Scudo Sports

Roubaix Belediyesi ne yaptın!

Scudo
Yarış bittikten sonra hatta bitmeden birçok seyirci hatıra olması adına pavelerden bir kısmını yanında götürüyor.Bunların yerini doldurma görevi Roubaix Belediyesinin.

DaXCJPkWsAAJXa3.jpg

Roubaix Belediyesi aslında şanslı çünkü gönüllülerden oluşan ''Les Amis de Paris Roubaix'' oluşumu pavelerin onarılmasında büyük bir iş çıkartıyorlar.

Bu arada daşlar yıkanıyor da.
Dz2Fl8AXcAEop2d.jpg

Girişi sayılır. Kapıyı biraz geçince, anayolu geçtikten sonra ki ilk düzlük. Temiz görünüyor ?.

194018

@hamlet2006

Gerçekten öyle bir şey olsa Caudry'de adım çıkar yav ?. Dedim ya hocam, teve'den daha heyecanlı oluyor ?.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@el_Aksa_1903

Yav hiç sorma.Dilimde tüy bitti,alacak kocaman bir Türk Bayrağı sallayacak,yapacağı o.Hâlâ daha Teveden daha heyecanlı olur diyor.

@CmlCLK

Bu konu sana gelsin dezemin oğlu canım kardeşim sayın Cemal Çelik:)
Klasikler düzenleniyor, yarışlara giden yok

@hamlet2006

Sayın @Triban demiş aslında. O ortama girsem ben anca marul gibi bakarım ?. Tanımıyorum ki yarışları ve yarışçıları. Bayrağımı alıp gitmeyi bir deneyim bu sefer ?. Ya da Sagan'a falan çelme mi taksam ki ?? Cezası çok olur mu acaba ??

2A670F56-E960-4B86-A95D-206AEE47E851.png

Tom Boonen, son roportajinda Ronde icin diyor ki Yarisi kenarda izleyenler icin Ronde partidir. Oraya gelenlerin yuzde 70’i kimin kazandigina bile bakmaz. Yani ordaki ortam cogu insanin tahmin edecegi gibi olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@CmlCLK

yav bu Sagan size netti? yamyam gibi her girdiği yarışı kazandığı falan da yok, bu sene kendi formsuzluğu ona yeter çok yüklenmeyin kardeşe.

@dukehayda
Yok efendim, adını en kolay öğrendiğim adam kendisi de o yüzden onu örnek verdim. Geçen yıl ki Paris-Roubaix'de kaçışını görünce hayretle izledim adamı. Duydum ki eski dağcıymış, ilgim arttı elemana ?.

• Beğen
Tepkiler: asibol
Başlık, çok büyük bir zekanın ürünü olmuş. Forumda gördükçe hala gülüyorum. Keşke altına 1 Nisan yazmasaydınız. Çok güzel yemiştik biz onu :kptmya:

Başlığın detayını okurken ki "yok artık" hissi yorumları okuyunca "hea tamam" a dönüştü. İlahi!

Sagan'ı o kalabalıkta tanıyıp düşürecek kadar tanıyorsanız zaten evde durduğunuz kabahat. Gidin ve seyredin efendim. Ben 16 Nisan için işyerinden izin alma derdine düştüm. Dibimizden yarış geçiyor gerekirse basarım istifayı. ?? (Not: Sevgili Genel Müdürüm son kısım şakaydı lütfen ciddiye almayın. )

@trainspotting35
Çetin Hocam,
Sayın @CmlCLK Cemal Çelik evine çok bağlı olduğundan ,evini bırakıp da yarışa gitmediğinden/gidemediğinden Roubaix Belediyesi yarışı Cemal'in evinin içinden geçirme kararı almış.:ssrtcbya: Roubaix Belediyesi en az Cemal Çelik kadar kararlı.Belediye daha ne yapsın:okyrm:
Çalışmalar başlamış bile Evin içinden bir görüntü
DxSVpoWXcAAp8t1.jpg

Geri