Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sabah uyanır uyanmaz şöyle bi tur.

YASİN07

Aktif Üye
Tepki
144
İsim
yasin bayar
Bisiklet
b'Twin
Merhabalar

Öncelikle herkeze günaydınlar. Bu konuyu açma sebebim benim gibi başka manyaklarda varmı :) ben bisiklet sporuna yeni başladım ama yıllardır biniuormuşum gibi hissediyorum. Şundan 10 gün öncesine kadar günde iki paket sigara içen agzı leş gibi kokan halsizlik problemi yaşayan hiç bişey yapmak istemeyen işe daha gitmemek için arada sebebsizce rapor alan birisiydim 10 gün önce bi karar aldım sigarayi bırakmak ama bunu bırakmak için bişey aktivite yapmam lazımdı ve almaya karar verdim ve bi hocam bana rockrider 580 önerdi ve gittik baktim çok begendim ve hemen aldım. Şimdi öyle bi ⚡ varki içimde yerimde duramıyorum sabh kalkıorum ilk işim bi tur atmak iş yerim 25 km işe gidip geldim bi kere tık yok. Çok yaşa sen bisikletim :) (sigara bırakmak isteyen arkadaşlara inş bi faydam olur).

Scudo
Hocam bi başlamışsınız pir başlamışsınız :D Tebrik ederim, inşallah devamı da gelir

• Beğen
Tepkiler: YASİN07
Valla makyaklik degil de bende yokluktan sabahın köründe çıkıyorum. 6 gibi yollardayım. Biraz daha geç kalksam çocuklar uyanıyor bırakmıyor.

@edge35
Aynen oldu kardeşim keşke daha önce başlasaydım sürdükçe mutlu oluyorum :)

@YASİN07
Bende bu yıl başladım, gerçekten öyle, insan sürdükçe mutlu oluyor, imkan bulabilirseniz şehirden kaçıpta tur yapmanızı tavsiye ederim

@edge35 onudacyapcam hemde uzun tur yapıcam ama ilk kondisyonumu zirveye çekmem gerekior :)

@YASİN07 Sizin adınıza çok sevindim ve bu hareketiniz takdir edilesi bir hareket.Eminim sizin sevenleriniz de çok mutlu olmuştur bu illetten kurtulmanıza.Doğru yoldasınız ve emin adımlarla ilerleyin inşallah.
Bu arada ben de antrenmanları mümkün olduğunca gün ışımadan yapmaya ,saat 10.30-11.00 gibi sonlandırmaya çalışıyorum.

@Ceyhun Özkan
Aynen annem babam nasıl mutlu oldular bide söylemedim 10 gün sonra anlattım herşeyi on gündür sigara içmiyorum dedim şok oldular :)

• Beğen
Tepkiler: edge35
tebrik ederim benimde ayni sekilde hlsizlik isteksizlik gibi problemlerim vardi 2 hafta once 24inc bir cift amortisör uyduruk bir bisiklet ile basladim yaklasik 130km yol yapmisim bende 128 den 125.5 kilolara dustum suanda diyette var tabi :)
bende iki bisiklet arasinda kararsiz kaldim.biri mtb digeri sehir bisikleti sizce benim kiloma hangisi uygun olur
carraro big 929
carraro sportive 227

@oguz169 kardeşim bende şehir içi kullanıyorum MTB bana uygun gelio çünkü hoplıom zıplıom merdiven iniom ha canım sıkıldımı takarim 1.75 lastik al sana yol bisikleti :)

• Beğen
Tepkiler: edge35 ve oguz169
Vücut o nikotini atmıştır şimdi bundan sonra canın felan çekerse sakın içme çünkü psikolojik bir durumdur bu.

Yani hayırlı olsun sigarayı bırakmayı başardın diyorum.

@YASİN07 tebrik ediyorum sizi. Bende 5 ay önce sigarayı bıraktım. 4 aydır bisikleti spor olarak kullanıyorum. 2 ay mtb kullandım daha sonra birde yol bisikleti aldım. hafta sonu bütün gün, hafta içi 2 yada 3 akşam çıkıp turluyorum. 4 ay içinde 83 kilodan 72 kiloya düştüm. daha enerjik hissediyorum kendimi. ve aynaya baktığımda tostoparlak birini değilde daha bi şekle girmiş görüyorum kendimi. hatta alışverişe bile isteyerek çıkıyorum diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: YASİN07
@Arseyus
Teşekkür ederim arada bi gelsede krizi bisiklet sürmenin zevkini elimden almasına izin vermicem su an bu zevk anlatılmaz yasanır

• Beğen
Tepkiler: edge35
@YASİN07

Kriz vücut istiyor diye değil tamamen psikolojik bir süreçtir. Şimdi bir sigara yaksan ilk anda öksürmeye başlarsın. Sakızmış çekirdekmiş bunlar tamamen faso fiso şeyler yani içmiyim diye bunlarla oyalanma. Bisiklet için bırakman en mükemmel bir yol olmuş çünkü bir amacın var. 10 gündür içmediğin içinde kalan diğer bir kaç günde psikolojik bir süreç yaşayabilirsin bu tür durumlar'da devamlı kendine vücudum nikotini attı sadece psikolojik süreçteyim diyerek kendini telkin et gerisi gelir.

@YASİN07
Bisiklet almanızdan çok sigarayı bırakmanıza sevindim. İnşallah tekrar başlamazsınız. Bisikletiniz için güle güle kazasız belasız bol pedallı günler dilerim

@Arseyus
Kendimi zaten kodladım sigara içersem bisiklet süremem ve yine aynı sıkıntıları yaşarım o yüzden ne olursa olsun içmicem. İnş bu hafta sonu Antalya merkezden korkuteliye çıkıcam :d

@soneryen
Tşk ederim inş sigars içenler bırakır keşke sigara bırakmak isteyenleri reçeteye bisiklet sürmek yazılsa :d

@YASİN07
Alışmış kudurmuştan beter. Reçete değil üzerinde ölürsün yazıyor içen yine içiyor

Bi kere başladıysan bırakmak zor sigarayı ama imkansız deil hayattan zevk almak isteyen sigara içmesin 11 senedir günde iki paket camel içen birisi olarak söylüyorum sigara içmesseniz dünyaya tekrar gelirsiniz. :)

Geri