Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rockrider 8.1 alınır mı?

@alperK

Dostum eğer sahibindende 550 liraya satabilirsen banada söylersen bende koyarım benimkinin tek farkı lastikler race king arka aktarıcı alivio kullanıma bağlı çiziklerde var tabi :D

Scudo
(link)

(link)

(link)

@Çağatay Y.

500 e buldum müşteri ama kararsızım,benimkiden gidondan kitlemeli maşada var.

@Hasan Kılınç

o ilandakiler hoşuma gitmedi hele o salcano 0 ı 1500 e satılmıştı.

Bisiklet alınır fakat kullanmıslıgım yok. bir baska secenekte aklıma gelen bisikletin 9 lu sistem zaten ön aktarıcıda cok cok aktif kullanılmıyor . Arka aktarıcını ve aynakolunu 2. el temiz üst bir modelle deiştirebilirsin , belkide 2. el havalı bir maşa takarak hatta bi kac parca daha gidon vs kendine göre deişim yapabilirsin 500-700 tl arası . Bisiklet üzerinden cıkan parcalarıda belli meblaya satarak bu fiyatı düşürebilrisin böylelikle diger yol bisikletin için extra para ayırmıs olursun . Tabiki bu bi alternatif ille farklı bisiklet diyosanda 8.1 cok güzel bir bisiklet tabi alınabilir.

@alperK

sıfırı 1500 TL değil 2600 TL idi. Karar sizin. Bana göre 3000+ üstü vermedikçe sıfır almaya gerek yok ya da kadro iyi parça düşük bisiklet alınması mantıklı.

Kendi bisikletimi satabilirsem 8.1 yada 8.3 ikiside seçeneklerimin arasında.

@Hasan Kılınç

hepsiburada.com 1499tlye sattı slx ve onunla aynı seviye olan deore idi galiba 2 side 1499 a satıldı.

Hacı bu aralar gönlüm whistlede aynı aktarıcılı bisiklet ile arasında baya fark var.500 e verme yazık olur.

@alperK

Dediğin bisiklet Salcano İnsomnia 302 X5 setlisi 1299 TL'ye satıldı. İnsomnia 301 Deore olanı ise 1599 TL idi.

Bu sana linkini attığım bisiklet SLX setli İnsomnia değil. Salcano Assos 50 modeli. Aralarındaki farkı merak edersen googleden bulabilirsin. Dediğim gibi 3000+ üstü vermedikçe sıfır almaya gerek yok ya da kadro iyi parça düşük bisiklet alınması mantıklı.

@Cem Berk Taşbaş

Yurt dışı sitelere bakarsan aslında RockRider'ın çok iyi modelleri var.
Türkiye'de satılan en iyi model 8.3 ama ondan daha üst çok başarılı modeller de var.
Örnek: (link)

@Berke K.

8XC modeli çok güzel onu görmüştüm. Peki yurt dışından bu siteden bisiklet satın alınabiliyor mu ?

Hiç alışveriş yaptınız mı Decathlon'dan bilmiyorum ama BİM benzetmesi hiç uygun olmamış.
Tayt ve formamı oradan aldım hem de en ucuz modellerden gayet memnunum.

@Çağatay Y.

malesef :) Şu an sezon öldü gibi bir şey. Bu dönemde daha uyguna bisikletler gelecektir.
Bu bisiklette 600e iner büyük ihtimal

Aşağılamak değildi amacım, Bim'i örnek verirken. Ama ne biliyim, ısınamadım :D

bugün aldım bisikleti karşıma düşündüm ,öncelikle bisiklet çok ucuza gidicek sonra yol bisikletine heveslendim derken şunu planladım 900tl yol bisikleti(triban3)kalan 500tl ilede kendi bisikletime harcasam bisikletim gayet güzel olur hem iyi bir mtb olur hemde yol bisikletim.

Peki rockrider 8.1 e salcano igman deore altarnetif olabilirmi ? igman deoreye ne dersiniz ?

Rockrider 8.1 1 hafta kadar kullandim, masasindaki problem nedeniyle degisim yaparken ustune biraz daha vererek 8.3le degistirdim.
8.1 gercekten canavar gibi bir bisiklet ve tam bir f/p makinasi. Yalniz alacak olursan masasinin lockoutunu kontrol etmeyi unutma alirken. O masalarda genel olarak lockoutlarin calismamasi gibi bir durum varmis.

dipnot: Magazadan alacak olursan zeytinburnu magazasindan al ve kurulumunu Burak isimli calisana ya da simdi ismini hatirlayamadigim hafif uzun sacli genc bir eleman var onlara yaptir :) Digerleri biraz acemiler bisiklet konusunda.

bende 2 gün önce aldım. Ankara kentparktan 8.1i aldım. Bire kilitli pedal ayakkabılardan aldım. Yalnız Üzerindeki spd pedalın acemisi olarak daha bindiğimin 4-5 dk içinde yokuş çıkarken bildiğin çuval gibi devrildim soluma. :) Neyseki bişeyim yok. Ama iyi bir ders oldu. Alışıcaz artık.

Bisiklete gelirsek 1 sene önce işyerimden bir arkadaşım 1000 küsür liraya sedona alınca "vay arkadaş bir bisiklete o kadar para verilirmi" dediydim. Aynısını şimdi ben yaptım. Bisiklet oldukça diri ve sağlam . Zaten donanım özellikleri fiyatına göre oldukça iyi. Önerirmiyim:birşey diyemem. Hem acemiyim hem daha yeni aldım. Sıfırını ise 2.el de özellikle bu bisikletin S modeli zor bulunduğundan dolayı aldım. Yoksa ilk tercihim her zaman 2.eldir.

Geri