Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Runtastic Road Bike İncelemesi

Scudo
@İki Teker Bir Adam Bu uygulamayı önceden kullanıyordum, oto-stop özelliği olmadığından vazgeçtim. Ben sildikten sonra birkaç yeni özellikte gelmiş videoda fark ettim. İlk zamanlar Strava ile Runtastic ikisini aynı anda açıp kullanıyordum. Her zaman değerler farklı çıkıyordu. Runtastic'in şu özelliği de güzel biri sizi tam olarak nerede olduğunuzu görebiliyor ve tezahürat yapılabiliyor, sadece bu anlık yer göstermesi için bile kullanılır. Evde bekleyeniniz olunca merak ediyor haliyle, bakmak istiyor :D

Kesinlikle incelenmesi gereken bir programdı özellikle pro versiyon incelendiği güzel olmuş teşekkürler :)
Bu arada sakal yakışmış :D

stravanın farkı daha yaygın kullanıcı kitlesi ve sporcuların dercelerini sıralama özelliği olmasıdır.bunun haricinde runtastik daha kullanışlı bence

Normal versiyonunu yukledim bugun. Ilk defa kullandim ve cok memnun kaldim. Cok guzel bir uygulama.
Screenshot_2016-02-10-15-12-58.pngScreenshot_2016-02-10-12-46-23.png Screenshot_2016-02-10-23-06-44.png

Komoot uygulamasinida deneyin gayet kullanisli.

@İki Teker Bir Adam
Stravanın ücretsiz versiyonunun Runtastic proya karşı en büyük eksikliği canlı takip belki ama Strava da ücretsiz versiyonda reklam göstermiyor.
Stravanın segment uygulaması ise zaten eşssiz.

Ben Runtastic pro uygulamasında defalarca kaydın durması ya da tekrar başlamadığına denk geldim. Şu an Strava kulanıyorum onda bu tarz problemlerle hiç karşılaşmadım.

Ben runstastici aylarca kullandım bana sanki biraz km yı eksik sayıyor gibi geldi bu program

• Beğen
Tepkiler: endurocu17
@İki Teker Bir Adam aynen üyeliği cok pahalı runtasticde segment uygulaması olsatadından yenmez.
@Bisikletsurenadam mesafe ölçme olayı aynıdır az ölçmez çünkü ölçen sensör aynı bir çok defa aynı anda birden fazla gps programı açtım en dandiğinden en kalitelisine kadar aynı ölçtürler.

@Bisikletsurenadam km sayacı ile gps verileri farklı olması normal ama 2 ayrı gps programının verileri aynı olacaktır.
şöyle denilse farklı veri cıkması normal 2 adet gps aleti var veya 2 adet farklı model telefon bunlarda kalitesiz gps olan daha cok yanlış bilgi verecektir.
km sayacında ise daha farklı eğer lastiğin ebatını doğru girersen km sayacı gpsten daha doğru sonuç verecektir.km sayaçlarında 700*23c secenegını sectiğimiz zaman genelde sayac fazla gösteriyor mesafeyi ama lastiğin cevresini ölçüp el ile girdiğiniz zaman dogru mesafe verecektir ve genelde gps in verdiği veri ile birbirine cok yakın oluyor.bazen gps fazla ölçüyor bazen km sayacı fazla ölçüyor ama bu farkta cok az oluyor 30 km de 29.9 gibi her ikisini kullandım gözlemlediğim şeyler bunlar

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@nuruasakir benim gözlediğim km sayacı ile runstastic programı arasındaki fark genelde runstasticin daha az km sayacı nin daha fazla yol yaptığımı göstermesinden ibaret google maps de runstastice yakın ama bisiklet o kadar düz bir doğrultuda gitmiyor malesef trafiğin yoğun olduğu yerlerde illa ki aralardan kaldırımdan gitmek için bu yolun uzamasına sebebiyet veriyordu

@Bisikletsurenadam eğer kaldırımdan gidersen maps üzerinden çalışan gps bi ihtimal yanılabilir :)bisiklet kullanırken kaldırımı hiç kullanmam desem yeridir genelde ana yolları kullanırım e5 üzerinden . elbette yanılma payları vardır ancak bu km sayacı ıcınde gecerli.kablosuz kullandıgımız sayac arada sınyali kaybedebilir telfon geldiğinde cok oluyor bu .
ama 10000 m de 700 m yanılmada olmaz baya cok km sayacının ölçülerini kontrol et bence

@nuruasakir bu soğukta bisiklet surmem daha geçen surdugumde serumla ilaçlarla kolumu delik deşik yaptılar zaten telefona ROM yükledim belli bir süre programa tiklamazsan cebinde uyutuyor . ama genede tavsiye ederim :) bende pro durumunu kullanmıştim.

@İki Teker Bir Adam bende pro versiyonunu kullanıyorum sizinkinden biraz farklı. Sizinki daha kullanisli gibi geldi, acaba kullandığınız uygulama güncel değil mi yada bu fark neden acaba?

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@vatansever85

Evet bende dün incelemenizi izledikten sonra pro versiyonunu satın aldım. Ama sizin ekranınıdan daha farklı bir ekran görüntüsü oluşuyor. Sizin ekranınızın daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. @İki Teker Bir Adam Yol bisikletçisi değilkm ya da antreman turları yapmıyorum ama bu programı yokuşlardaki eğim ve rota çizimi için indirdim. Turlarımda gün gün açmayı planlıyorum ama çevrimiçi haritada sanırım şarjı çok fazla götürüyor.

Screenshot_2016-02-11-13-05-11.png

Geri