Güldona veya gülcano deriz biz de onlara.ülkemizde gülbisikletleri diye marka çıkarsak kimse almaz.
Güldona veya gülcano deriz biz de onlara.ülkemizde gülbisikletleri diye marka çıkarsak kimse almaz.
Fatmagül koyarlar adını. Suçu ne ki derler, 20bin fiyat korlar üstelik.Güldona veya gülcano deriz biz de onlara.
Bir iki gündür göz ağrım kendisi:
291888 dosyayı görüntüle
Edit: Almadım bu arada yanlış bilgi olmasın Sadece dizaynı çok beğendiğim için paylaşmak istedim
Ben bu mesajı beğendim de sonra beğenmek yetmez diye yazmadan da edemedim. Rengiyle, jantlarıyla, lastikleriyle dahi mükemmel bir bisiklet hakikaten. Fotoğrafçıya ve düzenleyene de şapka çıkartıyorum, bu boyamaya sahip bir bisikletin daha iyi bir fotoğrafı çekilemezdi sanırım.
Fotorafdaki Rose XLITE 06 Dura Ace Di2, onun fiyati 7999€.
Rose icin bu fiyat sacmaliktan öte bir sey degil, kusura bakmayin ama Rose bu fiyati ne icin istiyor?
Üretimi kendi yapsa ve herhangi bir yaris kazanmasi vs, olsa yada nebileyim bir gecmiste hikayesi olsa tamam da, sen git uzakdogudan kadroyu hadi diyeim 300€ al, gel burda üzerine rose yaz, sonra toptan aldigin icin hadi diyelim dura ace grubunu 1500€ al ve kendi atölyende topla, sana gelsin tas catlasa 2000€ ve 8000€ sat.
Hadi kadro Cipolliniye benzemese yine gideri olur da, design yönünden de benzetme oldugu icin kayip ediyor.
Aslında yanlış bir şey söylememiş, bahsedilen seviye için o fiyatları talep edecek bir marka değeri yok ki firmanın.Peki.
Aslında yanlış bir şey söylememiş, bahsedilen seviye için o fiyatları talep edecek bir marka değeri yok ki firmanın.
Arkadasim bunun onlarmi yoksa bizmi daha akilli ile ne ilgisi var, en basitin den yasadigin ülkede kac tane ROSE bisikleti görüyorsun günlük olarak yollarda. Ben sahsen takip ediyorum ama nerdeyse hic göremiyorum. O fiyatlara daha kaliteli ve daha üst seviye Campa donanimli Colnago C64 ler, Pinarellolar vs var.Ee yoksa kimse almaz, ellerinde kalan malları ucuza dağıtırlar o halde. Bekleyelim görelim onlar mı daha akıllı biz mi.
Arkadasim bunun onlarmi yoksa bizmi daha akilli ile ne ilgisi var, en basitin den yasadigin ülkede kac tane ROSE bisikleti görüyorsun günlük olarak yollarda. Ben sahsen takip ediyorum ama nerdeyse hic göremiyorum. O fiyatlara daha kaliteli ve daha üst seviye Campa donanimli Colnago C64 ler, Pinarellolar vs var.
Farklı şeylerden bahsediyoruz maalesef, muhtemelen bu konuda anlaşamayacağız.Ee yoksa kimse almaz, ellerinde kalan malları ucuza dağıtırlar o halde. Bekleyelim görelim onlar mı daha akıllı biz mi.
Almanyaya gittin gideli bir canyon ile rose markasinimi tanidin da bukadar reklamini yapmaya calisiyorsun. Bence o reklami Berlin de yap Türkiyede ve diger yerlerde pek tutmaz bu reklam.Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Bavyera taraflarına inerseniz bol bol Rose görebilirsiniz. Benim bulunduğum Berlin şehrinde Canyon çok daha baskın olsa da Rose da bir hayli var.
Ya da anlaşabiliriz, gelin.Ee yoksa kimse almaz, ellerinde kalan malları ucuza dağıtırlar o halde. Bekleyelim görelim onlar mı daha akıllı biz mi.
Almanyaya gittin gideli bir canyon ile rose markasinimi tanidin da bukadar reklamini yapmaya calisiyorsun. Bence o reklami Berlin de yap Türkiyede ve diger yerlerde pek tutmaz bu reklam.
Tek bir sorum var, kac senedir almanyada yasiyorusun? Hem türkce karakterlerli klavye kullaniyorsun ve nede almanyadaki türk gencleri gibi konusup yaziyorsun, sanki türkiye de yetismis bir genc gibisin.
Benden ne lafi isittinki de isitmedigimiz laf kalmadi diyorsun, bak yukarida @Awacs7n ne güzel aciklama yapmis bisiklet markalari hakkinda.Reis ne alaka ne anlatıyorsun sen Reklam falan yaptığım yok, bi bisiklet beğendik işitmediğimiz laf kalmadı.
Gayet güzel donanımlı pürüzsüz kaynaklı kadrosu gidon içine gizlenen kabloları (jantlar giriş seviye) ile stok olsa alınıp binilesi bir bisiklet..PRO SL DISC Ultegra 41 bin liraya bir satıcı da mevcut. Yurtdışı fiyatı 2000 € . F/p olarak ortalama bir kullanıcı için değerlendirilebilecek bir ürünmüdür acaba.
Bu satıcının bisikletleri nereden ve nasıl temin ettiğine dair bir bilginiz var mı ? Sadece merak ettiğim için soruyorum.Gayet güzel donanımlı pürüzsüz kaynaklı kadrosu gidon içine gizlenen kabloları (jantlar giriş seviye) ile stok olsa alınıp binilesi bir bisiklet..
304450 dosyayı görüntüle304450 dosyayı görüntüle