Konuyu güncellemek istedim bu aralar bisikletimi değiştiricem ama downhill yapmak istiyorum ve 520s ile yaparsın dediler sonra yapamazsın dediler bende 540 alayım dedim yardımcı olursanız sevinirim
B'twin Rockrider 540 kullanıcısı olarak şuan bu bisikletin 1800 tlyi hak etmediğini rahatça söyleyebilirim ne yazık ki vergiler ve kur ile bisikletin fiyatı şişti
@KitapSever Peki ben parçaları değiştirmeyi planlıyorum mesela 1 yıl sonra lastikleri vb gibi en çok hangisinin üzerinde oynayabilirim kron mu rockrider mı
@temonas
Hocam bu sorunun cevabı istediğin bisiklette istediğin parçaları değiştirebilirsin. Aktarıcı, maşa, pedal, zincir, elcik, vites kolları dahil tüm parçalar değiştirilebilir parçalar.
@KitapSever yaşanır elbette , ancak şuan hayes radarlar ile aram fena değil sahil yolunda sürüyorum aniden önüme gelen köpek dahi oluyor ama basmamla güvenli bir mesafede duruyorum. Ortalama hızım o anlarda 25-30 oluyor
@KitapSever ilgili parçaların değişiminde o parçanın garantisini tabi ki mağaza sağlamaz. Parçayı aldığı yer sağlar ancak ömür boyu garantili kısımlar sabit kaldığı sürece ömür boyu garantili akşamlar da sorun olmaz
@Corsaidream hocam ben dağ bisikleti istiyorum bunun için de rockriderı buldum 2 aydır araştırıyorum ve bi arkadaş dedi ki kron xc500 al bende diyorum ki rockrider alayım sonra istediğim parçaları değiştiririm hem rockrider ucuz krona göre