Bu terbiyesiz kisi benim yüzümden banlandi gibi geliyor bana, ben ona ne yapmisimda bana terbiyesizce beyinsiz diye biliyor. Bence hak etigi cezayi buldu. Böylelerine bence bu tür cezalar haktir, böylece forumun facebook ve buranin cocuk bahcesi olmadigini anlarlar diye düsünüyorum.
Bende gelen ilk yorum, kendisiyle nerede dalga gecmisim.
1. Masaniz is- 2000 mi yoksa postmount baglantilimi.
2. Rotorun masa bacagina sürtmesi cok ilginc, daha dogrusu ilk defa böyle bir sey duyuyorum.
3. 180mm Rortor icin kaliperin arasinda 180mm adaptörü takilimi.
NOT:Bu durumda size yardimci olabilmemiz icin iki üctane forzograf yüklemenizi tercih ederim. Ayrica yukaridaki arkadasin yazdigi mümkün degil her masa n az 180mm disk destekliyor.
Bende gelen ikinci yorum, kendisiyle nerede dalga gecmisim.
Ben gereken ve yanlis olan durumlari söyledim ama kullak asan yokki, neyse kolay gelsin.
Bende gelen ücüncü yorum, kendisiyle nerede dalga gecmisim. Sadece serkanin yorumunu sakayla karisik cevap verdim.
@SerkanH Serkan bak 17 yasindaki kisinin arkadasi olmussun, yakinda belki.... neyse kalsin. Birdaha arkadasin konularini atarli yazilar yazma ok.
Ama Vites ayar konusu da ele alinmasi gerekiyor gibi geldi bana
Bu yorumlarima karsilik böyle bir yorumu bana neden yazmis. Yorumunda ufak beyinli diye yaziyor ve birde kendince soyadimla dalga geciyor.
Pardon bisiklet konusunda Çömez'im ama insanın kendisi Çomez olmasın.Ornegin kaç yaşına gelmiş ama halen ufak beyinli insanlar sadece benzetme
Ha ufak beyinli ben degilde kendi bence. Konunun basligini gectim mesajina bakin.
Arkadaşlar maşa ile bence değil çünkü fren kalperini çıkartırım zaman sürtmeden sıkıntısız kullanabiliyorum ancak fren kalperini taktığım zaman maşaya sürtüyor.
Hala masaya sürtüyor diyor ya.... kaliperi cikarinca sürtme gidermis ama kaliperi takinca rotor yine masaya sürtermis. Ben dalga gecmedim ama gecmemekte elde degil.
@Tolga Çelebi kardesim, su mesajinin cevabini benim ilk yazdigim yorumda bulabilirdi ama adam bizi takmamis bile. Madem takmiyor insallah bisikletcilere verecegi parayla bizlerin nedemk istedigimizi anlar.
Sonuc olarak oh olmus,
@Atilla Gobel kardesime bu davranisindan dolayi cok tesekkür ederim, en dogrusunu yapmis.