Ustteki yorumu ibret olmasi acisindan silmiyorum. 3 kisiyi birden alintilayan, herkese verecek cevabi olan ve tabiki en hakli olan yuce insanlarin anisina, bir heykel gibi kalacak bu yorum
Sinirden ve nefretten, ne yazdigini bilmeden klavyeye adeta rastgele basmis guzel insan. Yuce varlik!
İll okulda matematik ogretmenimiz dersin sonunda zor bir soru sorar, ilk cevaplayana teneffuste gofret hediye ederdi.
Gram aklima gelmezdi ki, birgun cografya hocasi, matematik hocasina kil olup bu uygulamaya tepki gosterecek ve sinifa sordugu soruyu bilemeyenlere gofret alacak
Sayfalarca tartismamizin tek sebebi "namaz" kelimesi. Namaz yerine "kitap okuma" denseydi "aa ne guzel" deyip alkislayacak olanlar, malesef namaza alerjisi oldugu icin icler acisi ornekler veriyor.
Hayretle ve merakla takip ediyorum konuyu. Odul olarak, olumlu pekistirec olarak bisiklet hediyesi verilen bir aktivite var ortada. Kotu birsey yapmis olsalar tamam ben de tepki gosteririm. Yorumlar o kadar sert, sinirler o kadar gergin ki. Okuduktan sonra acaba "adam öldürene bisiklet verildi" kampanyasi mi yapildi da kan govdeyi boylesine goturuyor diyorum...