Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rockshox Duke Race 2005 aşama aşama bakım

disk kullanmadım ama sonuçta balatalar su ile temas ediyor sabun olsa bir zarar vermez diye düşünüyorum çünkü sabun yapışıp kalmıyor su ile akıp gidiyor

Scudo
@alperen_69
Benimkine ıslak mendil temas etti de frenler tam tutmuyor kaçırıyor önceden sıkınca çakılıp kalıyordu bisiklet ne yapsam diye dusunuyorum bi çare lazım sabunlu su ile yıkasam çukarmı mendilin içindeki ıslak ıslaklık ne maddesi ise şu işten bi yırtayım ilk işim Balata temizleyici almak olacak

@mustafa genç
Hayir olmaz. Ben senelerdir bisikletlerimi devamli köpüklü suyla temizlerim, ve simdiye kadar disk fren balatalarina bir sey olmadi.

@murat cömez

Tesekkür ederim cevap için sabah eve gidince ilk işim balataları sabunlu su ile güzelce yıkamak olacak

@mustafa genç
Neden balatalari yikiyacaksiniz ki? Ben balatalara sabun lu su degdi sandim.
Bana özel den yazarsaniz daha iyi olur, size elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim. Alperen nin konusu nu iskal etmemis oluruz. :)

balatalarına ıslak mendil değmiş ve ıslak mendildeki ıslak madde fren kararlılığını düşürmüş ,bunu temizlemek için sabunlu su kullanmak istiyor

@alperen_69
Ben o bölümü gözden kacirmisim, pardon. :)
Neyse bana özelden yazarsa, arkadasa yardimci olurum. Senin konunu fazla meskul etmek istemem Alperen. ;)

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
Neyse kapatalım konuyu bakarım başımın caresine en fazla yeni Balata alırım hepsi bu

Mesaj silme olsaydı hepsini silerdim mesajların da yokki dh olsaydı ona alıştık bu tuhaf geliyor

@mustafa genç

Neden böyle bir tepki verdiginizi anlamis degilim, biz size yardim eli uzatmistik. Nasil istersenseniz ister konuyu kapatin, ister basinizin caresine bakin, ister yeni balata alin. Ama bizden artik yardim beklemeyin. Suc bizde ki size yardim etmek istedik.

arkadaş benim konuma fazla mesaj yazdığından dolayı üzülmüş , dh dediği sana linkini yolladığım forum sitesi murat abi orda sonradan mesajını düzenleyebiliyorsun veya silebiliyorsun ,hani arkadaş ondan bahsetmiş keşke aynı imkan burda olsaydı fazla mesajlarımı silseydim diye ,ama tabiki benim için sorun yok sonuçta burasıda bisiklet forumu yeri gelmiş soru sorulmuş ve bilgi verilmiş alan razı satan razı daha ne olsun

Fatih sen bizim arkadaşın bahsettiği kişimisin dumlupınar makine de okumuşsun sanırım ,aynı yurtta kalmışız ben 2001 girişliyim

hocam şahane anlatmışsın ama ben bu işe yalnız başıma girmem . çok hassasımdır bisiklete bir ayar yaptırırken başında beklerim bu paylaşım sayesinde bakıma götürdüğümde usta müdahale ederken hop öyle yapmayacaksın diyecek kadar olayı anladım ama :) eyw

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
@Rehavet
ne anlamda değişsin anlayamadım

kaymak gibi oldu maşallah, çok güzel ve emek içeren bir konu

faydalı bulan arkadaşlarıma teşekkür ederim

Geri