Tekrar selam. Bugün Ölçsan Konveyör ile görüştüm. Olayı anlattım, nerede, ne için kullanacağımızı anlattım. Ben kendim için 15 (bisiklet)+ 65 (ben)= 80 kg. taşıyacağını söyledim ruloların, taşır dediler. Ne amaçla falan kullanacağımızı da anlattım. Yine bunların ellerinde hazır olmadığını, üç tane alıp alamayacağımızı bilmediklerini söylediler. Telefon numaramı istediler, tekrar arayıp bilgilendireceklerini söylediler. ellerinde 50 mm.'likler varmış, ama bizim istediğimiz ölçüde olması için 80 mm boru sipariş etmeleri gerekiyormuş yapmaları için. Üzerleri ise roller'lardaki gibi plastik tarzı değilmiş, metalden yapılıyormuş. Ben kanal için 5mmX5mm ölçü verdim, açılabilir dediler, yeterli et kalınlığı varmış. Beni tekrar aradıklarında haber verecekler fiyat ve 3 tane verilip verilemeyeceği konusunda. Şimdi merak ettiğim, yüzeyin metal ya da plastik olmasında bir fark olur mu? Eğer olursa, metalin yüzeyini ince kauçuk tipi bir malzemeyle kaplayabilirmiyiz? Örneğin çok sağlam bir silikonla ince bez gibi kauçuğu üzerine yapıştırabilir miyiz?