Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rubena STU İncelemesi (Patlamayan Lastik Yapmışlar)

İnceleme güzelde lastikler çok ağır değil mi neredeyse 1 kilo lastik mi olur çoğu teker setinden daha ağır.

Scudo
@Ertan M. hafifi uzun turda patlama riski çok - ağırı patlama riski neredeyse yok.
turcu olsan ağırlığa bakmazsın zaten bisiklete heybelerle çantalarla ıvır zıvırlarla 80 kilo yüklüyorsun. sende 80 kilo olsan bisiklet 160 kilo ağırlık taşıyor.
öyle adam lastik ağırlığı hesaplamaz :)

Rubena Flash APS (1mm zırhlı versiyon) kullanıyorum. Bu bile patlakların çoğuna engel oluyor. Amaç tur yapmaksa st ya da stu kullanmak çok mantıklı. Ben aps'nin patlak koruması ve ağırlığından memmunum, optimum model olduğunu düşünüyorum.

@chnkrmz dediğin gibi bu lastiği alacak adam zaten uzun turlara çıkacak yükü olan turcular olur.Diğer türlü günlük kullanımda kullanmak pek mantıklı değil.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
-benim gibi patlaktan iç lastik değiştirmekten ve iç lastiği su içinde gezdirip patlayak aramaktan nefrek ediyorsanız en iyisi f/p olarak
-1-2 yıl civarı kullanıyorum bu stu ları 2 kere patlatmışımdır bu sürede yanlış hatırlamıyorsam
-1 keresinde jantın için tarafından patladı lastikle alakalı değil bence
-2 si dikenli arazide gidilmişti bir turda ve evde inmişti havası
-janta takıp çıkarması kolay lastik
-depoda bekleyen mal olmadığına dikkat edin benim lastikler dişlerin altından hep çatladı ancak henüz bir sorun yaşamadım
kendimce gördüğüm eksi yönleri
- yol tutuşu yağışlı ve kış şartlarında çok iyi değil çokta kötü değil tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.
- en büyük sorun bu tür lastiklerin ağırlığı ve bariz performansı etkliyor uzun turlarda artık bu lastiğin yuvarlanma direnci felanmı çok kötü nedir bilmiyorum.marathon da kullanmadım kıyaslıyayım.kıyaslayabileceğim smart sam dişli lastiklerim var ve performası etkiledikleri bariz bir farkvar ortada.

ancak yinede buna rağmen kullanıyorum.benim amacıma hizmet ediyor kısaca.

Ortalama bir fiyat bilgisi paylaşılsa çok güzel olurdu.

Bugün taktım 26x1.75 STU versiyonunu... Akıcılığı son derece başarılı. Sanırım en uygun fiyata en doğru çözümü buldum...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Rubena kendini gelistirmeye devam ediyor...

Alın arkadaşlar pişman olmazsınız. Ben şehir içinde kullanıyorum . Nerede cam kırığı görsem inadına üstünden geçiyorum. Genelde cam kırıkları saplanmıyor ancak geçen bir kaç tanesi saplandı ama ne patlat ne de çatlak var . ;)

@İki Teker Bir Adam
Cekilise benide yaz başkanım :D
Eee aksam evde fibernetimiz kesildide eee şey derse çalısamadım örtmenim :D

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Yazdım bir kenara ;)

Ben burda bu şekil takipde kalsam uygun mudur müdürüm :) ( takipte kalma kavraminin hastasiyim ) :D

Biz lastik bulamıyoruz siz çakıyla keziyorsunuz ayıp ayıp :D şaka bir yana emeklerinize sağlık güzel bir anlatım olmuş yol lastiği arıyordum baya baya karar vermeme yardımcı oldu:harika:

takipteyim , güzel lastik sonuçta :D

güzel inceleme emeğine sağlık. yarışmacı olan yaşarın tırnakları mı onlar.

Geliyorum gidiyorum bi değişiklik yok. Dedik ya hanımın bisikletin lastiği yenileyecğeim :) hadi ama çekilişi yapın :)

Gerçekten güzel bir lastikmiş. İç lastiğe koruyucu sıvı kondumu artık patlak nedir unutur gidersiniz

Geri