MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.656
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Mustafa Zeybek Geçmiş olsun.
Hep bunlar parolayı unutmandan oluyor biliyorsun değil mi?
Hatırlatayım:''Mustafa Zeybek,kedisini tatile çıkarsın.''
Bir ara çok umutlanmıştım: Senin ve @MakRo Alperen kardeşimin ''yol'' a geleceğini düşünmüştüm.Hâlâ daha umutluyum![]()
Yola geçsen de alışkanlıklar bırakılmıyor, haberiniz olsun.
193973 dosyayı görüntüle
Yol bisikleti, dümdüz asfaltta sürmek lazım diye yola çıkıp, kendimi tarla yollarında buldum oradan biliyorum. Yine de tam bir yolcu olamıyorum, merdiven, kaldırım inmeye çalışıyorum yine. Arazi gibisi yok ?.
Sayın @Mustafa Zeybek adlı üye de sizin gibi uzundu yanılmıyorsam.1 yılı geçkin süreden sonra güzel bir hortlatma olacak, hep başkaları yapacak değil ya. Yola geçtim, ikinci olarak yolla dağ arası ortaya karışık bir monza topladım ama dağın verdiği hissi ve zevki vermedi. Tam gaz dağ bisikleti kadrosu aramaya devam ediyorum. Biz de uzun olup bisiklet binen ve dağ bisikleti binen kişi sayısı sınırlı olunca en alt markaların dahi büyük boy kadrosu yok. Her ne kadar yola geçmiş olsam da dağlara ait olduğum yere dönmem gerekiyor onu anladım.
EyvAllah da sanal ortamın samimiyetsizliği diyeyim. Yüzyüze konuşamayınca "abi, kardeş" gibi tabirlerin havada kaldığını düşünüyorum. 😊@Cemal Ç. Evet Cemal abi. Zaten Alperen abi ile iletişim içindeyiz. Büyük bir kadroya denk gelirsem paslayacağım. Bu arada bu kadar resmiyete - benim için - gerek yok![]()