Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rotorum maşaya sürtüyor

Murat Cömez,

Pardon bisiklet konusunda Çömez'im ama insanın kendisi Çomez olmasın.Ornegin kaç yaşına gelmiş ama halen ufak beyinli insanlar sadece benzetme :koptum:
 
Scudo
@KronCHE Bence edepli ol evladım. O laf attığın adamın çocuğu senden 5 yaş büyük.
Ailen terbiye vermiş ama sen alamamışsın.
Ben senin babana ufak beyinli insan" desem sadece benzetme" olarak?
Böyle gülüyor olacak mısın?
 
@master06

Çocuğu benden büyük olabilir peki onlarda konuma resmen dalga geçerek yorum yapması yakışırmı.Ben benzetme yaptım insanın fikri neyse zikride odur derler boşuna dememişler.İnsan bir şeyi 2 sefer düşünerek yazacak ben onun oğlundan küçüğüm ama onun ve bazı varlıkların saçma sapan yaptıgı yorumları ben yapmadım.Açıklayıcı olmuştur umarım.
 
Murat abi herkese yardım eder burada büyük küçük demeden. ilk cevap atan kişilerden sana yarıdmcı olmak için.

Sana demiş ki

1. Masaniz is- 2000 mi yoksa postmount baglantilimi.
2. Rotorun masa bacagina sürtmesi cok ilginc, daha dogrusu ilk defa böyle bir sey duyuyorum.
3. 180mm Rortor icin kaliperin arasinda 180mm adaptörü takilimi.

NOT:Bu durumda size yardimci olabilmemiz icin iki üctane forzograf yüklemenizi tercih ederim. Ayrica yukaridaki arkadasin yazdigi mümkün degil her masa n az 180mm disk destekliyor.

...

Sen ise sanki konuya çok hakimmiş gibi şu şekilde cevap vermişsin.

Arkadaşlar maşa ile bence değil çünkü fren kalperini çıkartırım zaman sürtmeden sıkıntısız kullanabiliyorum ancak fren kalperini taktığım zaman maşaya sürtüyor.


....

Adam gerekeni söylemiş ama kulakl asmamışsın. Bilmediğim bir konuda birisine soru sorar, verilen cevabı dikkate almaz ve cahil cahil yorum yaparsan , dalga da geçerler, ciddiye de almazlar.

Benden sana bir büyüğün olarka tavsiye, eğer bir bilgiye muhtaçsan, ihtiyacın varsa, Hz. Ali gibi ol "Bana bir harf öğretenin 40 sene kölesi olurum" lafını kendine rehber edin.

17 yaşındasın önünde Allah nasip ederse uzun zaman var, 10 dinle 1 konuş, büyüklerine ve amirlerine saygılı ol, bilgi edin, öğren ama ukala olma.

Ya da bizleri dinleme kafana göre takıl ama cevabını dinlemeyeceksen soru da sorma.
 
"@Murat Cömez verdiğiniz bilgileri eksik ve yetersiz buluyorum. Konu maşa ve rotor. Sizin arka vites ile ilgili bilgilendirme yapmanız gerekiyordu ki konu sahibi de cevap yazsın.Sorunun çözümü değil de sohbet içeriği olan bir şeyler yazarsanız dikkate alınır diye düşünüyorum. :)"
 
  • Beğen
Tepkiler: Engin er.
@KronCHE Buna Türk edebiyatında "Kinaye" denir.
Sana daha evvel rotorunun maşaya sürtmesi ile ilgili sorular sorulmuş ve sen cevap vermemişsin.
Murat abi de konuyla (seninle değil) dalga geçmiş ve sana maşa / rotorla ilgili soru sorulduğunda , sen cevap vermediğin için, belki vitesle alakalı bir bilgilendirme olursa cevap verirsiniz diyerek "iğneleme" yapmış.

Ne olursa olsun 17 yaşında birisi olarak benim ağabeyin olarak acizane tavsiyem yazdığın kötü yorumları düzenle butonuyla düzeltip, büyüklerinden özür dilemen ve edepli olman olacak.

Murat abi bu forumda "5000" yorum yazmış ve "6500" beğeni almış. Boş konuşan ya da kötü niyetli biri değil abicim.

Agresif olmayı bırak inan bana sen kazanırsın.

Başka da cevap yazmayacağım bu konuya sen yaptığın hatayı anlayıp telafi etmeye çalışana kadar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak Boralılar
@KronCHE
Size kim ufak beyinli deme hakkını verdi ? Sizinle dalga geçtiğini düşünüyorsanız orada "Şikayet" butonu var, şikayet edersiniz, gelir yönetim ilgilenir. Sizden yaşça büyük birine böyle hakaret etmeniz doğru değil.
 
Sırf maşaya sürten rotorun videosunu görmek için kullanıcı engellemeyi kaldırdım. Videoyu bekliyoruz.
 
@Saikou
İlgili arkadaş cevap veremez artık.
 
@Atilla Gobel Neden abi :)

Birde 10 Gün içinde 17 konu açmak nedir?

Forumda araştırılsa hepsinin cevabı bulunur diye düşünüyorum.
 
@Atilla Gobel

Ne yapacaksanız videodan sonra yapsaydınız :)
 
@KronCHE

Sorduğunuz şeyi gerçekten bilmiyor olabilirsiniz. Buna saygı duyar ve şahsım adına elimden gelen desteği veririm ama amaç forumda konu açmak ve verilen cevapları dikkate bile almamaksa o zaman emeğe karşı yapılan bu tavıra sessiz kalamam. Ben 37 yaşındayım ve 6 yaşından beri bisiklet kullanıyorum. Ortalama 12 - 13 yaşından beri bisiklet tamircisine hiç gitmedim. Yani o zamandan bu zamanà kadar edindiğim bilgileri paylaştığım zaman bunun kendisi için bir değeri olduğunu belirtmezse elbette ki tavır gösteririm. Ayrıca ben askerdeyken doğmuşşunuz. Yani teknik olarak aramızda 20 yaş var. Sizi tanımadığım için de arkadaş olmadığımızı düşünmem yersiz olmaz sanırım. Benim bu güne kadarki açılan konulara yazdığım mesajları incelerseniz insanlara nasıl yazdığımı görürsünüz. Yani bu bir huy değil sadece tepkidir. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
ben 17 yaşında olan arkadaşa haksızlık yapıldığını düşünüyorum, gerekçeli ve ayrıntılı açıklamayı daha sonra yaparım belki, ama linç edildi benim gözümde. geçmiş olsun.
 
@Atilla Gobel

Arkadaş çözümü bulamadı şimdi bari çözümü bulsaydık da sonra uzaklaştırsaydınız olmaz mıydı acaba ? Burdan başka çözüm yolu yok. Bisikletçilere para kaptırmaz inşallah.

Üzüldüm.
 
  • Beğen
Tepkiler: Engin er.
@SerkanH

Adminimizin açıklamasına göre öyle. Keşke olmasaydı ya.
 
@Tolga Çelebi

Bence çıkarılma olayı hakaret veya küfür ğin belirgin kuralları ihlal edildiğinde yapılsın. Yönetimden ricam arkadaş geri gelsin ama uyarılsın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@SerkanH

Katılıyorum. Arkadaş sizi ve Murat abiyi tanımıyordu bu yüzden cereyan etti olaylar.
 
Valla arkadaşlar açıkçası ben @Atilla Gobel in bu tutumunu çok abes bulmadım, dün akşam @Serkan H a da yazdım, arkadaş genç olabilir yaşı ufak olabilir ama bana da özelden bi sürü saçma mesajlar attı ki sabırla cevaplamaya çalıştım çoğunu...Bi ara telefon numarama taktı ısrarla istiyodu... Ara sıra gerekebiliyor bence böyle...Sonuçta saygı ve ahlakı geçtim işin içinde aileyle ilgili hakaret var... Buna bende çok müsamaha göstermezdim açıkçası... Yani böyle bir tutum kabul edilemez bence de...Ha üzüldüm mü üzüldüm yaşı küçük olduğu için ama bende 20 sene önce o yaştaydım ve kimseyle bu şekilde konuşmuyordum...
 
Bu terbiyesiz kisi benim yüzümden banlandi gibi geliyor bana, ben ona ne yapmisimda bana terbiyesizce beyinsiz diye biliyor. Bence hak etigi cezayi buldu. Böylelerine bence bu tür cezalar haktir, böylece forumun facebook ve buranin cocuk bahcesi olmadigini anlarlar diye düsünüyorum.

Bende gelen ilk yorum, kendisiyle nerede dalga gecmisim.
1. Masaniz is- 2000 mi yoksa postmount baglantilimi.
2. Rotorun masa bacagina sürtmesi cok ilginc, daha dogrusu ilk defa böyle bir sey duyuyorum.
3. 180mm Rortor icin kaliperin arasinda 180mm adaptörü takilimi.
NOT:Bu durumda size yardimci olabilmemiz icin iki üctane forzograf yüklemenizi tercih ederim. Ayrica yukaridaki arkadasin yazdigi mümkün degil her masa n az 180mm disk destekliyor.

Bende gelen ikinci yorum, kendisiyle nerede dalga gecmisim.
Ben gereken ve yanlis olan durumlari söyledim ama kullak asan yokki, neyse kolay gelsin.

Bende gelen ücüncü yorum, kendisiyle nerede dalga gecmisim. Sadece serkanin yorumunu sakayla karisik cevap verdim.
@SerkanH Serkan bak 17 yasindaki kisinin arkadasi olmussun, yakinda belki.... neyse kalsin. Birdaha arkadasin konularini atarli yazilar yazma ok.;) Ama Vites ayar konusu da ele alinmasi gerekiyor gibi geldi bana:koptum:

Bu yorumlarima karsilik böyle bir yorumu bana neden yazmis. Yorumunda ufak beyinli diye yaziyor ve birde kendince soyadimla dalga geciyor.
Pardon bisiklet konusunda Çömez'im ama insanın kendisi Çomez olmasın.Ornegin kaç yaşına gelmiş ama halen ufak beyinli insanlar sadece benzetme :koptum:

Ha ufak beyinli ben degilde kendi bence. Konunun basligini gectim mesajina bakin.
Arkadaşlar maşa ile bence değil çünkü fren kalperini çıkartırım zaman sürtmeden sıkıntısız kullanabiliyorum ancak fren kalperini taktığım zaman maşaya sürtüyor.
Hala masaya sürtüyor diyor ya.... kaliperi cikarinca sürtme gidermis ama kaliperi takinca rotor yine masaya sürtermis. Ben dalga gecmedim ama gecmemekte elde degil.

@Tolga Çelebi kardesim, su mesajinin cevabini benim ilk yazdigim yorumda bulabilirdi ama adam bizi takmamis bile. Madem takmiyor insallah bisikletcilere verecegi parayla bizlerin nedemk istedigimizi anlar.

Sonuc olarak oh olmus, @Atilla Gobel kardesime bu davranisindan dolayi cok tesekkür ederim, en dogrusunu yapmis.
 
Geri