Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

S-works m5 buda benimki

Scudo
Çok emek harcandı bisiklet üzerinde kardeşimizin ilk bisikleti,umarım ilerde daha iyilerini de kullanır,detaylı fotografları cekmek bana nasip olucak umarım :)

• Beğen
Tepkiler: syfyksl
çok güzel bir görüntüsü var kazasız belasız (4 ayaklı ve 2 ayaklılardan uzak) sürüşler

Kırmızı-Beyaz çok güzel bir seçim yapmışsın güle güle kullan

• Beğen
Gerçekten çok güzel bisiklet, biraz daha detay fotoğraf gerekiyor bence de, birde bütün parçalar orijinal mi değişen yerleri var mı. elcikler mesela biraz farklı duruyor, ne marka elcikleri.

• Beğen
Fazlasıyla güzel ve kaliteli ama düz gidon tercih etsen daha yakışıklı olmaz mı?

• Beğen
@syfyksl

arkadaslar ev taşıdığımız için uzunca bir süre foruma giremedim bisikleti oğlum için topladım olumlu mesajlarınız için teşekkürler bisikleti toplamamızda emeği geçen arkadaşlarım ercan saygılı ve hasan kardeşime birde aktif pedaldan emre ve erdoğanlar bisikletten lütfü abime çok teşekkür ediyorum umarım oğlum iyi günlerde kazasız belasız kullanır ayrıntılı fotoğrafları ercan çekicek herkese iyi forumlar

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

sagol kardesım en kısa zamanda resımlerı koyacagız

@Ali İhsan

arkadasım cok tesekkur kadroya gelınce bısıkletı ogluma topladık ne renk olsun dedıgımde kırmızı ıstedı sanırım s works ten daha ıyı kırmızı yok

Bisiklet çok güzel, s works harikalar yaratıyor..

@halil karaoglan

tesekkurler halıl kardesım ıyı dıleklerını oglumla okuyoruzda daha cok sevıyor bısıkletını

@Emir Alaca

emır kardesım sagolasın oglum sızlerı ornek alıyor ıyı seyler yazdıgınızda daha bır meraklanıyor sızlerede ıyı pedallar

@Sedat YUKARIÇUKUR

sedat kardesım tesekkur gecıktıgı ıcın ozur bısıklet eve geldıgınde ılk fotgraf buraya nasıp oldu motosıklet bodrumda yuzune bakan yok ama bıraz camur olacak galıba

@niyazi keşo

nıyazı kardesım oglum senınle yasıt ona topladık bısıkletı begendıgınızesevındım sızler boyle olumlu seyler yazınca daha meraklı oluyor

@Barış Birlik

barıs kardesım allah sana cok daha guzelını versın ınsallah

@Mert SÜREN

mert kardesım haklısın aldıgımız pedallar elımıze gecmedı oglum spd pedalı hıc kullanmadı en kısa zamanda oda olur ınsallah

Geri