mavi albatros
Aktif Üye
- Tepki
- 464
- Bisiklet
- Salcano
iyi günler. bisiklete yeni başladım sayılır.geçtiğimiz hafta salı-çarşamba-perşembe 1 saat 15 dk lık (toplam 20 km) hafif yokuş yukarı antrenman yaptım.çok zorlanmadım. pazar günü sabah (cumartesi 24 saatlik hastane nöbetimin çıkışı idi ama nöbet rahattı, 4-5 saat parça parça uyuyabildim.) kumlu ilçemizden evimize doğru yola çıktım 9:30 da. yol da yokuş yok, dümdüz ova, yolun her iki tarafı tarlalarla dolu.her tarafı açık yani. rüzgar ilk 15 km yandan sonraki 30 km yüzüme doğru esiyordu. 4 defa 5 er dk, 2 defa da 15 er dk mola verdim. yol toplamda 45 km.
peki ne mi oldu ? eve tam 5 saat sonra ulaştım. 9:30 ta çıkış, eve giriş 14:30.. bu sizce de çok başarısız bir sürüş değil mi ?
evet rüzgar 5 saat boyunca beni pataklayıp durdu, hafif meyilli yerde bile bisiklet aşağıya doğru süzüleceğine resmen neredeyse pedallara asılmasam geriye doğru gitmeyi başaracaktım. ama 45 km 5 saat. acaba gidip bir yerden atsam mı kendimi
üstelik bu hafta sonu hatay bisiklet festivali var..ne yapacam ben böyle..
bisikletim kron XC 250 , 26 jant
1.75 boy 81 kg
peki ne mi oldu ? eve tam 5 saat sonra ulaştım. 9:30 ta çıkış, eve giriş 14:30.. bu sizce de çok başarısız bir sürüş değil mi ?
evet rüzgar 5 saat boyunca beni pataklayıp durdu, hafif meyilli yerde bile bisiklet aşağıya doğru süzüleceğine resmen neredeyse pedallara asılmasam geriye doğru gitmeyi başaracaktım. ama 45 km 5 saat. acaba gidip bir yerden atsam mı kendimi
üstelik bu hafta sonu hatay bisiklet festivali var..ne yapacam ben böyle..
bisikletim kron XC 250 , 26 jant
1.75 boy 81 kg