Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rotor Vida Yuvaları Yalama !!YARDIM!!

Mehmet Ser

Forum Bağımlısı
Tepki
460
Bisiklet
Giant
Başlıktaki gibi bir durumum var 6 vidadan 3 ü yalama Napmalıyım ? Kılavuz yayı Atmak işimi görürmü yada teflon bant sarmak ? Acil Cvb bekliyorum ;) :in:

Scudo
var hemşo olmazmı helikon çektir en güzeli pendik oto sanayiide şuayip usta var kapakcı ona götür istersen.klavuz yayı dediğin helikondur istersen akşama yardımcı olurum sana 0535 200 87 60

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@engin ekizkuyu

Bisikleti toplayayım bi Buluşuruz. Helicon açtırtamam çünkü o vidadan başka buyuk vida takılmaz. takamayız.

büyük vida takılmıyo zaten yalana yere helikon yay yerleştiriyo aynı cıvatayı kullanıyorsun yay diş yerine geçiyor

• Beğen
Arka jantsa eğer, vidalar da simetrik olarak yalama olduysa sorun olmaz.
Arka göbeğe o kadar yük binmiyor, 3 vida yeter.

• Beğen
Olan olmuş daha ne olsun:))Tekrar klavuzla diş acın dicem ne kadar faydası olucak bilemem.isterseniz deneyin.
veya daha büyük klavuz ile diş cekin dicem o zmnda vidaları büyütmeniz gerekicek..

• Beğen
@Sefa Ayrılmaz

Sanayıde calıstıgım ıcın bunu yapmam imkansız işte bende onu soruyorum diş büyütmeden helicon çekmeden nasıl düzeltebilirim. Anlaşılan illa helicon yay taktırtmam gerekicek

@Semican Baydur

Yuvası yalama oldu Birde ön jantın 3 vidalı sıkı tutuyor 3 taneside gevşek.

@Semican Baydur

Helicon pahalı değildir herhalde bu ay çok masrafım oldugu için parayı düşünür oldum

Geri