Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sado :)

Scudo
Öncelikle hoşgeldiniz

Askerlikte,bisikletli eğitim olsa ne kadar güzel olurdu,hem sevdiğimiz hobilerimizi devam ettirirdikhemde spor yapmış olurduk,ne diyelim ki darısı asker olacak kardeşlerimize..olacak şey değil ama belki bir gün..
 
  • Beğen
Tepkiler: sonEr´´
"Sado" çok duygusal bir yaklaşım olmuş bisiklete. :D

Bol pedallı, kazasız günler. :)
 
Sado can'dır . :)
 
Soner abi, hoşgeldin :) Sormak istediklerim var sana ;) Aradan 1 yıldan fazla süre geçti bisikletsiz veya az bisikletli, performansta düşme, hamlama vs. olmuş mu?
Birde Bölük komutanımı bisikletçi yaptım demişsiniz tahminimce pek uzak kalmadınız bisikletten :)
 
  • Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Askerliğim boyunca pedal çevirmedim . bisiklet bile görmedim . keza sigarada kullanmaya başlamıştım. ilk antremanımda 40 tempoya 1 dk dayanabildim . bisikleti bırakıp çimenlere atmıştım kendimi . Askerdeyken sabahları koşu , şınav mekik çalıştım barfisk direğine çıkarak içimdeki adrenalin bağımlığını dizginledim :) 3 ay içinde eskisi kadar iyi olmasam bile yine haftada 300-400 km kadar çeviriyorum.Yavaş yavaş toparlıyor insan :)
 
öncelikle iyi pedallamalar; bu bisikletten bulabilirsem bende almayı düşünüyorum. Ya sedona 621 alacağım ya da fiyattan dolayı salcano, sormak istediğim siz bisikletten memnunmusunuz, bir sıkıntı yaşadınız mı?
 
Kadro bana büyük geldiği için sağlıklı yorum yapamam . ama kadro pek rigid değil . tempolu giderken vites attırıp yüklenmeye başlayınca esnediğini hissediyorum :):)
 
@sonEr´´

Enteresan bir durum, aleminyum öyle esnemez ama, bir kaç kullanıcıyada sormuştum onlar esneme yapmıyor demişlerdi.
 
Hosgeldiniz diyeyim
Ilk 2 resimde kadro size biraz kucukmus gibi gordum, yaniliyor olabilirim.
Ben de bayrampasadayim, bir gun karsilasmak dilegi ile..
 
sado mazo bi ilişkin var bisikletle :D

Bi ara sürelim Soner seninle, görüşemedik bi türlü.
 
  • Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Gokhan , bızım klasık edırne yarıslarına gidicez sende gel istersen ? :)

@Baki KAYAN

çekimden dolayı öyle gelmiş olabilir size . daha önce 54 kullanmıştım slope kadro çok rahattı .
 
@sonEr´´

Gelmeye çalışacağım. Araç sıkıntı gibi biraz. Önceden ayarlamak gerekir bişeyler.
Yarın okuldan sonra bakınacağım. Kalacak yeri falan ayarlarsam olabilir de, 18km için o kadar yol tepmek de hiç içimden gelmiyor be abi :D
 
  • Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Halil EROĞLU

ben 1.79 boyundayım kadro boyu 57 cm ama üst boru 55 cm . maşa ile omuzlarım arasındaki mesafe biraz fazla oldugu ıcın gıdona uzanıyorum resmen. üstelik boğazda 11 cm . hani görünüşte iyi duruyor ama çok konforsuz ...
 
İlk fotoğrafa da dikkatli baktım ama açı iyi gibi geldi gözüme. Demek rahatsız ediyor o pozisyon. Değiştirmeyi düşünüyorsunuz herhalde. Bu şekilde sürmek hoş olmasa gerek. Bir de apex mi tiagra mı diye soracaktım...
 
ben bisikleti kendime göre ayarladım . fakat boğaz 11 cm olmasına rağmen gidona uzanıyorum . garip bi geometrısı var . 13 cm boğaz taksam bu sefer gidona çok uzak kalıcam . :) tiagralı bisiket .
 
Salko'da olabilir :)
 
Geri