Scudo Sports

Rulman bulmak

@:DDD

rubber seal denen şey rulmanın kapağı oluyor. grese toz kir karışmaması için gerekli. RS olunca tek tarafı lastik kapaklı diğer tarafı açık veya metal kapaklı, 2RS olunca 2 tarafı da lastik kapaklı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Scudo
Evet 2rs alacağım gibi. Yağmurlu havada bir tarafı açık olduğu için su topladı ve gıcırdıyor. Ayrıca maşanın üst rulmanı da şekilde oldu. :(

DT swissin çelik bilyalarının yanına seramik taksam ne olur?

Uçar mıyım :D

• Beğen
Tepkiler: Arkockutay
Konuya hort yapayım. Her bisikletin göbek veya jant rulmanı farklı mı olur yoksa 28" jant türlerinin hepsi aynı mı olur? Ya da göbekler aynı şekilde dişlisine göre sabit mi olur?

Konuya hort yapayım. Her bisikletin göbek veya jant rulmanı farklı mı olur yoksa 28" jant türlerinin hepsi aynı mı olur? Ya da göbekler aynı şekilde dişlisine göre sabit mi olur?
Her marka model jantın rulman ölçüleri birbirlerinden farklı olur.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Ben sanayiden yeni aldım 2 adet campagnolo zonda jantıma göre. Tanesi 200 TL'den

Merhaba, yeni üye olduğumdan konu açamıyorum. Buradan yazıyorum umarım bir sorun olmaz. Rulmanlı bir göbeğim var. Bisikletçi bu göbeğe normal ruble (arka dişli) olmaz, bunlar üst seviye şeyler bunun için bunlara özel yapılan rublelerden lazım dedi. Getirteyim dedikten 3 gün sonra kendisine tekrar gittim ve bir kaç parçayı verirken tekrar konusu açıldı. 650 tl civarı shimano ruble varmış onu getirteceğini söyledi. Göbek linki : https ://a.aliexpress.com/_uXnMDg Sizce dediği doğru mudur? Yoksa normal rubleler de olur mu? Dediği doğru ise de daha ucuz yollu bir şey bulabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
@Dcsmz Bence sallıyor. Sen göbeğinin fotosunu at, alman gereken rublenin linkini atayım.

• Beğen
Tepkiler: Dcsmz
Elimde fotoğraf olmadığından attığım linkteki fotoğrafları attım. Benim bildiğim 2 tür vardır. Biri Kaset biri Vidalı. Başka var mı ki?

Dosyalar

• unknown (9).png
    unknown (9).png
    239,4 KB · Okunma: 9
  • unknown (10).png
    unknown (10).png
    225,5 KB · Okunma: 9
Merhaba, yeni üye olduğumdan konu açamıyorum. Buradan yazıyorum umarım bir sorun olmaz. Rulmanlı bir göbeğim var. Bisikletçi bu göbeğe normal ruble (arka dişli) olmaz, bunlar üst seviye şeyler bunun için bunlara özel yapılan rublelerden lazım dedi. Getirteyim dedikten 3 gün sonra kendisine tekrar gittim ve bir kaç parçayı verirken tekrar konusu açıldı. 650 tl civarı shimano ruble varmış onu getirteceğini söyledi. Göbek linki : https ://a.aliexpress.com/_uXnMDg Sizce dediği doğru mudur? Yoksa normal rubleler de olur mu? Dediği doğru ise de daha ucuz yollu bir şey bulabilir miyim?

Kaçlı sistem kullanacaksınız, hangi oranlarda?

Biraz daha açabilir misiniz? kaçlı sistem ve hangi oranda olayını anlayamadım.

Elimde fotoğraf olmadığından attığım linkteki fotoğrafları attım. Benim bildiğim 2 tür vardır. Biri Kaset biri Vidalı. Başka var mı ki?

Yok. 12'liler hariç Bütün Shimano-SRAM kaset rubleler olur.

göbek max 11 destekliyor

Biraz daha açabilir misiniz? kaçlı sistem ve hangi oranda olayını anlayamadım.

Kaçlı sistem: 2x10, 3x8, 2x9, 3x10 v.b. Tabii burada sadece arkadaki dişli sayısı lazım, yani arkada kaç dişli olacak? 7'li, 8'li, 9'lu, 10'lu, 11'li?
Hangi oranda: Tam ürünü tespit etmek için kullanmak istediğiniz dişli oranı; 11-28, 11-30, 11-32, 11-34 v.b.
göbek max 11 destekliyor

11 destekliyor da size lazım olan kaç? Bisiklette vites kolları var değil mi, yoksa yeni mi topluyorsunuz?

Ön dişli şuanda 3 yaprak fakat değişecek 1 yaprak olacak. Arkadaki dişli sayısı 7 olacak. Oran konusunda bilgim yok maalesef. Standart bir oran varsa onu kullanırım büyük ihtimal.

@Dcsmz 1 x 7 kullanacaksan hem düzlükte hız yapsın, hem de uzun tırmanışlar yapabileyim durumu yok o zaman, doğru mu anladım? Ne tip süreceksin bilelim ki ona göre bişey önerelim. O bakımdan soruyorum.

Geri