Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sadece Masterlere Duyuru

adm coach

Daimi Üye
Kayıt
20 Ekim 2006
Mesaj
387
Tepki
528
Şehir
ANKARA
Sevgili Master arkadaşlar,daha doğrusu master yarışlarında ter döken arkadaşlar..
Federasyonumuzun 2010 faaliyet proğramıda bulunan 4 adet yol yarışı ve buna istinaden yapılan haksız zaman barajının düzeltilmesi için resmi yollardan tarafımıza açık bulunan hak arama konusunu Federasyonumuz yazılı olarak istemektedir..
Tüm master arkadaşlarımızın 2 satır dilekçe yazarak veya toplu halde dilekçe yazıp imza altına aldığı bu isteklerini ya vereceğim benim adrese yada direkt federasyona göndermeleri gerekmektedir..Tarafıma gönderilen dilekçeler genel müdürlük evrakı aracılığı ile tarafımdan bizzat geçirileceği için,ileride yapılabilecek bir itirazda ulaştıydı ulaşmadıydı,endişesinide ortadan kaldıracaktır..Her ne kadar artık bir çok şeyin yapılmadığına inanasamda,,bana böyle bir haber ulaştırlıdığı için sizler ile paylaşmak ve bu konuyu tüm master arkadaşlara duyurmanızı sağlamak istedim..
federasyonumuzda görünen odurki?şifaen hiç bir işleminiz yeteri kadar itibar görmemektedir..%5 lik baraj uygulaması gibi,,proğramdaki yazılı talimat değiştirlmediği sürece herkes görmüştür..%5 i uygulamkta serbesttir federasyon,,hiç bir itiraz hakkınızda yoktur...onun için Dilekçelerimizi
Şu şekilde belirtmekte fayda var..ben küçük bir örnek vereyim..Gönderinizin başlığını,,
GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ULUS/ANKARA OLARAK GÖNDERİN...zarf içerisinde yazılan dilekçe başlığınada,,Türkiye Bisiklet federasyonu başkanlığı diye yazın,,
dilekçenizde: Master yarışlarının daha fazla yapılması ve uygulanan zaman barajının adaletsiz olduğunu belirterek diğer kategorilerdeki limitlere göre yapılmasını istemeniz olacaktır..sinir ve heyecanınıza kapılarak sözü fazla uzatmadan hakaret etmeden kısa ama öz olarak belirtirseniz,,okumak zorunda kalacaklarına emin olabilirsiniz..
Gelen dilekçelerin kimlerden geldiğini ve bu işe ne kadar hevesli olduklarınıda anlarız..
Karar sizin benden duyurması,,,madem böyle istiyorlar..birde böyle yapalım bakalım..çevrenizdeki master arkadaşlara haber verirseniz gereken çoğunluğudasağlamış oluruz..
 
Scudo
Dilekçenin örnek metnini biraz daha kapsamlı yazarsanız daha iyi olur.Ben yarışlara katılmıyorum . Haksızlıkları ve hataları buradan duyuyorum. Bütün yaşanan sorunları belirtirseniz daha iyi olur
 
Basit bir örnek vereyim:

TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA

Federasyonumuzun 2010 faaliyet proğramında yer alan Master erkekler yol yarışları 2010 sezonu itibari ile 4 etap olarak proğrama alınmıştır..
Alanya Sezon açılış kupası ile başlayan 2010 yarış sezonunda,uygulanmakta olan % 20 lik klasman barajı, 2010 sezonu 2 etabı olan Marmaris yol yarışlarında neden belirtmeksizin % 5 lik bir zaman dilimine tabii tutulmuştur.
2010 yılı masterler yol yarışları sayısal olarak azalmakta ve buna mukabil baraj sistemide en alt seviyelere çekilmektedir.Masterler kategorisini kaldırmaya yönelik bir çalışma gibi görünen bu yaklaşım,hepimizi derinden üzmüştür.
Bu kategoride müsabık olan bir çok sporcu,aynı zamanda antrenör ve minik sporcu yetiştiren bir ağabey olarakta,sporu sevdirmekte ve yaygınlaşması için çaba göstermektedir.
Tüm master kategorisi sporcuları olarak yapılan bu adaletsiz baraj sisteminin düzeltilmesi ve yarış sayısının artırılması ve buna bağlı olarakta, kalitesinin artırılması hepimizin temennisidir.
Konu ile ilgili olarak gereken hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz..Gereğini ve bilgilerinize arz ederim.00/00/2010

Saygılarımla

Not:Aklıma ilk gelen en basit bir dilekçe örneği bu,,sorunları yazmaya kalksak uzarda uzar,,sorunları genelde hepimiz biliyoruz..sorunları aramızda tartışmak yerine,,düzeltilmesi için elden gelenleri en kısa sürede yapmak lazımdır diye düşünüyorum,dediğim gibi şimdi görelim şu masterler birliğinide yazalım bakalım,,54 master yarış koşuyor ama bakalım kaç master bu konuya duyarlı olacak..sakın e mail yoluyla göndermeyin,,bizzat ıslak imzalı olsun,,dediğim gibi gönderdiğiniz zarfın üzerine GSGM olarak gönderin,,ilgili birim tarafından görülerek federasyona havaleye edilmeli..isterseniz içerdeki dilekçenin üzerine özellikle:Emin Başkanın veya Abdurahhman Açıkalının dikkatine diyede yazabilirsiniz..ona siz karar verin..Mücadelesiz zafer kazanılmaz..
DIŞ ZARF ÜZERİNE:
GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Ulus İşhanı A Blok Ulus / ANKARA

Posta Kodu :06050
 
yazsam mı yazmasam mı derken yine dayanamadım 2 satır yazıvereyim dedim,

hersey bi tarafa tartışılır edilir ama bir spor branşının bir kategorisinde senede 4 yarış koyuyorsanız burda ben artık farklı duygular içine girerim ... harcırah yok derler, parkur yokuş olacak derler, 120 km. olacak derler, şu , bu, hepsine eyvallah ama 4 yarış koyarsan hem de zaten 2 tanesi yarışlardan 1 hafta önce apar topar yok marmaris yok fethiye, yarış var mıydı yokmuydu derken, karda buzda yagmurda oralara gitme riskine de girerek zaten ziyan olmuş ilk 2 yarış bence.. eee geriye kalır 2 yarış, biri T. Şamp. biri de sezon finali !! :))) sezon finali :))) ne zaman sezon oldu da bitti yaaa :))) düşünsenize şu andaki klasmandaki sıralamayı değiştirmek için sadece Alanya'daki son yarış kalmış . T.şamp. puan yoktu sanırım..

belki benim yaklaşımım yanlış olabilir ama ben zaten mesela Adem hocamız gibi bu işin içinde tam profesyonel bulunan bir kişi değilim. Söyleyeceğim şu ki : ben kendi adıma kimseye imzalı mektup filan yazmakla uğraşmıyacam. Bu da benim tepki şeklim ! Onlar düşünsünler bu spora , bu sporcuya , bana bu muameleyi yapacaklarsa.. ben de çocuğumu su sporlarına yönlendiriyorum, ve belki etrafımdaki başka birçok insana da bütün bunları anlatıyorum. Federasyona ne mektubu yazayım ben ?? onlar herseyi çok iyi biliyorlar zaten, ama ben onları yapmak istedikleri şeyden alıkoymak istemem :) kendileri bilir. çok istiyorlarsa girsinler bu foruma, bu konuyu bi zahmet okuyuversinler madem adları federasyon ve bu sporu onlar yönetiyor, ondan sonra da istediklerini yapsınlar..

kusura bakmayın belki çok bencil yaklaşıyorum duruma ama herkes " sorumluluklarının " - " bilincinde " olsun ! benim dilekçem budur maalesef, daha da uğraşmam, yeterince eziyet çekmiyormuyum karda kışta antreman yapıp yarışlarda yakışır bir mücadele yapabileyim diye ? bütün bu belirsizlik ve programsızlık içinde dahi mümkün oldukça her yarışa katılabileyim diye ? ((( yıllık yarış programı daha o seneye girilmeden yayımlanır ve herkes de işini , gücünü, okulunu, sınavını, ANTREMAN Programını ve başka sıkıntısını buna göre ayarlar ! ))) bu iş böyle olur ! öyle yarışa 2 gün kala yarış talimatnamesi yayınlanmaz ve de startta son 30 saniye dendiğinde de baraj % şu kadar diye tebligat yapılmaz ! :) gırgır , madara olmuş bu iş ...

imkanlar kısıtlı olabilir, başka bürokratik durumlar vs. olabilir AMA hiçbir şey bu tutarsız ve spor/sporcu ruhumla uzak yakından alakalı olmayan bu yapılanları açıklayamaz. herkes işini hakkıyla yapsın bi zahmet ! yapmıyorlarsa da eyvallah .. bir oyun oynanacaksa kuralları belirlenir, budur denir ve herkes ayağını ona göre denk alır.. Hakkaniyete önem verilsin, hakedenle etmeyen ayrılsın , buna da lafım yok..

Spor yapan, sporun içinde olan insan açık sözlü olmalı, delikanlı olmalı, centilmen olmalı, yardımsever olmalı, sevmeli ... selamlar. KERIM BABACAN
 
Görünen o'ki bu iş nasrettin hocanın "Fil" hikayesine dönmüş,:)..ses çıkmadığına göre herkes uygulamadan menmun demektir...
 
verdiğiniz tepkının destekcisiyiz giresunlu bisikletciler olarak masterlara yapılan bu işkenceye son verile bilmesi icin ne gerekıyorsa yaparız sizinleyizzzz
 
  • Beğen
Tepkiler: adm coach
@soner çicekoğlu


Teşekkürler
Ancak bireysel tepkiden çok kitlesel bir tepki olsa,sonuca ulaşabiliriz diye düşünüyorum..ben yukarıda gerekenleri yazdım..kimine göre iyi kimine göre kötü,orası siz değerli arkadaşlara kalmış,
 
  • Beğen
Tepkiler: nabi akkaya
Geri