Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Runtastic vs Strava

Scudo
Teşekkürler arkadaşlar,

@BF Okuru

Son linktekini kurdum ve strava açıldı, teşekkürler

@Cenk Yiğit
Aynı soruyu bende soracaktım , bende bugün bir hız be kadans sensörü sipariş ettim, hafta içi ulaşır tahminim. Ancak tam olarak nasıl daha fazla faydalanırım, araştırma çabası içindeyim . Formdaki arkadaşlarımız bizi aydınlatırsa memnun oluruz .

Strava'da navigasyon özelliği var mı? Gİdeceğimiz yeri seçip götürüyor mu yoksa sadece önceden oluşturduğumuz rotaları seçince mi navigasyon görevi görüyor?

@serchester
Stravanın kendisinde yok, kullandığın cihazda gps olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Bigpatron
telefonda gps var ?

@serchester
Stravanın navigasyon özelliği yok. Rota oluşturabilirsiniz. Ama ben hiç denemedim telefonda nasıl yönlendirme yaptığını

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@serchester
Eksik yazmışım kullandığın cihazda strava için gps özelliği olması gerekli. Navigasyon özelliği yok, Saygıdeğer @Mhmm@ yazdığı gibi navigasyon için rota yüklemelisin bisiklet cihazına. Telefondan navigasyon yaparmı malesef o konuda bir fikrim yok

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Navigasyon için bu özellikte bir yol bilgisayarı veya telefonda navigasyon programı (Google maps, yandex) kullanmalısınız. Stravanın işi yol tarifiyle değil, sizin sürüş bilgilerinizle :harika:

Cümleten teşekkürler anlaşılmıştır =)

Bunların hangisi bir yokuşun eğimini falan veriyor?Bazı rampalar ver turlarım sırasında geçtiğim yerlerde. Eğim oranları nedir merak ediyorum doğrusu. :)

Strava'nın aktivite zamanını saçma bir şekilde yanlış göstermesinden dolayı segmentlere katılamıyorum. Runtastic ile sürüşü kaydedip sonrasında Strava'ya yükleyebiliyor muyuz?

Mesela ben takip ettiğim bir kullanıcının rotasını kullanmak istiyorum. strava kullanıcının rotayı kendi rotalarıma ekleyip yol tarifi yada çizgisinden gitme gibi bir özellik yapıyormu ben bulamadım

@e7_
Strava hata yapmaz genelde. Telefon ayarlarınızda problem vardır. Yine de Runtastic faaliyetinizi GPX formatında "export" edip Strava hesabınıza "import" edebilirsiniz.

@Tuzlu_Fıstık
İncelediğiniz faaliyetin sol kısmındaki menülerin en altında üç noktalı bir buton var. Overview, Analysis, ooo şeklinde. Üç noktanın içinde "create route" seçeneği mevcut.

@Özcan

Yanlış tarih olayı ile ilgili Türkçe makale bulamadım. Yabancı kaynaklarda da telefonun tarih ayarları ve Strava'daki locasyon deniyor ama onlarda bir hata yok.

Geri