Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

rubena flash 26*1.75 zırhlı yol lastiği

Tepki
4
İsim
Taner
merhabalar şu an bisikletimde mtb lastiklerim takılı ama daha çok şehir içi kullandığım için yol lastiği almaya karar verdim bütçe biraz kısıtlı en fazla çiftine 60 -70 tl verebilirm biraz araştırma yaptım ve (link) ve bu lastiği buldum sizce nasıldır

• Beğen
Tepkiler: Sharp11 ve muhyt
Scudo
Kullanıyorum tavsiye ederim. Bire bir aynısından var.

• Beğen
Tepkiler: Tanerdmrdrd
Kesinlikle tavsiye ederim. Gerçi artık şehir bisikletine geçtim ama Carraro MTB' min 26x1,95' lerini birebir aynısı ile değiştirmiştim. Bisikletin akışı inanılmaz farkediyor. 100 TL' ye 5mm zırhlı ve sıfır bulabilirsin rahatlıkla.

Başka marka, model düşünme bile derim ben.

Arkadaşlar bu ölçülerde 28 janta uygun bulabilirmiyiz bende düşünüyordum.

birde bu site güvenilir midir paketlemede filan sıkıntı çıkar mı

@Tanerdmrdrd

Yeni taktırdım. Bu 3 mm kalınlığı olan sanırım. Stop thorn ultimatesi var bunun. 55-50 tl. Ondan alın bunun yerine.

• Beğen
@Tanerdmrdrd Sporcupazarından, ben bu aynı lastiğin setini aldım iç lastiklisini 2 dış lastik 2 iç lastiği 70 tl civarına almıştım epeyde uygun. Gerçekten iyi lastik. Ürün kısa bir sürede eline ulaşıyor.

• Beğen
bendede lastık sorunu var rubena flaş dusununuyorum 26x1.75 yarın cikip aricam ama benım lastık 26x2.1 uyar herhalde....

Eskişehir de bulurum sanırım.....

bu gun bisikletçiden sordum tanesıni 45 lira dedi bende vazgectım. zaten bisikletı yeni aldım artık bir sene daha kullanırım lastikleri.... seneye allah kerim....

• Beğen
bi zincir yagı aldımmı iş tamamdır. pedallamaya devam.....

evet patlamayan lastikmiş

bilmiyorum kaliteli bi yag kullanmak lazım çekiş sistemi önemli bence....

bisiklette mtb olunca daha da önemli....

taner yeni aldım umit gigantus modeli kendim için yeterli geldi. disk frenli....

Arkadaşlar benim lastiğe ihtiyaçım var

hem asvalt hem dağ da kullanıyorum

Şu anki lastikler çok yorucu asfaltta performans kötü

Kullandığım lâstik carreronun uzerindeki kendi lastiği

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160802/df92cfec326d3cf4c7b7716e33cbfdd5.jpg

arazide iyi ama bu defada patlıyor ot dikeni bile lastiği deliyor lastik yapmaktan baktım

yokmu asfaltta akışkan ve dağda kaymaya karşı tutucu sağlam bir lâstik

yardımcı olan arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim

mustan

Rubena stu da 500km yaptım City bike ile patlama nedir unuttum

bugun bisikletciye gittim rubena lastik almaya rubena kalmadı dedi, bende bir cift cst sansemo aldım. zırhlı imiş. şimdi bisiklet yag gibi akiyo hiz arttı. bosua mtb lastikleriyle hammallık yapiyomusuz... yarın resimleri paylasırım.

rubena citytrooper mtb yol lastiği 2.00 lık 3 mm zırh var 800 km den fazla oldu daha patlamadı lastik tavsiye derim

Ben de 28' tur bisikletimde Rubenanın Hook modelini kullanıyorum. Flasha göre deseni biraz daha arazi uyumlu. 4 ay oldu alalı, gayet memnunum, hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Öneririm ;)

Geri