve alt-üst türlerini dinliyorum. Biraz daha ruh halime bağlı olarak değişiyor. Bu sıra bol bol Katatonia, Draconian, Lake of Tears, Trees of Eternity falan dinliyorum. Rocksmith ile bence öğrenilebilir. Bende de sizin hesap bir ara gitar aldım o ara sık sık pratik yapıyor youtube üzerinden Selim Işık'ın derslerine falan bakıyordum. Sonra yoğun iş temposu ile kenarda kaldı. Arada çıkarır bir tozunu alır temizlerim falan kendime de kızarım niye yarım bıraktın diye :) Rocksmith'te eğer bağlantı kablonuz yoksa çok verim alamıyorsunuz. Oyun isterse korsan olsun ama o kablo olacak. Kablo en son 500 lira civarındaydı. Harici kablo bir kaç aparat ile bağladığımda dip gürültüsü oluyor, ve bolca nota kaçıyor. Tam ekrana geldiğinizde siz tele vuruyorsunuz ama o atıyorum 1 sn sonra algıladığı için gecikmeye bağlı hatalı oluyor.

(link)
Cok yogun metal dinleme bro kaninda metal zehirlenmesi olur. Ayna , Haluk Levent , 88 falan dinle ahaha :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Cok yogun metal dinleme bro kaninda metal zehirlenmesi olur. Ayna , Haluk Levent , 88 falan dinle ahaha :D
Bir şey olmaz. 84 Ayna Haluk Levent dinledim mi içim bir garip oluyor. Sanki sevdiğim varmışta ayrılmışım hissine kapılıyorum. Türkçe rock müziğin neredeyse bir kısmı arabesk müziğin rock versiyonu gibi hep aşk sevgi üzerine. Dinledim Slayer etkisi yaratacak "hehee şimdi yandınız yakarım ulan" etkisi yaratan şarkı yok yada ben bilmiyorum.

Bana direk şöyle ortam lazım yada büyük metal konserlerine gitmem lazım. Mosh pir, circle pir, pogo, wall of death falan yapmadıkça bu öfke, enerji bitecek gibi değil.

@MakRo bu tarz muziği herkes dinleyemez dediğin gibi içinde bir enerji patlaması hissi yaratmıyorsa dinlenmez.
Ama ben yolda dinlemiyorum sürekli basasım geliyor nabız tavan sonra😀

• Beğen
  • Hahaha
Bir şey olmaz. 84 Ayna Haluk Levent dinledim mi içim bir garip oluyor. Sanki sevdiğim varmışta ayrılmışım hissine kapılıyorum. Türkçe rock müziğin neredeyse bir kısmı arabesk müziğin rock versiyonu gibi hep aşk sevgi üzerine. Dinledim Slayer etkisi yaratacak "hehee şimdi yandınız yakarım ulan" etkisi yaratan şarkı yok yada ben bilmiyorum.

Bana direk şöyle ortam lazım yada büyük metal konserlerine gitmem lazım. Mosh pir, circle pir, pogo, wall of death falan yapmadıkça bu öfke, enerji bitecek gibi değil.
Sepultura dinlemek lazım o patlama icin ama beni bozar. Repciyim lan ben

Sepultura dinlemek lazım o patlama icin ama beni bozar. Repciyim lan ben
Rap değil ama en yakın limp bizkit verebiliriz sana, gerçi sonradan uydurma rap metal diye tür çıkarmışlardı. Youtube'da Jared Dines dalga geçiyordu oradan aklımda.

Ben bugünlerde loopa aldım bunu 🤪

• Beğen
Tepkiler: necmeddin

(link)

Her bayramda olduğu gibi yine işte ben varım sabah 7'ye kadar bol bol dinlerim.

100 liraya almıştım zamanında kabloyu. O zamanlar biraz uğraştım ama sonra işten güçten vaktim olmadı üzerine düşmeye. Korona insanlık trajedisi olsa da aslında insan olduğumuzu da tekrar hatırlattı hayat koşturmacasında.

Kablo kolay bozuluyor diye çoğu yerde yazıyor. Yurt dışından arkadaşıma bir tane daha getirteceğim. Amazon’da 25 dolara satılıyor tanıdık vs. olan varsa.

• Beğen
  • İnanılmaz
Geri