Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sadece Spor Amaçlı Bisiklet

A

Anonim

Silinmiş hesap
Arkadaşlar sadece spor amaçlı bir bisiklet istiyorum.
Bana kalori yaktırması,bacak ve diz kaslarımı kuvvetlendirmesi dışında bir amacım yok.

Daha önce Carraro 224 de karar kılmıştım ancak.Uzman Tv de Atilla Altay spor amaçlı kullanıma yol bisikleti tavsıye ediyor.

Yardımcı olurmusunuz_

Bütçe maksimum 1.300.

Ha bu arada kondisyon ve bacak kuvvetim,dayanıklılığım gayet iyi.Daha önce de söylemiştim.Demir kadrosu olan eski bisikletimle toprak rampalarda milletin en kral mtb ile düşük viteste çıktığı yeri ben bu demir yığınıyla yüksek viteslerde baa baş hatta çoğu zaman geçerek gidiyorum

Atilla Altay kafamı karıştırdı

Scudo
Kronun Rc 2000

Kadro :7005 Double Butted Alüminyum
Vites Sayısı :16 Vites
Arka Vites :Claris
Vites Kolları :Claris
Ön Vites :Claris
Arka Dişli :Shimano CSHG50
Aynakol :Claris
Fren Seti :Claris
Göbek Seti :Claris
Zincir :KMC-Z92
Gidon :Kron Neo
Boğaz :Kron Neo
Sele Borusu :Kron Neo
Sele Kelepçesi :Kron Neo
Sele :Kron Neo
Boğaz Yatağı :Over Size Yatak
Elcik :Velo
Lastikler :Kenda
Jantlar :Rıgıda DP18
Pedal :Feimin Alüminyum

Rc 1000

Kadro :7005 Double Butted Alüminyum
Vites Sayısı :14 Vites
Arka Vites :Shimano A070
Vites Kolları :Shimano ASTA070
Ön Vites :Shimano FD070
Arka Dişli :Shimano TZ-21
Aynakol :Shimano FCA070
Fren Seti :Shimano Claris
Göbek Seti :Menjoy Alüminyum Rulmanlı
Zincir :KMC-Z51
Gidon :Kron Neo
Boğaz :Kron Neo
Sele Borusu :Kron Neo
Sele Kelepçesi :Kron Neo
Sele :Kron Neo
Boğaz Yatağı :Over Size Yatak
Elcik :Velo
Lastikler :Kenda
Jantlar :Rıgıda DP18
Pedal :Feimin Alüminyum

Bu iksi arasında çok fark var mı?

Tavsiye edilir mi?

Ya da carraro sportive 224 spor amaçlı işimi görebilir mi?

Ustalar bi el atsanız?

@mehmet roy

Üstadlar böyle konulara cevap vermemeye başladılar kendiniz araştırın internette mutlaka kullanan vardır.
Ben yol bisikletinden anlamam ama bahsettiğiniz Carraro 224 o fiyata güzel bisiklet.

Farkı nedir bu bisikletlerin şehir bisikletinden?
Daha mı çok efor sarf ettiriyor?
Olayı nedir yani?

mehmet bey,

kafanız karışmasın,spor amaçlı olur mtb artı yol bisikleti artı cyclo cross yol bisikleti
cyclo cross ile yol bisikletinin giremediği toprak yollara girersiniz 700x32 tekeri,ha asfalt diyorsanız silik teker olacak hacim 23 olacak dağ bisikleti ile ,ne cyclo crosun ne de yol bisikletinin giremiyeceği en sert zeminlerde durmadan 60 km yaparsınız bu da spordur ,60 km durmadan basarsınız yol ile asfaltta ,bi sürü sert eğimi ayakta kilitli pedal ile çıkarsınız ,bu da spordur ve cyclo cross ile dalarsınız düz zeminli toprak yollara oradan stabil yollara 60 km durmadan basarsınız bu da spordur ,sonunda öyle bi yere gelirsinizki 100 km pedal kesmeden basarsınızda bunun için haftada 3 gün 60 km 'lerde durma yapmadan çalışmanız gerekecek ,bu iş oldukça ağırdır.

yol bisikleti ve mtb kullanmış biri olarak söylüyorum; yol bisikleti bacakları daha iyi geliştiriyo, çok rahat yüksek kadans yapabiliyorsun, ,inanılmaz bi çeviklik katıyo bacaklara. hele yokuş çıkmak ayrı bir zevk. yol bisikletiyle yokuş çıkmanın zevki mtb ye göre daha hızlı gitmekten kaynaklanıyo, insan daha da bi şevke geliyo hızlı gittiğini görünce

parke taşalrı oldugu zaman yol bisikleti rahatsız eder mi?

sadece bacakları çok çalıştırsın yeter benim için.
zaten motosikletle hız,virajlar daha keyifli.hepsinin yer ayrı
Ben sadece spor amaçlı kullanmak istiyorum.
Eğer yol bisikletinin oturuşu falan daha fazla bacak çalıştırıyorsa alacağım.
Ama olayı sadece hafiflik ve budnan kaynaklı hız ise carraro 224e yöneleceğim

@mehmet roy

Parke taşında falan bir sıkıntı çıkartmaz o kadarda narin değiller merak etmeyin.
Rahatsız etmez.

@Buğrahan Özbilenler

parke taşında dağ lastiği bile rahatsız ediyor.

Merhaba,
Forumda aynı konuda birçok başlık açılmış, buradan da sorayım. Ben de sadece yağ yakma ve kondisyon sağlama amaçlı bir bisiklet edinmek istiyorum. Sahilde koşu ve bisiklet için ayrılmış alanlar ve düz asfaltta kullanacağım sadece. Ancak bütçeme uygun olarak sadece şehir (Btwin Original 3) veya dağ bisikletlerini (Rockrider 5.1) tercih edebiliyorum. Bu tür bisikletler spor amaçlı kullanıma uygun mudur?

@arev

Amaç yağ yakmak ve kondisyonu geliştirmekse yol bisikletlerini tercih etmelisin. Başlangıç olarak fitness bisikletlerini öneririm sana bütçeni arttırsan tercihin Fit 3 Yol Bisikleti B'TWIN olsun

(link)

Geri