Yarış bittikten sonra hatta bitmeden birçok seyirci hatıra olması adına pavelerden bir kısmını yanında götürüyor.Bunların yerini doldurma görevi Roubaix Belediyesinin.
Roubaix Belediyesi aslında şanslı çünkü gönüllülerden oluşan ''Les Amis de Paris Roubaix'' oluşumu pavelerin onarılmasında büyük bir iş çıkartıyorlar.
@CmlCLK
Roubaix Belediyesinden dev hizmet, seni evinden alıp zorla yarışa götüreceklerYarışın dibindesin ve tüm baskılara rağmen yarışa gitmiyorsun.Oy Cemal Oy
Sayın @Triban demiş aslında. O ortama girsem ben anca marul gibi bakarım ?. Tanımıyorum ki yarışları ve yarışçıları. Bayrağımı alıp gitmeyi bir deneyim bu sefer ?. Ya da Sagan'a falan çelme mi taksam ki ?? Cezası çok olur mu acaba ??
Tom Boonen, son roportajinda Ronde icin diyor ki Yarisi kenarda izleyenler icin Ronde partidir. Oraya gelenlerin yuzde 70’i kimin kazandigina bile bakmaz. Yani ordaki ortam cogu insanin tahmin edecegi gibi olmayabilir.
@dukehayda
Yok efendim, adını en kolay öğrendiğim adam kendisi de o yüzden onu örnek verdim. Geçen yıl ki Paris-Roubaix'de kaçışını görünce hayretle izledim adamı. Duydum ki eski dağcıymış, ilgim arttı elemana ?.
Sagan'ı o kalabalıkta tanıyıp düşürecek kadar tanıyorsanız zaten evde durduğunuz kabahat. Gidin ve seyredin efendim. Ben 16 Nisan için işyerinden izin alma derdine düştüm. Dibimizden yarış geçiyor gerekirse basarım istifayı. ?? (Not: Sevgili Genel Müdürüm son kısım şakaydı lütfen ciddiye almayın. )
@trainspotting35
Çetin Hocam,
Sayın @CmlCLK Cemal Çelik evine çok bağlı olduğundan ,evini bırakıp da yarışa gitmediğinden/gidemediğinden Roubaix Belediyesi yarışı Cemal'in evinin içinden geçirme kararı almış. Roubaix Belediyesi en az Cemal Çelik kadar kararlı.Belediye daha ne yapsın
Çalışmalar başlamış bile Evin içinden bir görüntü