Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sabah rüzgarı?

Özgür A.

Merida Speeder 200
Kayıt
19 Nisan 2009
Mesaj
79
Tepki
136
Şehir
antalya
Başlangıç
1989—90
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar merhaba. Yaz geldi ve işe bisikletle gidip gelmeye başladım. Devlet memuruyum Valilikte çalışıyorum. Evim ile iş yerim arası 5 km. Antalya da yaşıyorum ama sabahları bir ayaz oluyor içime işliyor vallahi.
Üzerime giyebileceğim akşam dönüşte beni çok terletmeyecek neler alabilirim?
 
Scudo
Motosiklet giyimi satan mağazalarda Windproof özellikli içlik bulabilirsiniz. Rüzgarı baya kesiyor bunlar. Klasik yöntem ise göğsünüze gazete yaprakları koymak:)
 
@Özgür A. İçe (link). Üzerine de (link) Antalya'da bu mevsimde sabahları bana yetiyor da artıyor. Rüzgarlığın kol altları hava alır cinsten ve genel olarak fiyatının üzerinde memnuniyet sağlayacaktır. Havaların ısınmasıyla rüzgarlığın içine kısa kollu forma, (link) de giyebilirsiniz. Rüzgarlığın fazla geleceği günler yakın :)
 
sanırım bir yanlış anlaşılma oldu sorun Özgür A. için belirtilmişti.ama önerdiğiniz ürünler iyi gibi.yine de ilginize teşekkür ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: apeironur
@Özgür A.

Kolsuz rüzgarlıkları da tercih edebilirsiniz. Özellikle sıcak memleketlerde işe yarıyor ve akşam üstü hava ısınınca da katlayıp arka forma cebine de koyulabilecek kadar küçülüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: apeironur
Herkese iyi geceler. Ben de sabahları kondisyon için bisiklet binmeye başladım. 06.30'da Çankaya Yıldız-Köşk civarında sürüyorum. Fakat keskin bir ankara ayazı var. Suratımı yakıyor. Decatlondan boyunluk ve bandana tazrı birşey alacağım sanırım hafta sonu. Bu ayaza can dayanmaz. Fazla hızlanamıyorum.Biraz bacakların kuvvetlenmesi gerekecek. Hedefim ise 10 km ileride İncek'de bulunan işyerine bisikletle gidip gelmek. En azından haftada 3 gün. İyi geceler
 
  • Beğen
Tepkiler: apeironur ve Dide
Hafif üşüyerek yol almak iyidir.Kısa zamanda ısınırsınız merak etmeyin.Tehlikeli olan sabah güneşidir. :)
 
Decathlon da uygun fiyatlı ve F/p olarak başarılı ürünler bulabilirsiniz. Hazır Antalya mağzasıda açılmış kaçırmayın derim...
 
Bu sabah Ankara havası iyiydi. Bayağı bir sürdüm. Hedeflerinden birisine ulaştım bugün. Turan güneş'ten TRT orana kadar meşhur bir yokuş vardır. O dik yokuşu çıktım. TRT kavşağından geri dönüş yaptım işe geç kalırım diye. 6 gidiş 6 dönüş olmak 12 km sürmüşüm o serinlikte. Gayet güzel oluyor tavsiye ederim sabah rüzgarını.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dide
Antalya mağazası hala inşaat halinde 2-3 aydan önce bitmez. Çok ters bir yere açıyorlar mağazayı.:)
O zamana kadar da zaten havalar baya ısınır.
 
Üşüyorsanız spor mağazalarındaki en ince rüzgarlıklardan alabilirsiniz, bizim buralar için fazlasıyla yetiyor.

Dün sabah rüzgarlık almıştım yarı yolda yanınca çıkardım, bugün sabah üzerimde sadece uzun kollu tişört vardı, hava da bence tam bisiklet havasıydı, pek üşünecek hava yoktu, ama akşam iş çıkışı gerçekten sıcak oluyor, çıkış için kısa kollu incecik bir tişört aldım bugün.

Yağmur olmadıkça 12 ay bisikletle gidiyorum işe, bence burada sorun kışın değil yazın bisiklete binmek, yazın nefes almak bile sorun oluyor.
 
Temmuz ayında açılacak bildiğim kadarıyla Antalya decathlon mağazası.
 
Geri